Gå til hovedinnhold

Daytrading - Trading hos
Nordnet

Active Trading hos Nordnet.

Daytrading på dine vilkår.

For deg med svært høye krav til stabilitet, fleksibilitet og individuell tilpasning er Nordnet Active Trading et åpenbart valg. Ut i fra behovene og ønskene dine skreddersyr vi en komplett løsning for deg og din daytrading. Du får alle de handelsapplikasjonene, informasjonskildene og analysene du trenger. Vi har gode belåningsvilkår, og kan tilby shorting og intradagskreditt. Som Active Trader i Nordnet får du en svært gunstig lånerente. Vilkårene dine er individuelle og basert på hvor mye du handler.

Er du interessert i å bli Active Trader?

Kravet for å bli Active Trader er minst 100 kurtasjegivende handler i måneden i minst tre måneder. Fyll ut kontaktskjemaet for å høre mer om hva du får hos oss. Les mer om hvordan Nordnet håndterer personopplysninger.

Skreddersydde vilkår for daytrading.

Dersom du driver med daytrading, skal det lønne seg å bruke Nordnet som nettmegler. Hos oss får du individuelle vilkår og fordeler, med veiledende kurtasje på 0,029 % (min. 39 NOK).

Vi tilbyr også verdipapirbelåning - betingelser finner du her. Dersom du vil låne penger intradag, kan du låne uten renter med intradagskreditt. Du har også mulighet til å shorte verdipapirer.

Nordnets store omsetning på børsen gjør at du øker sjansene dine til å hoppe over køen i ordreboken gjennom Intern Prioritet-systemet. Størrelsen vår gjør at vi kan matche flere ordre internt hos oss enn det som ellers er vanlig, og at ordrene dine i disse tilfellene går gjennom raskere.

Som Active Trader får du også:

 • Stort utvalg
  Du får tilgang til elektronisk aksjehandel på 15 markedsplasser. I tillegg kan du handle via megler på Euronext. Du har mulighet til handel og utstedelse av opsjoner på de skandinaviske børsene.

 • De riktige verktøyene og informasjonen
  Du får gratis tilgang til Infront Web Trader med strømmende realtidskurser og nyheter, i tillegg til avansert teknisk analyse.

Kontaktskjema for nye kunder.


Har du et kundeforhold hos oss i dag kan du kontakte oss via meldingstjensten når du du er logget inn på kontoen din.

Er du allerede kunde hos Nordnet?
Tar du kontakt vedrørende Infront Active Trader?
Omtrent hvor mange handler gjør du per måned?
Hvordan foretrekker du å bli kontaktet?
Samtykke


De riktige trading-verktøyene.

Infront Web Trader

Som Active Trader hos Nordnet får du Infront Web Trader uten ekstra kostnad. Infront Web Trader passer for deg som ønsker et handelsprogram med grunnleggende funksjonalitet og tilpassede tilleggsfunksjoner.

Med Infront Web Trader får du:

 • Teknisk og fundamental analyse

 • Realtidskurser og nyheter

 • Historisk meglerstatistikk

 • Rask ordrelegging

 • Mulighet til å tilpasse skrivebordet


Infront Active Trader

Om du driver med daytrading, så er det viktig å ha de beste hjelpemidlene du kan få. Infront Active Trader er det mest avanserte verktøyet og brukes også av profesjonelle aktører. Stor fleksibilitet gjør at du kan tilpasse det nøyaktig til dine behov.

Infront Active Trader gir deg følgende:

 • Avanserte tekniske analyseverktøy for indeks, aksjer, renter, råvarer og valuta

 • Historikk og intradagsgrafer gir et fullstendig overblikk

 • Price-alerts og nyheter

 • Fundamentale analyser og prognoser for både aksjer og makroøkonomisk data

 • Nyheter fra alle ledende nyhetskilder


Daytrading krever personlig service.

Vi ønsker at du som Active Trader får best mulig oppfølging. Derfor får du et eget VIP-telefonnummer til megler og tradingsupport som du kan bruke når du trenger hjelp. Vi kan også hjelpe deg med spørsmål omkring produkter, vilkår, kontoer, Nordnets handelsapplikasjoner og lignende.

Har du et kundeforhold hos oss i dag kan du kontakte oss via meldingstjensten når du du er logget inn på kontoen din. Ønsker du å bli kunde kan du fylle ut kontaktskjemaet, så hører du fra oss så snart som mulig.

Thumbnail Image

Opplæring i Infront Web Trader.

Kort introduksjon til Infront Web Trader
Kort introduksjon til Infront Web Trader

Bli bedre kjent med Infront Web Trader i denne introduksjonsvideoen.

Kom i gang med Infront Web Trader
Kom i gang med Infront Web Trader

Lær mer om hvordan du kan ta i bruk Infront Web Trader verkøyet og mye av programmets funksjonalitet.

Introduksjon til "top investors".
Introduksjon til "top investors".

I videoen ser vi nærmere på Infront-funksjonaliteten som lar deg se hvem som er de største investorene i ulike selskaper.

Bruk av Infront Web Trader ved handel.
Bruk av Infront Web Trader ved handel.

I videoen går vi gjennom hvordan du kan ta i bruk Infront Web Trader til handel av verdipapirer og andre instrumenter.

Bygg din egen arbeidsflate i Infront.
Bygg din egen arbeidsflate i Infront.

Vi ser nærmere på hvordan du kan skreddersy din egen arbeidsflate i Infront Web Trader.

Den viktigste jobben vi gjør er å legge til rette for at du som trader har de verktøyene du trenger for å oppnå best mulig avkastning.

Carl Frederic Malo, Nordnet Active Trading

Opplæring i Infront Active Trader.

Bestilling av tilleggstjenester.
Bestilling av tilleggstjenester.
Lage egne arbeidsflater.
Lage egne arbeidsflater.
Introduksjon til "top investors".
Introduksjon til "top investors".
Eksportering av data.
Eksportering av data.
Click Trading i Infront Active Trader.
Click Trading i Infront Active Trader.

Trading med Nordnet Markets.

Nordnet Markets er et bredt utvalgt av kurtasjefrie* børshandlede produkter. Med disse produktene kan du investere i både opp- og nedgang i ulike aksjer, indekser og råvarer verden over. Du kan investere med en gearing opp mot 20x i instrumenter som ellers kan være vanskelig tilgjengelige for privatpersoner. Les mer om Nordnet Markets.

Alle investeringer i finansielle instrumenter er forbundet med risiko og kan både stige og falle i verdi. Les mer om risiko.

 • Konkurransedyktige spreader.

 • Kurtasjefri handel over 1000 kr*.

 • Opp til 20x gearing.

 • Stort utvalg av underliggende instrumenter.

*Produktene er kurtasjefrie hvis du legger en ordre på nordnet.no eller via noen av våre handelsapplikasjoner, for eksempel Infront der verdien på ordren er høyere eller lik 1 000 NOK/SEK/DKK eller 100 EUR. Telefonordre via meglere og/eller ordre under 1 000 NOK/SEK/DKK eller 100 EUR belastes kurtasje som beskrevet i Nordnets ved enhver tid gjeldende prisliste. Ved handel med produkter i annen valuta enn din lokale valuta belastes automatisk en vekslingsavgift hvis du ikke har en aktiv valutakonto på kontoen din. Kontakt Nordnets kundeservice for mer informasjon. Nordnet forbeholder seg rettigheten til å når som helst endre eller avslutte tilbudet. Investeringer i finansielle verdipapirer er forbundet med risiko og kan både øke og minke i verdi. Les mer om risiko her.

Dette må du vite om risiko og avkastning.

Husk at historisk og simulert historisk avkastning ikke er en garanti for fremtidig avkastning. Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert.

Framtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, verdipapirets risiko samt kostnader ved forvaltning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap.

Dersom du investerer i fond bør du før du investerer lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på handelssiden til fondet.