Aksje- og fondskonto.

Alle muligheter.

Velger du en Aksje- og fondskonto, får du alle muligheter - alt fra rentesparing, til aksjehandel med belåning og derivater. Kontoen har ingen faste kostnader og du kan handle over 600 fond gratis.

Spar og invester i alle verdipapir.

  • Ingen faste kostnader.
  • Du kan investere i alle verdipapir.
  • Mulighet for belåning fra 0,99 % effektiv rente.

Investeringer.

Plasser pengene dine i alt fra fond til gearede derivater.

Med en Aksje- og fondskonto kan du investere i alle verdipapir som er tilgjengelig på Nordnet. Du kan investere i aksjer, fond og børsnoterte fond. I tillegg kan du shorte aksjer og handle mer kompliserte produkter som sertifikater, opsjoner, terminer og tradingprodukter med innebygget gearing. Med en aksje- og fondskonto kan du også handle unoterte aksjer. Du når markeder i både Norge og utlandet med produktene våre, og du kan i tillegg investere i rentepapir, valuta og råvarer.

Valutakonto.

For deg som handler aksjer i utlandet.

Isoler valutarisikoen.

Med en aksje- og fondskonto kan du aktivere egne kontoer for ulike valutaer. Når du har valutakontoer bestemmer du selv når du vil veksle, uavhengig av når du gjennomfører handlene dine. Du kan få valutakontoer for SEK, DKK, EUR, CAD og USD.

Billigere veksling.

​Hvis du veksler selv får du bedre vekslingskurs enn når vi automatisk veksler for deg. Differansen mellom valutaens kjøps- og salgskurs blir 0,15 % hvis du gjør det selv, og 0,5 % hvis vi gjør det for deg.

Praktisk eksempel

Du har en valutakonto i SEK, og 100 000 NOK tilgjengelig for handel. Du kjøper aksjen Volvo for 50 000 SEK uten å veksle først.

Etter handelen blir saldoen på valutakontoen din for SEK, -50 000 SEK. Du har fremdeles en saldo på 100 000 NOK på Aksje- og fondskontoen din.

Beløpet "Tilgjengelig for handel" vises alltid i NOK, og viser summen av negativ saldo i SEK og positiv saldo i NOK.

Rente på valutakontoer

Har du negativ saldo på valutakontoene dine trekker vi utlånsrente.

Du kan unngå det ved å veksle valutaen før du gjennomfører en handel, eller før oppgjørsdag etter gjennomført handel.

Her får du oversikt over rentesatser på valutakontoer.

Når veksler vi?

Vi veksler tre ganger hver bankdag: klokken 11.30, 17.00 og 22.00.

Vi veksler ikke på julaften, nyttårsaften eller andre helligdager. Vekslinger som bestilles da blir utsatt til neste bankdag klokken 11.30.

Belåning.

Kjøp mer verdipapirer og øk eksponeringen din.

Med tjenester som verdipapirbelåning og intradagskreditt kan du låne penger med sikkerhet i egne aksjer og fond. Pengene kan du bruke til å kjøpe mer aksjer og fond, eller ta dem ut fra Nordnet. Dersom du låner og betaler tilbake samme dag slipper du rente.
Gå til prislisten.