Alle kontoer.

Vi hjelper deg å velge riktig.

Kontotyper.

Skal du spare langsiktig i aksjer og fond eller sette av penger til en sikkerhetsbuffer? Hos oss kan du velge fra et bredt utvalg av kontotyper. For mer informasjon, sammenligning av de ulike kontoene og hjelp til å finne riktig konto for deg, prøv kontovelgeren vår.

Som ny kunde får du automatisk en aksje- og fondskonto, men du kan selvfølgelig åpne andre kontotyper basert på hvordan du ønsker å spare og investere.

Aksjesparekonto.

Passer deg som sparer langsiktig i aksjer og aksjefond. Fordelen med kontoen er at du kan kjøpe og selge så mye du vil uten å betale skatt før du tar gevinsten ut av kontoen. Slik kan du få full uttelling av rentes-rente-effekten. Du kan altså ta ut hele innskuddet skattefritt.

→ Aksjesparekonto

Aksje- og fondskonto.

Med en Aksje- og fondskonto, får du alle muligheter - alt fra rentesparing, til aksjehandel med belåning og derivater. Kontoen har ingen faste kostnader og du kan handle over 450 fond gratis.


→ Aksje- og fondskonto

Investeringskonto Zero.

Få fleksibilitet til å bygge en portefølje som passer deg og sparingen din. Du kan investere i et bredt utvalg av fond, børsnoterte fond (ETFer) og børsnoterte aksjer på flere markeder. Du kan også potensielt få ekstra inntekt på aksjebeholdningen din.

→ Investeringskonto Zero

Sparekonto.

Sparekonto er et godt supplement til å investere i verdipapirer. Kontoen gir deg høyere rente enn å ha kontanter på kontoen du handler fra, og du kan overføre så ofte du vil. Kontoen er helt kostnadsfri.

→ Sparekonto

Individuell pensjonssparing (IPS).

Spar opp til 40 000 kroner i året og få en skattefordel på inntil 8800 kroner året etter (22 prosent). Pengene er fritatt for formuesskatt, og det er ingen skatt på avkastningen underveis. Pengene du setter inn på en IPS-konto blir låst til du blir pensjonist, og kan tidligst tas ut når du er 62 år.

→ Individuell pensjonssparing

Flytt sparingen din til Nordnet

Andre kontotyper som ikke kan opprettes kan flyttes til Nordnet.