Gå til hovedinnhold

Nordnet One.

Den eneste fondssparingen du trenger er her.

Enkel og oversiktlig sparing
til en lav pris.

Nordnet One er vår nye sparetjeneste som hjelper deg i gang med fondssparingen.
Enkelt, praktisk og til en lav pris. Ta fondssparingen din til neste nivå.


NO_Nordnet-One-in-device.png
Kvinne i grønn jakke ser ut av vinduet

Slik fungerer Nordnet One.

Nordnet One gir deg valget mellom tre fondsprofiler som hver inneholder fond som investerer over hele verden. Ditt utvalgte fond er derfor ikke like avhengig av opp- eller nedturer i et enkelt marked eller sektor som for eksempel et regionalt aksjefond.

Bredt og balansert.

Enkelt forklart så investerer hver av fondsprofilene i Nordnet One i flere forskjellige brede fond, noe som gir deg god spredning. Du slipper med andre ord å kjøpe flere ulike fond for å spre risikoen - det gjør Nordnet One for deg. I kombinasjon med en fast spareavtale får du en komplett sparing i mange år fremover.

Fondenes underliggende investeringer er indeksfond og rentefond, og rebalanseres automatisk slik at du hele tiden har det ønskede risikonivå, altså den ønskede fordelingen mellom aksjer og renter.

Ettersom aksjemarkedet både gir og tar, kan reisen videre selvsagt by på både oppturer og nedturer. Det er alltid en risiko til stede for at du ikke får tilbake pengene du har investert.

Hvor lenge skal du spare?

Hvor lenge du har tenkt til å spare er en viktig faktor i vurderingen av risikonivå. Har du kort tidshorisont lønner det seg normalt sett å ta lavere risiko enn om du skal spare langsiktig. Nordnet One gir deg valget mellom kort, middels og lang tidshorisont på fondssparingen din.

Nordnet One Forsiktig.
Årlig avgift
0,45%
1 år
+14,1%
Risiko

Med fokus på renter passer dette fondet for deg som vil spare mer enn to år og ønsker trygghet fremfor muligheten til å oppnå høy avkastning

nordnet-one careful-new

Aksjer: 30 %

Renter: 70 %

Nordnet One forsiktig - Allokering


Nordnet One Balansert.
Årlig avgift
0,44%
1 år
+19,8%
Risiko

Med en kombinasjon av aksjer og renter passer dette fondet for deg som skal spare mer enn tre år og ønsker en balanse mellom trygghet og mulighet for avkastning.

Nor

Aksjer: 60 %

Renter: 40 %

Nordnet One balansert - Allokering


Nordnet One Offensiv.
Årlig avgift
0,45%
1 år
+27,21%
Risiko

Med fullt fokus på aksjer passer dette fondet for deg som skal spare i minst fem år og som ønsker å ta risiko for å oppnå høyere avkastning, sammenlignet med hva som tilbys i Forsiktig og Balansert.

Nordnet One Offensiv - Volatilitet

Aksjer: 100%

Nordnet One Offensiv - Allokering

Viktig informasjon!

Det er viktig å være klar over at sparepengene dine kan øke og minke i verdi. Selv om sparing i aksjefond historisk sett har gitt god avkastning over tid, er det ingen garanti for fremtidig utvikling. Det er alltid en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert.

Nordnet One gir ikke personlige investeringsanbefalinger. Du velger selv hvilke fond som passer deg basert på dine personlige preferanser og sparehorisont. Det er viktig at du er bevisst på at dine behov kan forandre seg med tiden. Før du investerer i et fond er det viktig at du gjør deg kjent med prospektet til det aktuelle fondet, samt nøkkelinformasjon du finner på produktsiden. Fondsprofilene Nordnet One er Nordnets egne fondsprofiler. Gjør deg kjent med kostnadsstrukturen for fondene før du investerer.

Les mer om kostnader, provisjon og øvrige avgifter her.

Ofte stilte spørsmål.