Fondsinspirasjon.

Finn fond som passer dine behov.

Nordnets indeksfond.

De nye internasjonale indeksfondene representerer fire ulike markeder som kan hjelpe deg å spre risikoen i porteføljen din på ulike regioner, bransjer og valutaer.

→ Les mer

Høyest avkastning.

Finn fondene som har gitt høyest avkastning det siste året.

→ Les mer

De laveste avgiftene.

Finn aksjefond med lave avgifter. Indeksfondene er sortert på avkastning det siste året.

→ Les mer

Bærekraftige fond.

Fond med lav CO²-eksponering.

→ Les mer

Invester i fremtiden med megatrender

Megatrender er sterke, transformative krefter som kan endre banen til den globale økonomien, ved at de påvirker samfunnets prioriteringer, ansporer til innovasjon og redefinerer forretningsmodeller. De har en meningsfull innvirkning ikke bare på måten vi lever og bruker penger på, men også på offentlig politikk og selskapsstrategier.

Å identifisere potensialet for strukturell endring og investere tidlig i forventede endringer er avgjørende for å posisjonere porteføljerfor langsiktige vekstmuligheter. Vi ser fem megatrender som former fremtiden vår og bidrar til å endre måten vi lever og arbeider på.

Les mer om ETFer fra iShares

Få hjelp til å finne fond.

Fondsrådgiveren - finn din skreddersydde portefølje.

Ta sparingen din til nye høyder. Det kan være utfordrende å finne frem blant over 800 fond. Derfor finnes fondsrådgiveren, tjenesten som foreslår de beste fondene basert på risikojustert avkastning og dine behov.

→ Til fondsrådgiveren

Spareavtale i fond - automatisk sparing hver måned.

Med en spareavtale får du jevnlig påfyll i fondsporteføljen din hver måned.

→ Velg fondene i spareavtalen selv

→ Få hjelp av Nordnet til å finne fond

Populære fond på Shareville.

Se hvilke fond som er mest populære blant den beste tidelen av norske medlemmer av Shareville eier akkurat nå. Utvalget av medlemmer baseres på porteføljene som har hatt best risikojustert avkastning det siste året.