Gå til hovedinnhold
Nettleseren du benytter deg av, støttes ikke lenger av Nordnet. Klikk her for å se hvilke nettlesere vi støtter og anbefaler at du bruker.

Flytt verdipapirer til Nordnet.

Vi hjelper deg med å flytte verdipapirene.


Når du samler alle verdipapirene på ett sted blir det enklere å holde oversikt over posisjonene dine. I tillegg blir det billigere og gjør skatterapporteringen enklere.

Vi vet at det kan være et tiltak å flytte verdipapirer til en annen bank. Derfor har vi gjort flytteprosessen så smidig som mulig for deg. Fyll ut skjemaet som passer dine behov nedenfor, og vi tar over jobben derfra.

Bli kunde

Samle verdipapirene dine.

  • Få full oversikt.

  • Reduser kostnadene dine.

  • Personlig service.


Slik flytter du verdipapirer.

Du kan flytte aksjer, fond, børsnoterte fond (ETFer), pensjonsprodukter som egen pensjonskonto, pensjonskapitalbevis (PKB), individuell pensjonsavtale (IPA) og individuell pensjonssparing (IPS). I tillegg kan du flytte kapitalforsikringer som investeringskonto, fondskonto og Unit Link. Det finnes ulike overføringsfullmakter basert på hvilke kontoer du allerede har, og du finner linken til disse nedenfor.

Aksjesparekonto


Å flytte Aksjesparekonto utløser ikke skatt. Start flytteprosessen av aksjesparekontoen din til Nordnet gjennom linken nedenfor.

Aksje- og fondskonto


Dersom du har en Aksje- og fondskonto hos din eksisterende bank, kan du starte flytteprosessen her. Merk at det kun er aksjer som kan flyttes mellom disse kontoene. Flytting av aksjer utløser ikke skatt.

Investeringskonto


Hos din eksisterende bank kan denne også hete fondskonto eller kapitalforsikring. Merk at ved flytting av investeringskonto, så vil verdipapirene dine selges før flytten. Du må selv reinvestere kapitalen. Flytten utløser ikke skatt.

Pensjon


Vi hjelper deg å flytte og samle pensjonssparingen din i Nordnet. Finn ut mer og start flytteprosessen her.