Kl 17.53: Fortsatt god stemning!

Aker Solutions dra seg opp på slutten, og nå ser chartet fantastisk ut (+ at det fundamentale bildet er knallsterkt. ref. kvartalstallene i dag). Den kan stige videre i morgen. Aksjer som stenger på dagens høyeste, er som regel en indikasjon på at det er kjøpsordre som ikke er ferdig og således kan aksjen åpne videre opp dagen etter.

Forrige uke snakket jeg varmt om Knight Capital Group, som fikk ny finansiering etter tradingflausen. I dag er aksjen opp +6% på gode nyheter rundt handelsvolum. Aksjonærene som kom inn i aksjen på $1.5 er store finansinstitusjoner, som lett kan route egne ordre gjennom Knight og således hjelpe investering sin ved å vise at Knight fortsatt gjør business i markedet. Det er ikke ulovlig å preferere selskaper du har eierinteresser i, kontra konkurrentene.

Et selskap som virkelig har fått vind i seilene i sommer, og der er av merkelige grunner, men verdistigningen er uansett reell. Google har steget +16% siden midten av Juli, og det er omstillingen av Motorala (Google kjøpte selskapet) som utgjør en positiv trigger. Jeg ville aldri kunne spådd at noen som går inn i mobil og hardware produksjon, og dermed konkurrerer med Apple/Samsung osv, ville være et bullcase.

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer