Fondsinspirasjon.

Finn fond som passer dine behov.

Nordnets utvalgte fond.

Velg blant 20 utvalgte, aktivt forvaltede fond med gode muligheter for høy avkastning over tid, eller en av våre ferdige modellporteføljer.

→ Utvalgte fond

→ Modellporteføljer

Høyest avkastning.

Finn fondene som har gitt høyest avkastning det siste året.

→ Les mer

De laveste avgiftene.

Finn aksjefond med lave avgifter. Indeksfondene er sortert på avkastning det siste året.

→ Les mer

Bærekraftige fond.

Fond med lav CO²-eksponering.


→ Les mer

Invester i fremtiden med megatrender

Megatrender er sterke, transformative krefter som kan endre banen til den globale økonomien, ved at de påvirker samfunnets prioriteringer, ansporer til innovasjon og redefinerer forretningsmodeller. De har en meningsfull innvirkning ikke bare på måten vi lever og bruker penger på, men også på offentlig politikk og selskapsstrategier.

Å identifisere potensialet for strukturell endring og investere tidlig i forventede endringer er avgjørende for å posisjonere porteføljerfor langsiktige vekstmuligheter. Vi ser fem megatrender som former fremtiden vår og bidrar til å endre måten vi lever og arbeider på.

Les mer om ETFer fra iShares

Rådgivning.

Smarte Porteføljer - Sparing i verdensklasse. Automatisk.

Nordnet Smarte Porteføljer er utviklet for å prestere bedre enn tradisjonelle fond. Automatisk tilpasning til markedet gjør at du kan spare smartere, samtidig som at porteføljene er bygd for å slå referanseindeksen over tid.

→ Til Nordnet Smarte Porteføljer

Fondsrådgiveren - Finn din skreddersydde portefølje.

Ta sparingen din til nye høyder. Det kan være utfordrende å finne frem blant 687 fond. Derfor finnes Fondsrådgiveren, tjenesten som foreslår de beste fondene basert på risikojustert avkastning og dine behov.

→ Til Fondsrådgiveren

Populære fond på Shareville.

Se hvilke fond som er mest populære blant den beste tidelen av norske medlemmer av Shareville eier akkurat nå. Utvalget av medlemmer baseres på porteføljene som har hatt best risikojustert avkastning det siste året.