Gå til hovedinnhold

Investorpresentasjon og Q&A med SmartCraft

CEO Gustav Line i SmartCraft, har tatt en prat med vår analytiker Roger Berntsen. I denne videoen får du alt fra dette møtet. SmartCraft er en ledende nordisk leverandør av virksomhetskritiske Software-løsninger til små og mellomstore bedrifter i byggebransjen. Selskapet ble for øvrig godt mottatt da de gikk på børs tidligere i år, hvor Nordnet bidro som selling-agent i prosessen.

I Q&A-delen får du høre mer om hvilke verdier selskapet har bygget videre på i etterkant av noteringen tidligere i 2021, hvordan veksten i selskapet er, og hvordan markedet de operer i ser ut. Du får også en oppdatering på 3. kvartalstallene, hvordan selskapet er strukturert, samt hvordan de forholder seg til det globale miljøfokuset.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer