Gå til hovedinnhold

Flytt pensjonen
din til Nordnet.

Pensjonssparing på ett sted.

Ved å flytte pensjonssparingen din til Nordnet får du både god oversikt over din totale sparing og avkastning, samt stor valgfrihet og utvalg. Her får pensjonspengene dine gode muligheter til å vokse, både i spare- og utbetalingsperioden.


Flytt egen pensjonskonto Bli kunde

Dette kan du flytte:

  • Egen pensjonskonto

  • Pensjonskapitalbevis

  • IPS (Individuell Pensjonssparing)

  • IPA (Individuell Pensjonsavtale)


Få mer ut av pensjonen din.

Percent-Icon-64px.svg

Reduser kostnadene.

Ikke betal mer enn nødvendig når det kommer til ditt livs viktigste sparing. Vi tilbyr mange investeringsmuligheter til lave kostnader.

selections.svg

Stor valgfrihet og stort utvalg.

Gjør egne investeringsvalg i et stort utvalg av aksjer, fond eller ETFer. Dette kan påvirke avkastningen på pensjonspengene dine.

bulb.svg

Samle sparingen din på ett sted.

Få god oversikt, og gi sparingen din gode muligheter til å vokse over tid. Det er enkelt å flytte til oss - vi hjelper deg på veien.

Hva kan du flytte?

Se hvilke pensjonsavtaler du har inne på pensjonsportalen. Deretter følger du stegene nedenfor for å flytte og samle pensjonen din hos Nordnet.

Flytt pensjon bilde.jpg

Finn investeringer som passer deg.

Å investere pensjonen din trenger ikke være vanskelig eller tidkrevende. Finn inspirasjon og bli inspirert til å bygge din egen portefølje.

NO-Flytt din pensjon.jpg

Fondsinspirasjon.

Vi har samlet inspirasjon som gjør det enklere å finne hvilke fond du skal investere i. Filtrer frem fond med bærekraftsklassifisering, Nordnets egne indeksfond eller basert på avgifter.

Nordnet_One_gris_770x325.jpg

Nordnet One.

Med Nordnet One får du komplett fondssparing til en lav pris. Velg mellom tre fondsprofiler basert på ønsket risiko og tidshoristont.

210422_Nordnet_06_6021.jpg

Alderstilpasset spareprofil.

Alderstilpasset pensjon er spareprofilen som er tilgjengelig i egen pensjonskonto hos Nordnet. Dette er profilen for deg som ikke vil velge fond selv. Vi sørger for at sparingen tilpasses alderen din automatisk.

Viktig å vite om risiko og avkastning.

Det er viktig at du er klar over at sparepengene dine kan øke og minke i verdi. Selv om sparing i aksjer og fond historisk sett har gitt god avkastning over tid, er det ingen garanti for fremtidig utvikling. Det er alltid en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert.

Spørsmål og svar.