Gå til hovedinnhold

Nordnet Academy.

Kunnskap som tar din sparing til neste nivå.

Velkommen til Nordnet Academy! Vi har samlet informasjon slik at du kan utvide din kunnskap innen sparing og investering. Uansett om du anser deg selv som en sparer, investor eller trader, vil du finne alt du trenger å vite. Utforsk teamene du ønsker å lære mer om helt kostnadsfritt. Det vil bli lagt til mer spennende innhold fortløpende. 

NNA spareskolen

Spareskolen.

Lær hvordan du kan bygge en solid økonomisk fremtid gjennom smarte sparevaner og riktig porteføljeallokering.

NNA Investorskolen

Investorskolen.

Lær hvordan du kan bygge en portefølje, og utforsk investeringsstrategier, muligheter og utfordringer, samt verdifulle tips for å lykkes som investor.

NNA traderskolen

Traderskolen.

Lær om teknisk analyse, risikostyring og ulike strategier som vil hjelpe deg med å ta informerte og disiplinerte investeringsbeslutninger som en active-trader. 

NNA Aksjer

Aksjer.

Lær alt du trenger å vite om aksjer og aksjehandel. Fra det mest grunnleggende til det mer avanserte, hvordan markedet fungerer og hvordan du bør investere. 

NNA Fond

Fond.

Lær alt du trenger å vite om fond og fondssparing. Fra hvordan fond fungerer til hvilke typer som finnes, hvordan du handler og hvilke fond som passer deg. 

NNA Pensjon

Pensjon.

Hva er pensjon og hvordan bør du forholde deg til det? Her tar vi for oss det du må vite, og det du bør gjøre for å sikre din pensjonssparing.