Nordnet Markets.

Børsnoterte produkter kurtasjefritt* i hele verden.

Spekulere i opp- og nedgang.

Nordnet Markets er Nordens største kurtasjefrie* tilbud av børsnoterte produkter. Du kan spekulere i opp- og nedgang i børsindekser, råvarer og aksjer i hele verden. Du kan handle Mini Futures og Bull & Bear-sertifikater på aksjer, råvarer og indekser. Etterhvert kommer også Unlimited Turbos.

Tilbudet gjelder alle Bull & Bear-sertifikater og Mini Futures i hele Norden med produktnavnet NORDNET på slutten. I Nordnet Markets-produktene har du mulighet til å investere med gearing fra x1 til x20 i markeder som ellers kan være utilgjengelig eller vanskelig å investere i.

  • Invester i opp- og nedgang.
  • Gearing fra x1 til x20.
  • Kurtasjefri* handel over 1000 kr.

*Produktene er kurtasjefrie hvis du legger en ordre på nordnet.no eller via noen av våre handelsapplikasjoner, for eksempel Infront der verdien på ordren er høyere eller lik 1 000 NOK/SEK/DKK eller 100 EUR. Telefonordre via meglere og/eller ordre under 1 000 NOK/SEK/DKK eller 100 EUR belastes kurtasje som beskrevet i Nordnets ved en hver tid gjeldende prisliste. Ved handel med produkter i annen valuta enn din lokale valuta belastes en automatisk vekslingsavgift hvis du ikke har en aktiv valutakonto på kontoen din. Kontakt Nordnets Kundeservice for mer informasjon. Nordnet forbeholder seg rettigheten til å når som helst endre eller avslutte tilbudet. Investeringer i finansielle verdipapirer er forbundet med risiko og kan både øke og minke i verdi. Les mer om Risikoene nedenfor og under avsnittet Risiko.

Indekser

Handle i forskjellige indekser, som norske OBX, tyske DAX eller amerikanske S&P500.

Populære indekser.


OBX

Kjøp

OMX30

Kjøp

DAX30

Kjøp

Råvarer

Handle råvarer som ellers kan være vanskelig å få tilgang til som hverdagsinvestor.

Populære råvarer.


Olje

Kjøp

Gull

Kjøp

Sølv

Kjøp

Aksjer

Doble, triple eller få opp til 20 ganger igjen på aksjeeksponeringen din.

Populære aksjer.


Norsk Hydro

Kjøp

Frontline

Kjøp

Equinor

Kjøp

Valuta

Snart kan du investere i valutapar, både med og uten gearing. Mer informasjon kommer.

Populære valutaer.


NOK/USD

Kjøp

EUR/USD

Kjøp

NOK/EUR

Kjøp

Vi hjelper deg.

Finner du ikke det du er ute etter, eller har du spørsmål om produktene våre? Kontakt oss, så hjelper vi deg.

→ Ring 23 33 30 23

Risiko.

Børsnoterte produkter er forbundet med høy risiko og passer derfor ikke alle. Les mer om risikoene og vilkårene før du handler.

→ Les mer

Les mer om Nordnet Markets.

Hvis du vil lære mer om Nordnet Markets og børsnoterte produkter, finner du mer informasjon i læringssenteret vårt.

→ Les mer

Ofte stilte spørsmål.

Nordnet Markets er Nordens største kurtasjefrie* tilbud av børsnoterte produkter der du kan spekulere i opp- og nedggng i forskjellige indekser, råvarer og aksjer i hele verden.

Tilbudet gjelder Bull & Bear-sertifikater og Mini Futures i hele Norden med produktnavnet NORDNET på slutten. I Nordnet Markets har du mulighet til å investere med geraring fra X1 til X20.

* Kurtasjefritt ved handel på Nordnets plattform med ordreverdi over 1000 NOK/SEK/DKK eller 100 EUR.

Produktene i Nordnet Markets er kurtasjefrie hvis du legger en ordre på nordnet.no eller via noen av våre handelsapplikasjoner, for eksempel Infront der verdien på orderen er høyere eller lik 1 000 NOK/SEK/DKK eller 100 EUR. Telefonordre via meglere og/eller ordre under 1 000 NOK/SEK/DKK eller 100 EUR belastes kurtasje som beskrevet i Nordnets ved en hver tid gjeldende prisliste. Ved handel med produkter i annen valuta enn din lokale valuta belastes en automatisk vekslingsavgift hvis du ikke har en aktiv valutakonto på kontoen din. Kontakt Nordnets Kundeservice for mer informasjon. Nordnet forbeholder seg rettigheten til å når som helst endre eller avslutte tilbudet.

Investeringer i børsnoterte produkter har som regel kostnader. Det kan for eksempel være transaksjonsrelaterte kostnader som spread eller rentekostnad for å finansiere gearingen. På siden Kostnader har vi satt opp de ulike kostnadene i detalj. Mer informasjon finner du i Nordeas Grunnprospekt, datert 15. juni 2016.

Savner du et spesielt produkt kan du enten ringe oss på 23 33 30 23 eller sende oss en melding når du er logget inn på Nordnet-kontoen din. Vi ønsker å ha et bredt tilbud av produkter der målet er å tilfredsstille alle kunders behov. Derfor setter vi stor pris på at du hører fra deg hvis det er noe du savner.

Produktene i Nordnet Markets er børsnoterte verdipapirer som handles på Oslo Børs, First North Sverige, First North Danmark og First North Finland. Du kan handle produktene til disse tidene:

Markedsplass

Handelstider

Oslo Børs

09.00 - 16.20

First North Norge

08:15 - 20:00

First North Sverige

08:15 - 20:00

First North Danmark

08:15 - 20:00

First North Finland

08:15 - 20:00


For detaljert informasjon om børsenes åpningstider, se børsenes nettsider

Risiko.

Kjenn risikoen før du investerer.

Produktene som beskrives på denne siden passer ikke for alle investorer. Alle produktene er kompliserte og krever god forståelse av det underliggende markedet og produktenes vilkår og egenskaper. Alle investeringer i finansielle instrumenter er forbundet med risiko og kan både øke og minke i verdi. Med et gearet produkt er det risiko for at du taper hele det investerte beløpet.

Ved å investere i børsnoterte produkter i Nordnet Markets tar du kredittrisiko mot Nordea Bank AB (publ). Nordeas kredittrating er i skrivende stund AA- med "negativ outlook" ifølge Standard & Poor’s, og Aa3 ifølge Moody’s. Merk at ratingen kan endre seg. Du kan lese mer om dette på www.standardandpoors.com og www.moodys.com.

Investerer du i disse produktene er det en risiko for at du taper hele det investerte beløpet. Det er viktig at du setter deg inn i hvordan finansieringen av børsnoterte produkter fungerer. Merk at det kan være tidspunkter der det er vanskelig eller umulig å kjøpe eller selge verdipapirene. Dette kalles likviditetsrisiko. Dette kan for eksempel oppstå hvis underliggende verdipapir er vanskelig å prissette, ved store kursendringer i markedet eller avbrudd som påvirker handelen. Det er også valutarisiko forbundet med de produktene der underliggende handles i en utenlandsk valuta.

En investering i disse produktene har også en markedsrisiko som innebærer at hvis underliggende beveger seg motsatt vei i forhold til din markedseksponering, kan investeringen falle på kort tid eller bli verdiløs. Jo høyere gearing, desto høyere risiko. Informasjonen på denne siden omfatter ikke alle risikoene forbundet med handel i børsnoterte produkter. Du som investor er ansvarlig for å sette deg inn i samtlige risikofaktorer forbundet med produktene. Denne informasjonen finner du i Grunnprospektet og i de endelige vilkårene på Nordeas hjemmesidelenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Verken Nordea Bank AB (publ), eller noen av deres datterselskaper er ansvarlige for innholdet på denne og/eller andre nettsider tilhørende Nordnet AB. Innholdet på denne siden er heller ikke rettet mot personer bosatt i USA eller andre jurisdiksjoner som ikke er tillatt i følge Grunnprospektet og de endelige vilkårene. Informasjonen på denne siden skal ikke oppfattes som finansiell rådgivning basert på hver enkelt investors individuelle forutsetninger. Nordnet AB er ikke ansvarlig for informasjonen utstederen gir.