Gå til hovedinnhold

ETF-inspirasjon.


Finn de mest populære ETFene.

Marknad-ETFinspiration-Lander-770x325.jpeg
Land og regioner.

Ønsker du en enkel måte å eksponere deg mot ulike deler av verden på? Med ETFer kan du investere i spesifikke land, som for eksempel USA, Japan og Tyskland - men også få bredere eksponering i markeder og regioner som Europa eller fremvoksende markeder.

Marknad-ETFinspiration-Teman-770x325.jpeg
Temaer.

Med ETFer er det enkelt å eksponere seg mot temaer og trender du har troen på. Det kan eksempelvis være elbiler, robotteknologi eller bærekraftige (ESG) fond.


Marknad-Fondinspiration-image3-770x325.jpeg
Renter.

Vil du ha en diversifisert portefølje som ikke bare inneholder aksjer, kan du enkelt og billig redusere risikoen i porteføljen din med rente-ETFer.

Marknad-Fondinspiration-image2-770x325.jpeg
Høyest avkastning.

I Nordnet sin ETF-screener finner du ETFene som har hatt høyest avkastning det siste året.

Marknad-Fondinspiration-image3-770x325.jpeg
De laveste avgiftene.

Du finner ETFene med de laveste kostnadene i ETF-screeneren.

Marknad-Fondinspiration-image4-770x325.jpeg
Bærekraftige ETFer.

Finn ETFer med lavest CO2-avtrykk i Nordnet sin ETF-screener.

Dette er et betalt samarbeid med J.P. Morgan Asset Management.

Research Enhanced Index Equity (ESG) ETFer.

En kombinasjon av det beste innen aktiv og passiv forvaltning.



Finn ut mer

Siste nytt.

Hvilken ETF skal jeg velge?

ETFer blir stadig mer populære både blant nordmenn og i resten av verden. Dette skyldes hovedsaklig de lave kostnadene, som følge av at ETFer passivt følger indeks. Her har vi samlet noen tips til hvordan du kan gå frem for å finne ETFene som passer for dine behov.

Bærekraft - investeringenes fremtid

Inntill nylig var ikke bærekraftige investeringer forbundet med lønnsomhet. Men nye undersøkelser viser at ESG-investeringer, som fokuserer på miljø-, sosiale, og ledelseskriterier, har vist seg å være lønnsomme investeringer over tid. Analyser fra BlackRock viser at ESG-indeks har vært på nivå med eller utkonkurert tradisjonelle indekser når man sammenligner volatilitetsgraden.

Invester i fremtidens teknologi med ETFer

I løpet av de siste 10 årene har fremskritt innen teknologi forandret livene våre på flere måter enn noen kunne ha forestilt seg. I løpet av denne perioden har virksomheter dukket opp for å løse problemer som ikke eksisterte for et tiår siden, og forbrukernes behov og krav har utviklet seg deretter.

Spareavtale i ETFer & Nordnets indeksfond.

NO_Marked-ETFinspirasjon-spareavtale-770x400.jpeg
Spareavtale i ETFer.

Med Nordnets månedlige spareavtale i ETFer kan du selv velge inntil fire ETFer du ønsker å investere i hver måned. Handler som settes opp via spareavtalen er kurtasjefri og trekkes automatisk hver måned.

NO_Marked-ETFinspirasjon-indeksfond-770x400.jpeg
Nordnets internasjonale indeksfond.

Invester over hele verden med indeksfondene: Nordnet Indeksfond Global, USA, Europa og Emerging Markets. De internasjonale indeksfondene representerer ulike markeder som kan hjelpe deg å spre risikoen i porteføljen din på ulike regioner, bransjer og valutaer.