Gå til hovedinnhold

Boliglån.

Beste rente fra 2,49 % nom. Lavere rente jo mer kapital du har hos Nordnet!

Boliglån.

Beste rente fra 2,49 % nom. Lavere rente jo mer kapital du har hos Nordnet!

Vi lanserer et av Norges billigste boliglån for Private Banking-kunder.

Vi lanserer snart boliglån i det norske markedet. Produktet vil hovedsakelig være rettet mot Private Banking- og formuende kunder, og renten på lånet vil være lavere jo mer kapital du har på Nordnets plattform.

Nordnets ambisjon er å tilby Norges beste boliglån til de mest formuende kundene. Den laveste renten som tilbys, med utgangspunkt i dagens rentenivå, vil være 2,49 %.* Denne renten vil gjelde for alle kunder som har over 10 millioner i samlet sparekapital hos Nordnet, på tvers av alle Nordnetkontoer, inkludert egen pensjonskonto.

Den kapitalen du som kunde har plassert hos oss vil også stilles som sikkerhet for boliglånet, og dette er grunnen til at renten blir lavere for formuende kunder. Desto mer sikkerhet, jo mindre risiko og dermed også lavere renter.

Rente mellom 2,49 % og 4,24 %.*

  • Ferdig prutet og forhandlet.
  • Du får lavere rente jo mer kapital du har hos Nordnet.
  • Opp til 60 % belåningsgrad.

Jo mer du sparer, desto lavere rente får du.

Nordnets boliglån har en basis- eller startrente på 4,24 %. Du får en renterabatt som blir større avhengig av hvor mye sparekapital du har på Nordnet-plattformen, og er uavhengig av lånets størrelse. Rentenivåene og rabattene som gis for Nordnets boliglån vil med dagens rentenivå være:

Boliglånsrente etter renterabatt

Sparekapital

Nominell rente

Effektiv rente

0 – 2,5 millioner

4,24 %

4,32 %

2,5 – 5,0 millioner

2,99 %

3,03 %

5,0 – 10,0 millioner

2,79 %

2,83 %

Over 10 millioner

2,49 %

2,52 %


Nordnets boliglån vil i første omgang tilbys til kunder som låner inntil 60 % av boligens verdi, og vi vil kun tillate flytting av et eksisterende boliglån fra andre banker – ikke nye lån.

*Nom. rente fra 4,24 %. Kr 5 000 000 o/30 år. Kostnad kr 216 000 årlig, totalt kr 11 480 000. For høyeste renterabatt kreves en belåningsgrad på maks 60 % og kapital på minst 10 MNOK hos Nordnet. Rentenivået reflekterer dagens markedssituasjon. Merk at endringer i styringsrenten og konkurransesituasjonen kan medføre at rentesatsene kan endres før lånet faktisk lanseres.

Interesseliste.

Meld deg på interesselisten for å bli kontaktet når du har muligheten til å søke om boliglån hos oss.

Din kontaktinformasjon:
Hvor har du boliglånet ditt i dag? * (obligatorisk)
Hvor har du boliglånet ditt i dag?

Hvor har du det meste av aksjer og fond i dag? * (obligatorisk)
Hvor har du det meste av aksjer og fond i dag?Hvor stor er din nåværende beholdning av aksjer og / eller fond, inkludert eventuell egen pensjonskonto? * (obligatorisk)
Hvor stor er din nåværende beholdning av aksjer og / eller fond, inkludert eventuell egen pensjonskonto?
Hvor stort boliglån har du i dag? * (obligatorisk)
Hvor stort boliglån har du i dag?

Samtykke * (obligatorisk)
Samtykke

Family around a table

Dette må du vite om risiko og avkastning.

Husk at historisk og simulert historisk avkastning ikke er en garanti for fremtidig avkastning. Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert.

Framtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, verdipapirets risiko samt kostnader ved forvaltning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap.

Før du investerer i fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på handelssiden til fondet.