Gå til hovedinnhold


Private banking.

Din kapital, først og fremst.Private Banking.

Din kapital, først og fremst.


Velkommen til en ny generasjon Private Banking.

Vi jobber for at du skal få maksimalt ut av kapitalen din, uansett hva målet ditt med investeringene måtte være.

Hos oss slipper du derfor unødvendige Private Banking-avgifter. I stedet får du tilgang til smarte verktøy og personlig service som gjør det enklere for deg å få kontroll over kapitalen din. Fyll i kontaktskjemaet vårt i dag, så gir vi deg personlig oppfølging og mer informasjon om hva vi kan tilby. Dersom du vil komme i gang så snart som mulig, kan du bli kunde her.


Hvordan påvirkes kapitalen din av faste og variable avgifter i din nåværende bank?

Angivna avgifter medför att hela kapitalet försvinner p.g.a. avgiftsuttag under perioden

Så mye går du glipp av på grunn av avgifter

Beregningen skal gi deg et eksempel på hvordan avgifter kan slå ut på kapitalen din over tid. Beregningens resultat utgjør ikke en forpliktelse, et råd eller anbefaling. Beregningen er en forenkling av virkeligheten.

I beregningen har vi kun tatt hensyn til et begrenset antall parametre:

  • startbeløp
  • faste og variable avgifter
  • sparing over antall år
  • forventet avkastning per år

Det er ikke mulig å si på forhånd hvor stor avkastningen blir i virkeligheten da avkastningen i beregningen kun er en antakelse.
Sparing påvirkes av inflasjon, skatteeffekter, valutakurser og avgifter, noe som vi ikke har tatt hensyn til i beregningen. Beregningen bygger ikke på noen bestemt måte å spare på.

*Oslo Børs gjennomsnittlige årlige avkastning siden 2002 er 13,85 %, inkludert utbytte og ekskludert rentes-rente-effekt.

Vi reserverer oss for eventuelle feilskrivinger eller feilaktige beregninger som kan forekomme.

Dine fordeler.

Hos oss får du de beste forutsetningene for å lykkes med investeringene dine, uansett hvor du befinner deg i livet.

Private Banking-kurtasje.

Med Private Banking-kurtasje får du de beste forutsetningene for å lykkes med investeringene dine. Her finner du fullstending prisliste.

Høyere pensjon.

Invester i fremtiden din og unngå at sparingen bli spist opp av unødvendige avgifter. Å flytte pensjonen din er enklere enn du tror, og vi hjelper deg selvfølgelig med flytteprosessen. Les mer om vårt pensjonstilbud.

Inspirasjon fra de beste.

Følg porteføljene til de beste investorene på Shareville, og få kjøpsråd i realtid. Utforsk de håndplukkede fondene blant våre utvalgte fond eller bli inspirert på våre sider for aksje- og fondsinspirasjon.

Teknisk analyse.

På alle instrumentsidene har du tilgang til teknisk analyse. Du kan velge mellom tekniske indikatorer som SMA, EMA, Bollinger Bands, MACD, RSI og Stochastic Oscilliator.

Som Private Banking-kunde får du også 30 % rabatt på Investtechs Professional-abonnement og 50 % rabatt på Institutional-abonnementet.

Internasjonale indeksfond.

De internasjonale indeksfondene representerer fire ulike markeder som kan hjelpe deg å spre risikoen i porteføljen din på ulike regioner, bransjer og valutaer. Nordnet Indeksfond Global, USA, Europa og Emerging Markets. Invester over hele verden.

Eksterne tjenester.

  • Du får rabatt på medlemskap hos Skattebetalerforeningen, og én time gratis skattejuridisk bistand.

Personlig service.

Du finner relevante nyheter, artikler og statistikk for Private Banking på nordnet.no:

Innenfor eller utenfor fritaksmetoden?

Når bør du opprette et investeringsselskap?

Kontaktskjema.

Er du allerede kunde hos Nordnet? * (obligatorisk)
Er du allerede kunde hos Nordnet?


Har du allerede et kundeforhold hos Nordnet, anbefaler vi at du tar kontakt via meldingstjenesten når du er logget inn for raskere behandling.Hvor stor er din nåværende beholdning av aksjer og / eller fond? * (obligatorisk)
Hvor stor er din nåværende beholdning av aksjer og / eller fond?

Hvordan foretrekker du å bli kontaktet? * (obligatorisk)
Hvordan foretrekker du å bli kontaktet?


Samtykke * (obligatorisk)
Samtykke

Spørsmål og svar.

Hos de fleste andre må du betale dyrt for millionene dine. Vi gjør tvert det motsatte og gir Private Banking-kundene de aller beste vilkårene - uten at det koster deg en krone.

Vi opplever at mange ønsker og makter å forvalte pengene sine selv, men for de kundene som ønsker hjelp til å forvalte pengene sine tilbyr vi selvfølgelig også dette. Vi tror på styrken i kundene våre, og er overbevist om at du er best egnet til å ta hånd om investeringene dine selv, med eller uten hjelp. Målet vårt er at du skal få maksimalt ut av investeringene og sparingen din.

Lav kurtasje og lånerente, personlig service med prioritet, eksklusive arrangement og massevis av inspirasjon er noe av det vi kan tilby.

Nei. Vi tar ikke betalt for vårt Private Banking-tilbud. Du får derimot gunstige priser og vilkår. For å få tilbudet må du ha 2,5 millioner NOK innestående hos oss.

Dersom du har en konto som oppfyller disse vilkårene kan du også legge til familiens og selskapets kontoer. Tjenesten er tilrettelagt privatpersoner, aksjeselskaper, stiftelser og legater.

Vår Private Banking-tjeneste er for alle som har minimum 2,5 millioner NOK i samlet kapital hos Nordnet. Inklusive bedrifts- og pensjonskonto.

Selv om vi tilbyr smarte, digitale løsninger som innebærer at vi kan holde kostnadene nede, skal du som Private Banking-kunde få tilgang til personlig service og hjelp når du trenger det. Du når oss på et eget telefonnummer og e-postadresse som alltid prioriteres først.

Vi gir deg ingen konkrete investeringsanbefalinger, men dersom du ønsker det bidrar vi gjerne med opplæring i produktene våre og hvordan du setter sammen en fornuftig portefølje. Vi hjelper deg også med praktiske problemer eller andre spørsmål.

Private Banking Service når du på telefon 23 33 30 95 eller på e-post privatebanking@nordnet.no

Vi tror på åpenhet og transparens og at kundene våre skal vite hva de betaler for. Hos oss har du ingen faste kontokostnader eller skjulte gebyr for rådgivning - du betaler kun for tjenestene du velger å bruke.

Som Private Banking-kunde handler du selvfølgelig til lav kurtasje både på nettsidene våre og på telefon med megler. Du får i tillegg handelsapplikasjonen Infront Web Trader til rabattert pris. Ønsker du belåning får du den laveste renten vår. Du kan også overføre til sparekontoen din i realtid når du ønsker å ta en pause fra markedet.

  • Kurtasje fra 0,035 % (min. 39 kroner)
  • Kurtasje via megler på telefon 0,1 %
  • Gratis handel i over 450 fond
  • Rente på shorthandel og verdipapirbelåning, fra 2,99 % effektiv rente
  • 0,- i kontoavgift, innskudds- og administrasjonskostnad

Her finner du prislisten for Private Banking.

Dette må du vite om risiko og avkastning.

Husk at historisk og simulert historisk avkastning ikke er en garanti for fremtidig avkastning. Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert.

Framtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, verdipapirets risiko samt kostnader ved forvaltning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap.

Før du investerer i fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på handelssiden til fondet.