Gå til hovedinnhold
Nettleseren du benytter deg av, støttes ikke lenger av Nordnet. Klikk her for å se hvilke nettlesere vi støtter og anbefaler at du bruker.

Daytrading - Active Trading hos Nordnet.

Det opplagte valget for bevisste tradere.

Skreddersydde vilkår for daytrading.


Nordnet Active Trading er et tilbud til de mest aktive traderne i markedet. Vi tilbyr og tilpasser en komplett løsning for din trading, basert på dine ønsker og behov. Hos oss får du tilgang til stabile handelssystemer og våre absolutt beste priser og vilkår.


Vi skreddersyr din trading setup med handel via profesjonelle børsterminaler eller API, muligheter for verdipapirbelåning, intradragskreditt, shorthandel og vår eksklusive intraday shortpool. I Nordnet Active Trading fordelsprogram får du også tilgang til regnskaps- og juridiske tjenester dersom du skulle ha behov for det.Vil du vite mer om Nordnet Active Trading?

Kravet for å bli Active Trader er minimum 100 kurtasjegivende sluttsedler per måned. Fyll ut kontaktskjema nederst på siden for mer informasjon.

NO_AT.png

Active Trading hos Nordnet:

Kurtasje fra 0,029 % (min. 39 NOK).


Selvfølgelig får du lav kurtasje som Active Trading- kunde hos Nordnet. Jo mer du handler jo lavere kurtasje får du.

Proffe børsterminaler og handelsmuligheter.


Som Active Trader kan du handle aksjer på 19 markedsplasser i 8 ulike land, samt derivater i hele Norden. Du kan også få gratis tilgang til de profesjonelle handelsapplikasjonene Infront Web Trader og/eller Infront Active Trader.

Personlig service.


Hjelpen er aldri mer enn en telefonsamtale unna. Som Active Trading-kunde har du direktenummer til megler, egen kundeansvarlig og supportavdeling. Vi ønsker å strekke oss langt for at du skal få den hjelpen og støtten du trenger for å lykkes med din trading.

Den viktigste jobben vi gjør er å legge til rette for at du som trader har de verktøyene du trenger for å oppnå best mulig avkastning.

Håkon Holm Østvedt, Nordnet Active Trading

Daytrading krever personlig service.


Vi ønsker at du som Active Trader får best mulig oppfølging. Derfor får du et eget VIP-telefonnummer til megler og tradingsupport som du kan bruke når du trenger hjelp. Vi kan også hjelpe deg med spørsmål omkring produkter, vilkår, kontoer, Nordnets handelsapplikasjoner og lignende.

Har du et kundeforhold hos oss i dag kan du kontakte oss via meldingstjenesten når du er logget inn på kontoen din. Ønsker du å bli kunde kan du fylle ut kontaktskjemaet, så hører du fra oss så snart som mulig.

Hakon_ActiveTrading_Thumb2.png

Velg de tjenestene du har behov for din daytrading.

Vår erfaring er at Active Trading-kunder har flere behov i tilknytning til sin handelsaktivitet. For våre Active Trading-kunder har vi derfor nye partnere og løsninger som du kan velge å benytte, når og hvis du har behov for det.

image (2).png

Avanserte handelsløsninger og -verktøy.

Som Active Trader får du gratis tilgang til Infront Web Trader og gode priser på Infront Active Trader.

Vårt meglerteam har i tillegg utvidet kompetanse når det gjelder kjøp og salg av større aksjeposter og avansert algoritmehandel slik at du har tilgang til å plassere store og avanserte aksjeposter som normalt bare institusjonelle og profesjonelle kunder har tilgang til. Vi finner kjøpere (eller selgere), gir deg tilgang til dark-pools og mulighet til å legge algoritmebaserte ordre som VWAP og TWAP.

Som Active Trading-kunde får du også ekstra gode vilkår på teknisk analyse og de andre tjenestene til Investtech.

image (1).png

Teknisk analyse.

Optimaliser investeringsbeslutningene dine ved å bruke teknisk analyse. Teknisk analyse er tilgjengelig for alle aksjer å nordnet.no, og du kan bruke indikatorer som SMA, EMA, Bollinger Bands, MACD, RSI og Stochastic oscilliator for å få verdifull innsikt. Dette gjelder naturligvis også om du benytter Infront Web Trader og Infront Active Trader.
For deg som ikke ønsker å gjøre dette på egenhånd kan du benytte deg av tjenestene til Investtech hvor du naturligvis får ekstra gunstige priser som Active Trading-kunde. Investtech tilbyr daglig oppdaterte analyser samt helsesjekk av porteføljen din.

iStock-1350337776.jpg

Unike shortingmuligheter.

Nordnet har et stort antall aksjer du kan shorte elektronisk. I tillegg kan meglerbordet vårt bistå med å låne inn aksjer som ikke ligger i listen over. Som Active Trader-kunde har du også muligheten til å få tilgang til vårt unike intraday shortpool med aksjer som kan shortes på dagsbasis. Dette er aksjer som vanligvis er svært vanskelig å shorte, men hos oss, mulig å shorte intradag.

luca-bravo-XJXWbfSo2f0-unsplash.jpg

Algoritmehandel via Nordnet API.

Med Nordnet API (Application Programming Interface) kan du enkelt koble din egenutviklede programvare og algoritmer til Nordnets plattform. Du får tilgang til realtidskurser, ordreutførelse og alt du trenger for å bruke dine egne algoritmer til handel Nordnet-plattformen.
Du handler via en av dine Nordnet-kontoer, men kobler deg til Nordnet API fra hvilken som helst egenutviklede handelsapplikasjon. Det eneste kravet er at du kobler løsningen din til Nordnet API, gjennomgår en sertifiseringsprosess og signerer en API-avtale.

210127_Nordnet_Kontor_0174.jpg

Forvalteroppgjør.

Det er også mulig å handle hos Nordnet via forvalteroppgjør. Det vil si at du kan ha porteføljen stående hos et annet meglerhus, men handle hos Nordnet, eller motsatt, ha porteføljen stående hos Nordnet, men handle hos andre meglerhus.

image.png

Enkel regnskapsløsning for deg som bruker AS.

Regnskapsføring er ofte en kostbar og energikrevende affære for deg som investerer i verdipapir via et aksjeselskap. Via vårt samarbeid med Dynamik Smart Accounting får du og ditt investeringsselskap tilgang til regnskaps- og rådgivningstjenester, samt mulighet for en sømløs integrasjon mot regnskapssystemer som Tripletex og PowerOffice. Beholdninger og transaksjoner på Nordnetkontoen til ditt investeringsselskap blir automatisk tilgjengelig i det regnskapssystemet som du eller din regnskapsfører benytter.

Brækhus Redigert3

Juridisk bistand.

Via vårt samarbeid med advokatfirmaet Brækhus får du tilgang til et bredt spekter av juridiske tjenester. Brækhus spesialiserer seg på mange av de områdene som berører deg og din økonomi i dag, eller i fremtiden. De kan blant annet bistå med spørsmål knyttet til skatt og avgift, organisering av formuer, opprettelse av firmaer, arv, testament og gaver, generasjonsskifte, fremtidsfullmakt m.m.

REDIGERT-Skattebetalerforeningen - foto Hans Kristian Thorbjørnsen--2

Skattehjelp.

Via vårt samarbeid med Skattebetalerforeningens eget advokatfirma, SBF skatteadvokater, får du skattejuridisk bistand innenfor skatterett, avgiftsrett og selskapsrett - både som privatperson og investeringsselskap. De spesialiserer seg blant annet i utfylling av skattemelding, beholdningsoppgaver, skattemessig planlegging eller mer kompliserte nasjonale og internasjonale skatterettslige spørsmål.

Dette må du vite om risiko og avkastning.

Husk at historisk og simulert historisk avkastning ikke er en garanti for fremtidig avkastning. Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Framtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, verdipapirets risiko samt kostnader ved forvaltning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Dersom du investerer i fond bør du før du investerer lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på handelssiden til fondet.

Kontaktskjema for nye kunder.


Har du et kundeforhold hos oss i dag kan du kontakte oss via meldingstjensten når du du er logget inn på kontoen din.

Er du allerede kunde hos Nordnet?
Tar du kontakt vedrørende Infront Active Trader?
Omtrent hvor mange handler gjør du per måned?
Hvordan foretrekker du å bli kontaktet?
Samtykke


Les mer om hvordan Nordnet håndterer personopplysninger.