ETF-inspirasjon.

Finn de mest populære ETFene.

Land og regioner.

Ønsker du en enkel måte å eksponere deg mot ulike deler av verden på? Med ETFer kan du investere i spesifikke land, som for eksempel USA, Japan og Tyskland - men også få bredere eksponering i markeder og regioner som Europa eller fremvoksende markeder.

→ ETFer - Land og regioner

Temaer.

Med ETFer er det enkelt å eksponere seg mot temaer og trender du har troen på. Det kan eksempelvis være elbiler, robotteknologi eller bærekraftige (ESG) fond.

→ Tema-ETFer

Renter.

Vil du ha en diversifisert portefølje som ikke bare inneholder aksjer, kan du enkelt og billig redusere risikoen i porteføljen din med rente-ETFer.

→ Rentebaserte ETFer

Pineapples growth

Høyest avkastning.

I Nordnet sin ETF-screener finner du ETFene som har hatt høyest avkastning det siste året.

→ Se topplisten her

Abacus fondinspiration

De laveste avgiftene.

Du finner ETFene med de laveste kostnadene i ETF-screeneren.

→ Se listen her

Plant in vase ETF inspiration

Bærekraftige ETFer.

Finn ETFer med lavest CO2-avtrykk i Nordnet sin ETF-screener.

→ Se bærekrafts-ETFene her

Dette er en annonse fra iShares by BlackRock.

Invester i fremtiden med megatrender.

Megatrender er sterke, transformative krefter som kan endre banen til den globale økonomien, ved at de påvirker samfunnets prioriteringer, ansporer til innovasjon og redefinerer forretningsmodeller. De har en meningsfull innvirkning ikke bare på måten vi lever og bruker penger på, men også på offentlig politikk og selskapsstrategier.

Å identifisere potensialet for strukturell endring og investere tidlig i forventede endringer er avgjørende for å posisjonere porteføljerfor langsiktige vekstmuligheter. Vi ser fem megatrender som former fremtiden vår og bidrar til å endre måten vi lever og arbeider på.

Spareavtale i ETFer & Nordnet Smarte Porteføljer.

Monthly savings marbles

Spareavtale i ETFer.

Med Nordnets måndlige spareavtale i ETFer kan du selv velge inntill fire ETFer du ønsker å investere i hver måned. Handler som settes opp via spareavtalen er kurtasjefri og trekkes automatisk hver måned.

→ Opprett spareavtale i ETFer åpnes i nytt vindu

Nordnet Smarte Porteføljer – Sparing i verdensklasse.

Nordnet Smarte Porteføljer er utviklet for å prestere bedre enn tradisjonelle fond. Gjennom å automatisk tilpasse seg markedet, får du tilgang til et smart produkt som er designet for å slå indeks over tid.

→ Les mer om Nordnet Smarte Porteføljeråpnes i nytt vindu

Siste nytt.

Hvilken ETF skal jeg velge?

ETFer blir stadig mer populære både blant nordmenn og i resten av verden. Dette skyldes hovedsaklig de lave kostnadene, som følge av at ETFer passivt følger indeks. Her har vi samlet noen tips til hvordan du kan gå frem for å finne ETFene som passer for dine behov.

→ Les blogginnleggetlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Bærekraft - investeringenes fremtid

Inntill nylig var ikke bærekraftige investeringer forbundet med lønnsomhet. Men nye undersøkelser viser at ESG-investeringer, som fokuserer på miljø-, sosiale, og ledelseskriterier, har vist seg å være lønnsomme investeringer over tid. Analyser fra BlackRock viser at ESG-indeks har vært på nivå med eller utkonkurert tradisjonelle indekser når man sammenligner volatilitetsgraden.

→ Les mer om investeringer i bærekraft

Invester i fremtidens teknologi med ETFer

I løpet av de siste 10 årene har fremskritt innen teknologi forandret livene våre på flere måter enn noen kunne ha forestilt seg. I løpet av denne perioden har virksomheter dukket opp for å løse problemer som ikke eksisterte for et tiår siden, og forbrukernes behov og krav har utviklet seg deretter.

→ Invester i fremtidens teknologi