Gå til hovedinnhold

Nordnet Private banking.

Din formue. På dine vilkår.

Vi gir deg mulighetene,
du bestemmer.

Hos Nordnet er det du som er sjefen og det er du som bestemmer hva du har behov for og hva du skal betale for.

Du velger om du ønsker å forvalte pengene på egen hånd, eller om du ønsker å motta hjelp og rådgivning. Basert på dine behov og din situasjon, velger du også om du ønsker hjelp til juridisk bistand, skatte- og avgiftsrelaterte spørsmål, regnskapsføring eller til å plassere større aksjeposter.

Vi synes det er dumt at de mest formuende kundene skal betale for tjenester de ikke trenger, selv om de har penger til det.

Untitled-20.png

Forvalt formuen selv, eller få hjelp til å gjøre det.

Nå kan du velge om vil plassere pengene dine selv, eller om du vil motta personlig rådgivning og få hjelp til å forvalte pengene dine.

Invester på egenhånd

Bli kunde og få tilgang til et av Norges største investeringsunivers og beste handelsløsninger. Vi har verktøyene som gir pengene dine de beste forutsetninger for å vokse.

Nordnets fondsprofiler

Nordnet One er vår nye sparetjeneste som hjelper deg i gang med fondssparingen. Enkelt, praktisk og til en lav pris. Ta fondssparingen din til neste nivå.

Personlig rådgivning

Kraft Finans og Nordnet har hatt et samarbeid i over 10 år der Kraft Finans sine kunder benytter seg av Nordnet sine løsninger. Nå utvides samarbeidet med Nordnet Private Banking der Kraft Finans tilbyr en helhetlig rådgivningstjeneste på vår plattform.

Velg de tilleggstjenestene du og din formue har behov for.

Vår erfaring er at Private Banking-kunde har flere behov i tilknytning til sin formue. I tillegg til forvaltningen av kapital, er det ofte spørsmål rundt organinsering av formue, arv, generasjonsskifte eller regnskap. Dette er behov som kan variere over tid. Til rådighet for alle våre Private Banking-kunder har vi derfor nye partnere og løsninger som du kan velge å benytte, når og hvis du har behov for det.

Boligån ny PB.png
Norges billigste boliglån kun for Private Banking-kunder.

Vår ambisjon er å tilby Norges beste boliglån til de mest formuende kundene. Den laveste renten vil gjelde for alle kunder som har over 10 millioner i samlet sparekapital hos Nordnet, på tvers av alle Nordnetkontoer, inkludert egen pensjonskonto.

WEB Regnskap.png
Enkel regnskapsløsning for deg som bruker AS.

Regnskapsføring er ofte en kostbar og energikrevende affære for deg som investerer i verdipapir via et aksjeselskap. Via vårt samarbeid med Dynamik Smart Accounting får du og ditt investeringsselskap tilgang til regnskaps- og rådgivningstjenester, samt mulighet for en sømløs integrasjon mot regnskapssystemer som Tripletex og PowerOffice. Beholdninger og transaksjoner Nordnetkontoen til ditt investeringsselskap blir automatisk tilgjengelig i det regnskapssystemet som du eller din regnskapsfører benytter.

Brækhus3.png
Juridisk bistand.

Via vårt samarbeid med advokatfirmaet Brækhus får du tilgang til et bredt spekter av juridiske tjenester. Brækhus spesialiserer seg på mange av de områdene som berører deg og din økonomi i dag, eller i fremtiden. De kan blant annet bistå med spørsmål knyttet til skatt og avgift, organisering av formuer, opprettelse av firmaer, arv, testament og gaver, generasjonsskifte, fremtidsfullmakt m.m.

WEB Handelsløsninger.png
Avanserte handelsløsninger.

I tillegg til våre egne digitale handelsløsninger og rabatterte priser på Infront Web Trader, har vi utvidet kompetanse når det gjelder kjøp og salg av større aksjeposter og avansert algoritmehandel. Vårt meglerbord gir deg tilgang til å plassere store og avanserte aksjeposter som normalt bare institusjonelle og profesjonelle kunder har tilgang til. Vi finner kjøpere (eller selgere), gir deg tilgang til dark-pools og mulighet til å legge algoritmebaserte ordrer.

WEB Skatt.png
Skattehjelp.

Via vårt samarbeid med Skattebetalerforeningens eget advokatfirma, SBF skatteadvokater, får du skattejuridisk bistand innenfor skatterett, avgiftsrett og selskapsrett - både som privatperson og investeringsselskap. De spesialiserer seg blant annet i utfylling av skattemelding, beholdningsoppgaver, skattemessig planlegging eller mer kompliserte nasjonale og internasjonale skatterettslige spørsmål.

WEB Priser.png
Lave handelskostnader.

Du får selvsagt lav kurtasjesats og lavere rente på verdipapirbelåning.
Private Banking-kurtasjen er designet for deg som har en stor portefølje, men er også rimelig ved mindre handelsvolum med en minstekurtasje fra NOK 39. Om du benytter verdipapirbelåning, kan du nå låne fra 3,95% nom.

Siste nytt på Nordnetbloggen.

Verditilbudet er tilgjengelig for alle våre Private Banking-kunder.

Send oss en melding fra kontoen din eller fyll ut informasjonen under så tar vi kontakt med deg.

Hvor stor er din nåværende beholdning av fond/aksjer?

Spørsmål og svar

Dette må du vite om risiko og avkastning.

Husk at historisk og simulert historisk avkastning ikke er en garanti for fremtidig avkastning. Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert.

Framtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, verdipapirets risiko samt kostnader ved forvaltning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap.

Før du investerer i fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på handelssiden til fondet.