Gå til hovedinnhold

Nordnet
Female
Network.

Reduser gapet. Øk sparingen.

Syv av ti investorer på Oslo Børs er menn, og seks av ti kroner i spareavtaler i fond tilhører menn. Vi vet at kvinner som ikke sparer og investerer har mindre påvirkning på egen og familiens økonomiske fremtid. Det vil vi i Nordnet gjøre noe med. For å redusere kjønnsgapet ønsker vi å formidle tips, inspirasjon og kunnskap på veien mot økonomisk selvstendighet for alle kvinner. Vårt nettverk representerer en trygg plass for deg som ønsker å utvikle din kunnskap innen sparing og investering, uavhengig av hvem du er eller hvor du befinner deg i livet.

Vi har nylig etablert et nettverk for alle kvinner som, akkurat som oss, mener at sparing og investeringer er viktig og gøy. Hvis du ønsker å være en del av Nordnet Female Network kan du melde deg på her, og du er selvfølgelig velkommen til å tipse andre kvinner om nettverket.

Velkommen til Nordnet Female Network!


 • Sosiale relasjoner.
  Muligheten til å etablere relasjoner med andre kvinner som deler interesse for sparing og investering.

 • Instagram.
  Inspirasjon og opplærende innhold. Følg

 • Webinar.
  Inspirasjon, kunnskap og erfaringsutveksling.

 • Kostnadsfritt.
  Det er helt gratis å bli med i nettverket.
"Å inspirere kvinner til å spare og investere handler om å gi flere muligheter til økonomisk frihet. Når kvinner og menn sparer og investerer like mye, vil det bidra til å øke likestillingen. Nå tetter vi kapitalgapet sammen!"

- Mari Rindal Øyen, Country Manager


Mari-Cropped.png

Spørsmål og svar.