Gå til hovedinnhold

Investorpresentasjon og Q&A med NorAm Drilling

NorAm Drilling er en uavhengig operatør som spesialiserer seg på landbaserte rigger innenfor Permian-bassenget. Ansett som en ledende aktør, eier NorAm elleve avanserte AC-drevne “Super Spec”-rigger skreddersydd for presis horisontal boring i det amerikanske landområdet. Merk: Videoene holdes på engelsk.

Nordnet-analytiker Roger Berntsen har en samtale med Marius Furuly fra riggselskapet NorAm Drilling, som har kommet med sine Q2-tall. De diskuterer bl.a. utbyttepolitikk, kunderelasjoner, samt AI og andre fremvoksende teknologier.

Tidligere presentasjoner

Director Investor Relations and Strategy i NorAm Drillig – Marius Furuly – har tatt en prat med vår analytiker, Roger Berntsen. Første del består av en presentasjon av selskapet, som du kan se ovenfor.

I denne Q&A-delen får du blant annet høre om konsekvensene av Diamondback og Firebird sin sammenslåing, hvorvidt NorAm har noen ambisjoner for utvidelse og hvordan det faktum at 50% av selskapet er eid av John Fredriksen påvirker bedriften.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer