Gå til hovedinnhold

Nordnet­ Markets.

En verden av muligheter. I opp- og nedgang.


Invester i aksjer, råvarer og indekser.
Med gearing.

Børshandlede produkter åpner dørene til verdens finansmarkeder og muliggjør direkte eksponering mot en rekke aktivaklasser – med og uten gearing. Spekuler i både opp- og nedgang og handle kurtasjefritt ved ordrer over 1000 kr*.

Bli kunde
  • Konkurransedyktige spreader.

  • Kurtasjefri handel over 1000 kr*.

  • Opp til 20x gearing.

  • Stort utvalg av underliggende instrumenter.

*Produktene er kurtasjefrie hvis du legger en ordre på nordnet.no eller via noen av våre handelsapplikasjoner, for eksempel Infront der verdien på ordren er høyere eller lik 1 000 NOK/SEK/DKK eller 100 EUR. Telefonordre via meglere og/eller ordre under 1 000 NOK/SEK/DKK eller 100 EUR belastes kurtasje som beskrevet i Nordnets ved enhver tid gjeldende prisliste. Ved handel med produkter i annen valuta enn din lokale valuta belastes automatisk en vekslingsavgift hvis du ikke har en aktiv valutakonto på kontoen din. Kontakt Nordnets kundeservice for mer informasjon. Nordnet forbeholder seg rettigheten til å når som helst endre eller avslutte tilbudet. Investeringer i finansielle verdipapirer er forbundet med risiko og kan både øke og minke i verdi. Les mer om risikoene nedenfor og under avsnittet Risiko.

Indekser

Invester i nordiske, europeiske og amerikanske aksjeindekser som for eksempel S&P500, tyske DAX eller norske OBX med opptil 20 ganger gearing.

Aksjer

Få gearing på aksjeeksponering mot enkeltaksjer som ellers kan være vanskelig å få tilgang til. Handle produkter som utvikler seg positivt selv om den underliggende aksjen skulle falle i verdi.

Råvarer

Handle råvarer som ellers kan være vanskelig å få tilgang til som privatperson. Du kan blant annet velge råvareprodukter på olje, gull og sølv.

Hva er børshandlede produkter?

Tilgang til utilgjengelige markeder.

Børshandlede produkter gir en snarvei og mulighet til å eksponere seg mot aktivaklasser som kan være for dyre eller vanskelig å handle som privatperson. Produktene har en rekke ulike egenskaper. Noen gir avkastning når det underliggende instrumentet stiger, andre når den faller. Noen produkter har en fastsatt løpetid, andre ikke. Det finnes også flere muligheter for å handle både med og uten gearing.

Både avkastningsmulighetene og risikoen skiller seg markant i de ulike alternativene. Derfor er det viktig at du setter deg inn i hvordan de ulike børshandlede produktene fungerer, og forstår betingelsene før du handler.

Les mer om produktene våre

Muligheter i opp- og nedgang.

Fellestrekket for børshandlede produkter er at avkastningen er knyttet til utviklingen i det underliggende instrumentet, for eksempel en aksje, en indeks eller en råvare.

De børshandlede produktene vi tilbyr er børsnotert og kan kjøpes og selges i både små og store volum. Du kan dermed dra nytte av børsenes opp- og nedturer.

For å handle børshandlede produkter bør du ha erfaring, interesse og god kunnskap om finansmarkedene.

Forstå risikoen før du investerer.

Produktene som beskrives på denne siden passer ikke for alle investorer. Alle produktene er kompliserte og krever god forståelse av det underliggende markedet og produktenes spesifikke vilkår og egenskaper. Alle investeringer i finansielle instrumenter er forbundet med risiko og kan både øke og minke i verdi. Med et gearet produkt er det risiko for at du taper hele det investerte beløpet.

Les mer om risko

Support eller feedback?

Ta kontakt med oss dersom du har tilbakemeldinger eller spørsmål.

Åpningstider:

Kundeservice
Mandag - Fredag 08:30 - 17:00

Meglerbordet
Mandag - Fredag 08:30 - 22:00

Tel: 23 33 30 23
Mail: Send oss en melding
Twitter: @NordnetNO

Ofte stilte spørsmål.

Finner du ikke svar på det du lurer på i listen nedenfor?
Se fullstendig oversikt her.