Vi hjelper deg med å flytte aksjer og fond.

Fordelene med aksjesparekonto.

I år (2019) er siste frist for å flytte aksjer og aksjefond inn til aksjesparekonto hos Nordnet skattefritt. Aksjesparekonto passer for deg som sparer langsiktig i aksjer og aksjefond. Fordelen med kontoen er at du kan kjøpe og selge så mye du vil uten å betale skatt før du tar gevinsten ut av kontoen. Slik kan du få full uttelling av rentes-rente-effekten. Du kan altså ta ut hele innskuddet skattefritt.

Vi hjelper deg med alt det praktiske med flyttingen.

  • Ingen kontoavgifter.
  • Stort utvalg aksjer og fond.
  • Vi hjelper deg å flytte.

Selvsagt har jeg flyttet til aksjesparekonto.

Nordmenn har flyttet aksjefond for hele 61 milliarder kroner til aksjesparekonto. Ulrik Post-Pedersen er en av dem. - Endelig kan jeg bytte ut svake fond med bedre og billigere fond uten å betale skatt, sier murmesteren fra Molde.

Post-Pedersen (46) har spart månedlig i aksjefond i over 15 år. Nå er verdien av fondsandelene ca. 700 000 kroner. Over halvparten er gevinst.
- Det er moro å se at en spareavtale på mellom 1000 og 2000 kroner i måneden har blitt til så store beløp, sier Ulrik.

Les hele innlegget om Ulrik.lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Ofte stilte spørsmål.

Du kan investere i børsnoterte aksjer og egenkapitalbevis innenfor EØS. Du kan også investere i aksjefond som har minimum 80 % aksjeandel og er hjemmehørende i EØS.

Det er helt kostnadsfritt å åpne Aksjesparekonto og sette inn penger. Det er heller ingen administrasjonskostnader.

Du kan investere i børsnoterte aksjer og egenkapitalbevis innenfor EØS. Du kan også investere i aksjefond som har minimum 80 % aksjeandel og er hjemmehørende i EØS.

Les mer om sparing for unge her

Ja, du kan låne penger med sikkerhet i aksjene og fondene dine.

Finn ut mer om belåning

Ja, i en begrenset overgangsperiode ut 2019 kan du flytte inn både aksjer og fondsandeler til aksjesparekonto. Overgangsperioden var opprinnelig fra 1. september til og med 31. desember 2017, men er forlenget ut 2019.

Nei, det er helt kostnadsfritt å bli kunde hos Nordnet. Vi har heller ingen kontoavgifter.

Se prislisten her

Ta kontroll over pengene dine.

Hos oss betaler du ingen avgifter eller gebyrer for å åpne konto eller bli kunde. Investere i hundrevis av aksjefond fra ulike forvaltere å handle aksjer fra 5 forskjellige børser fra 1 krone. Som kunde får du tilgang til Nordens største investeringsforum Shareville der tusenvis av investorer deler sin kunnskap.