Spar som student.

For deg under 25 år som studerer.

Er du under 25 år og studerer ved en skole som er godkjent av Lånekassen, kan du få studentrabatten vår. Som student er det rimeligere å investere i aksjer og andre verdipapir hos oss. Ønsker du inspirasjon eller noen å diskutere med kan du følge andre studenter og investorer i det sosiale nettverket Shareville. Du kan også følge aksjegruppenr fra flere norske skoler i Skoleduellen.

Dette får du som student.

  • Handle fra 1,- (0,15 %) på de nordiske markedene.
  • Mange investeringsmuligheter.
  • Sosialt nettverk for inspirasjon.

Handle fra 1,- (0,15 %) på de nordiske markedene.

Hver gang du kjøper og selger en aksje må du betale kurtasje. Kurtasje er et prosentbeløp av det du handler for. Med studentrabatten vår er minstekurtasjen 1 krone, eller 0,15 %.

Handler du for over 667 NOK på de nordiske markedene betaler du 0,15 % av handelsbeløpet i kurtasje. Er prosentbeløpet mindre enn minstekurtasjen på 1 krone må du likevel betale minstekurtasje. Du betaler med andre ord fra 1 krone og oppover. Les mer om hva du betaler i prislisten.

Priseksempel:

Har du studentrabatt og handler 5 aksjer til en kurs på 50 kroner, må du betale 250 kroner pluss kurtasje på 1 krone for handelen:

250 x 0,15 % = 0,375 kroner - som er mindre enn minstekurtasjen på 1 krone.

Det samme gjelder hvis du handler 10 aksjer til 50 kroner - du betaler fortsatt 1 krone i kurtasje fordi prosentandelen utgjør mindre enn minstekurtasjen på 1 krone.

Handler du derimot 100 aksjer til 50 kroner per aksje betaler du 7,50 i kurtasje fordi prosentandelen er høyere enn minstekurtasjen.

Slik får du studentrabatt.

Bli kunde.

Bli kunde og åpne en konto som passer for din sparing og investering. Du får hjelp til å velge riktig kontotype her.

Kopi av studentbevis.

Send oss kopi av studentbeviset ditt med gyldig semesteroblat. Benytt deg av meldingstjenesten når du er innlogget, eller ta kontakt med kundeservice.

Kom i gang med sparingen.

Nå er du klar til å starte sparingen. Flere kilder til inspirasjon finner du på aksjeinspirasjon og fondinspirasjon.

Ofte stilte spørsmål.

For å få studentrabatt må du være under 25 år og ha gyldig studentbevis fra en skole som er godjent av Lånekassenlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu. Hvis du ikke er kunde fra før må du bli kunde og sende oss en kopi av gyldig studentbevis. Det er viktig at du sender kopi av begge sider slik at vi ser at beviset er gyldig og hvem det tilhører. Du sender oss kopien enten ved å sende oss en melding når du er logget inn på nordnet.no og legge ved kopien.

Er du kunde fra før trenger du bare å sende inn kopi av gyldig studentbevis når du er logget inn eller i posten.

Har du allerede søkt om endring av prisklasse elektronisk, er det viktig at du opplyser oss om det. Årsaken til det er at prisklassen du har søkt om kan overstyre studentvilkårene.

Nei, du trenger bare å sende inn kopi av studentbevis én gang. Da vil du ha studentrabatten ut måneden du fyller 25 år.

Ja, da er det bare å sende oss en melding når du er logget inn på nordnet.no og legge ved kopi av studentbevis i meldingen. Du kan også sende kopi av studentbevis til Nordnet, Pb. 302 Sentrum, 0103 Oslo.

Du får en prismodell som gir deg handel i Norden til NOK 1,- / 0,15 %, og ellers identiske betingelser som kurtasjeklassen Mini (Kurtasje utenfor Norden 0,2 %, minstekurtasje 49 NOK). Prisene gjelder for alle kontotyper.

Du får i likhet med vanlige kunder tilgang til alle ressursene vi har på nordnet.no.

Så fort vi har fått kopi av gyldig studentbevis får du vilkårene som regel innen samme eller neste arbeidsdag.

Studentrabatten har du ut måneden du fyller 25. Selv om du skulle være ferdig med studiene før du er 25 vil du beholde den samme rabatten hvis du ikke endrer prismodell selv.

Ja, du må gi oss beskjed slik at vi får gitt deg studentrabatt på den nye kontoen din også. Send oss en melding når du er innlogget, eller ring oss på 23 33 30 23.

Ja, det kan du gjøre under Min konto og Innstillinger. Du kan imidlertid ikke endre tilbake til prismodellen for studenter uten å ta kontakt med oss.

Har du allerede søkt om endring av prisklasse elektronisk, er det viktig at du opplyser oss om det. Årsaken til det er at prisklassen du har søkt om kan overstyre studentvilkårene.

Følg skolen din i Skoleduellen.

I Skoleduellen utfordrer vi 14 skoler til å slå analytikernes favorittaksjer. Hver skole har 100 000 kroner å handle for.

Du kan følge alle porteføljene live på Shareville og i Finansavisen hver mandag. På Shareville ser du alle handler, kommentarer fra utfordrerskolene og alle porteføljene.

Disse skolene er med i Skoleduellen:

Aksjegruppen OsloMet

Børsklubben UiS

Finansforeningen UiO

STØH Kapital

Børsgruppen Aktie - BI

Verdi NTNU

Børsgruppen Alpha Ålesund

Aksjeklubben BI Bergen

Børsklubben NHH

Børsgruppen NMBU

Børsgruppen Nord

Børsgruppen UiT

Børsgruppen UiA

Juridisk Finansklubb UiB