Gå til hovedinnhold

ETF-inspirasjon.


Finn de mest populære ETFene.

Marknad-ETFinspiration-Lander-770x325.jpeg
Land og regioner.

Ønsker du en enkel måte å eksponere deg mot ulike deler av verden på? Med ETFer kan du investere i spesifikke land, som for eksempel USA, Japan og Tyskland - men også få bredere eksponering i markeder og regioner som Europa eller fremvoksende markeder.

Marknad-ETFinspiration-Teman-770x325.jpeg
Temaer.

Med ETFer er det enkelt å eksponere seg mot temaer og trender du har troen på. Det kan eksempelvis være elbiler, robotteknologi eller bærekraftige (ESG) fond.


Marknad-Fondinspiration-image3-770x325.jpeg
Renter.

Vil du ha en diversifisert portefølje som ikke bare inneholder aksjer, kan du enkelt og billig redusere risikoen i porteføljen din med rente-ETFer.

Marknad-Fondinspiration-image2-770x325.jpeg
Høyest avkastning.

I Nordnet sin ETF-screener finner du ETFene som har hatt høyest avkastning det siste året.

Marknad-Fondinspiration-image3-770x325.jpeg
De laveste avgiftene.

Du finner ETFene med de laveste kostnadene i ETF-screeneren.

Marknad-Fondinspiration-image4-770x325.jpeg
Bærekraftige ETFer.

Finn ETFer med lavest CO2-avtrykk i Nordnet sin ETF-screener.

Siste nytt.

Hvilken ETF skal jeg velge?

ETFer blir stadig mer populære både blant nordmenn og i resten av verden. Dette skyldes hovedsaklig de lave kostnadene, som følge av at ETFer passivt følger indeks. Her har vi samlet noen tips til hvordan du kan gå frem for å finne ETFene som passer for dine behov.

Bærekraft - investeringenes fremtid

Inntill nylig var ikke bærekraftige investeringer forbundet med lønnsomhet. Men nye undersøkelser viser at ESG-investeringer, som fokuserer på miljø-, sosiale, og ledelseskriterier, har vist seg å være lønnsomme investeringer over tid. Analyser fra BlackRock viser at ESG-indeks har vært på nivå med eller utkonkurert tradisjonelle indekser når man sammenligner volatilitetsgraden.

Invester i fremtidens teknologi med ETFer

I løpet av de siste 10 årene har fremskritt innen teknologi forandret livene våre på flere måter enn noen kunne ha forestilt seg. I løpet av denne perioden har virksomheter dukket opp for å løse problemer som ikke eksisterte for et tiår siden, og forbrukernes behov og krav har utviklet seg deretter.

Spareavtale i ETFer & Nordnets indeksfond.

NO_Marked-ETFinspirasjon-spareavtale-770x400.jpeg
Spareavtale i ETFer.

Med Nordnets månedlige spareavtale i ETFer kan du selv velge inntil fire ETFer du ønsker å investere i hver måned. Handler som settes opp via spareavtalen er kurtasjefri og trekkes automatisk hver måned.

NO_Marked-ETFinspirasjon-indeksfond-770x400.jpeg
Nordnets internasjonale indeksfond.

Invester over hele verden med indeksfondene: Nordnet Indeksfond Global, USA, Europa og Emerging Markets. De internasjonale indeksfondene representerer ulike markeder som kan hjelpe deg å spre risikoen i porteføljen din på ulike regioner, bransjer og valutaer.