Gå til hovedinnhold

Oppdatering fra 2020 Bulkers

Nordnets analytiker, Roger Berntsen, har hatt en samtale med Magnus Halvorsen, styreleder i 2020 Bulkers. I denne seansen tar de for seg nylige resultater fra selskapet, industriinnsikt og Halvorsens karriere i bransjen. Episoden kan også høres som podcast.

2020 Bulkers er et rederi som eier tørrlastskip, bestående av seks Newcastlemax-skip. De har som mål å utbetale mesteparten av sin kontantstrøm etter gjeldsbetjening månedlig til aksjonærene.

Se også tidligere oppdateringer fra 2020 Bulkers

Styreleder i 2020 Bulkers, Magnus Halvorsen, har tatt en prat med vår analytiker, Roger Berntsen. 2020 Bulkers er et shippingselskap som fokuserer på å levere verdiskaping for kunder og investorer gjennom drift av deres moderne flåte innen bulkshipping.

I Q&A-sesjonen får du høre mer om selskapets utsikter i shippingmarkedet.

Magnus Halvorsen – tidligere CEO, nå styreleder i 2020 Bulkers – har tatt en prat med vår analytiker Roger Berntsen. I denne videoen får du bl.a. høre om Q3-tallene, flytting fra Bermuda til Norge, utbytte og hva Kinas gjenåpning har å si for selskapets utsikter.

Tidligere CEO i 2020 Bulkers, nå styreleder, Magnus Halvorsen, har tatt en prat med vår analytiker Roger Berntsen. I denne videoen får du alt fra dette møtet. 2020 Bulkers er en internasjonal eier og operatør av store tørrbulkskip. Selskapet eier og driver åtte Newcastlemax tørrbulkskip.

Det er gode tider for en rekke segmenter innenfor shipping, deriblant tørrlast. I den anledning har Nordnets analytiker, Roger Berntsen, tatt en prat med Magnus Halvorsen. Gjennom dette 40 minutters lange intervjuet vil du lære mer om 2020 Bulkers som selskap, samt dynamikken i shipping-industrien.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
1 Kommentar
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
27.01.2023 21:54

Hei Ser ingressen nevner flytting fra Bermuda til Norge, men fikk ikke med meg at dette ble diskutert noe ila intervjuet.. Det ble 10. august børsmeldt at selskapet skatteflytter fra Bermuda til Norge med effekt 9. august (MeldingsID568119), men på Nordnet får jeg fremdeles opp hovedkontor Hamilton og ISIN starter på BMG.. Er det bare Nordnet-dataene som henger litt etter eller er det f.eks. ikke holdingsselskap som man kjøper aksjer i som har flyttet e.l. ? Fant at det 19.11.2022 er opprettet 2022 Bulkers Ltd. i enhetsregisteret (Organisasjonsnummer: 930 117 382). Noen som har mer peiling på dette og når… Les mer »