Private Banking.

Din kapital, først og fremst.

Vi er opptatt av at kapitalen din skal bevares, men også at den skal ha mulighet til å vokse. Hos oss får du lave lånerenter, egen Private Banking-kurtasje og moderne digital rådgivning. Du får også tilgang til førsteklasses tjenester og service, samtidig som du slipper faste avgifter.

Nordnet Private Banking er både for deg som elsker å investere selv, og for deg som ønsker hjelp til å forvalte pengene dine. Målet vårt er at du skal få maksimalt ut av investeringene og sparingen din. Velkommen til en ny generasjon Private Banking.

Kontakt oss.

Meld din interesse.
Rask service når du trenger det.
Ring 23 33 30 95.

Vårt erfarne service- og meglerteam er aldri mer enn en telefonsamtale unna. Kontakt oss om du ønsker hjelp med handel og plasseringer, eller om du har spørsmål om pensjon eller skatt.

Private Banking-kurtasje.

Som Private Banking-kunde får du våre aller beste vilkår. Lav kurtasje og gunstige lånerenter. Her finner du fullstendig prisliste.

Digital rådgivning.

Gjennom en digital rådgivingsprosess har du mulighet til å investere i Nordnet Smarte Porteføljer. Porteføljene er utarbeidet i samarbeid med J.P. Morgan og har inntil nå ikke vært tilgjengelige for private investorer. Porteføljene forvaltes etter en målsatt risiko, har ekstra god diversifisering og bruker gearing for mer balansert risiko og høyere forventet risikojustert avkastning. Finn ut mer om Nordnet Smarte Porteføljer.

Du kan også få et personlig forslag til en skreddersydd fondsportefølje med Fondsrådgiveren.

Teknisk analyse.

Som Private Banking-kunde får du 30 % rabatt på Investtechs Professional-abonnement og 50 % rabatt på Institutional-abonnementet. Tjenesten inkluderer også personlig support der du blant annet kan få hjelp til å bygge opp en strategi basert på den tekniske aksjeanalysen til Investtech.

En ny generasjon Private Banking.

Utviklet for deg som vil ha tilgang til førsteklasses tjenester og produkter. Uten faste avgifter.

Aksjeservice – forenkler aksjonærhverdagen.

Du får 20 % rabatt på oppstart og lisens hos Aksjeservice. Aksjeservice har spesialisert seg på oppgaver knyttet til administrasjon av aksjeselskap og aksjonærforhold. De kan hjelpe deg å tilfredsstille myndighetenes strenge krav.

Rabattert skatterettslig rådgivning.

Vi samarbeider med EY som tilbyr et bredt spekter av juridiske og finansielle rådgivningstjenester. For deg som er Private Banking kunde får du 20 % rabatt på all rådgivning fra EY.

Hjelp med skatt.

Du får rabatt på medlemskap hos Skattebetalerforeningen, og én time gratis skattejuridisk bistand i året. Medlemmer får tilsendt medlemsblad og tilgang til et lukket webområde med informasjon og skatteråd. Her kan du se alle medlemsfordelenelenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Svar på ofte stilte spørsmål.

Hos de fleste andre må du betale dyrt for millionene dine. Vi gjør tvert det motsatte og gir Private Banking-kundene de aller beste vilkårene - uten at det koster deg en krone.

Vi opplever at mange ønsker og makter å forvalte pengene sine selv, men for de kundene som ønsker hjelp til å forvalte pengene sine tilbyr vi selvfølgelig også dette. Vi tror på styrken i kundene våre, og er overbevist om at du er best egnet til å ta hånd om investeringene dine selv, med eller uten hjelp. Målet vårt er at du skal få maksimalt ut av investeringene og sparingen din.

Lav kurtasje og lånerente, personlig service med prioritet, eksklusive arrangement og massevis av inspirasjon er noe av det vi kan tilby.

Nei. Vi tar ikke betalt for vårt Private Banking-tilbud. Du får derimot gunstige priser og vilkår. For å få tilbudet må du ha 2,5 millioner NOK innestående hos oss.

Dersom du har en konto som oppfyller disse vilkårene kan du også legge til familiens og selskapets kontoer. Tjenesten er tilrettelagt privatpersoner, aksjeselskaper, stiftelser og legater.

Vår Private Banking-tjeneste er for alle som har minimum 2,5 millioner NOK i samlet kapital hos Nordnet. Inklusivt bedrifts- og pensjonskonto.

Selv om vi tilbyr smarte, digitale løsninger som innebærer at vi kan holde kostnadene nede, skal du som Private Banking-kunde få tilgang til personlig service og hjelp når du trenger det. Du når oss på et eget telefonnummer og e-postadresse som alltid prioriteres først.

Vi gir deg ingen konkrete investeringsanbefalinger, men dersom du ønsker det bidrar vi gjerne med opplæring i produktene våre og hvordan du setter sammen en fornuftig portefølje. Vi hjelper deg også med praktiske problemer eller andre spørsmål.

Private Banking Service når du på telefon 23 33 30 95 eller på e-post privatebanking@nordnet.no

Vi tror på åpenhet og transparens og at kundene våre skal vite hva de betaler for. Hos oss har du ingen faste kontokostnader eller skjulte gebyr for rådgivning - du betaler kun for tjenestene du velger å bruke.

Som Private Banking-kunde handler du selvfølgelig til lav kurtasje både på nettsidene våre og på telefon med megler. Du får i tillegg handelsapplikasjonen Infront Web Trader til rabattert pris. Ønsker du belåning får du den laveste renten vår. Du kan også overføre til sparekontoen din i realtid når du ønsker å ta en pause fra markedet.

  • Kurtasje fra 0,035 (min. 39 kroner)
  • Kurtasje via megler på telefon 0,1 %
  • Gratis handel i over 450 fond
  • Rente på shorthandel og verdipapirbelåning, 4,79 % effektiv rente
  • 0,- i kontoavgift, innskudds- og administrasjonskostnad
  • 1,25 % rente på sparekonto, uavhengig av beløp

Her finner du prislisten for Private Banking.