Gå til hovedinnhold

Børsnoteringer (IPO).

Følg med på aktuelle børsnoteringer her.

Her får du oversikt over børsnoteringer du kan være med på gjennom Nordnet akkurat nå. Vil du lese mer om selskapene kan du følge lenken og finne mer informasjon og prospekter.

Hva er en børsnotering?

Vil du lære mer om hva en børsnotering er og hvorfor selskap velger å notere seg, kan du lese mer om dette på børsskolen.

→ Mer om børsnoteringerlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Diskuter noteringer med andre investorer.

På Shareville-gruppen "IPOlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu" kan du diskutere ulike børsnoteringer med andre investorer.

Slik deltar du i en børsnotering.

  1. Finn en IPO du er interessert i, sett deg inn i selskapets virksomhet og les prospektet.
  2. Logg inn på Nordnet-kontoen din.
  3. Under "Mine sider" velger du "Selskapshendelser & børsnoteringer".
  4. Under "Børsnoteringer (IPO), nyemisjoner, mm." velger du hvilket selskap du ønsker å tegne aksjer i.
  5. Fyll inn hvor mye du ønsker å tegne deg for og klikk "Svar".

Aktuelle børsnoteringer.

Map Denmark

Norva24 Group AB.

Norva24 er en ledende nordeuropeisk aktør¹ for vedlikehold av virksomhetskritisk underjordisk infrastruktur. Selskapet har hatt en sterk vekst både organisk og gjennom oppkjøp, med en CAGR på driftsinntekter på cirka 56 prosent siden etableringen i 2015.²

1) Målt i omsetning
2) Informasjon fra Norva24

Ofte stilte spørsmål.

Som regel må du ha penger tilsvarende tegningssøknaden din på kontoen du har søkt gjennom siste svardag kl 23:59.

1. Sjekk at du har sendt inn en søknad om tegning av aksjer. Du ser alle børsnoteringene du har svart på i Selskapshendelser under "Mine svar". Hvis du er usikker på hvilken konto du har brukt, må du huske å sjekke alle kontoene dine.

2. Sørg for at du har penger på kontoen du har sendt søknaden gjennom senest klokken 23.59 på den datoen som er angitt i vilkårene.

3. Avvent svar fra selskapet som du har søkt om tegning i aksjer i.

Hvilken konto du kan bruke varierer mellom børsnoteringene. Dette avhenger av hvilken liste noteringen skjer på. I vilkårene for IPOen kan du se hvilke kontoer du kan benytte deg av.

Som regel er en eventuell tildeling kurtasjefri hos Nordnet. Du finner mer informasjon om dette på sidene for børsnoteringene, som er linket til ovenfor.

Det er kun mulig å delta i noen utvalgte IPOer via Nordnet. Om du ønsker å delta i IPOer som ikke er lagt opp for tegning via nordnet.no, må du tegne gjennom tilretteleggeren(e) eller via VPS dersom børsnoteringen er lagt opp der.

Risiko.

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert.