Gå til hovedinnhold

Sparekonto med rente.

Få opp til 4,50 % rente fra første krone.

Se hvilken rente du kan få på sparekontoen din.


Hvis du ikke ønsker å plassere sparepengene dine i verdipapirer kan du enkelt velge å plassere de på en sparekonto hos oss. Med ubegrensede innskudd og uttak gir vår sparekonto deg muligheten til å få renter på pengene dine uten å måtte investere i markedet. Kontoen er veldig fleksibel og er helt kostnadsfri.

Er du bedriftskunde? Les mer om hvordan du kan opprette sparekonto for ditt selskap.

Merk! Det er viktig å være klar over at overføringer fra Aksjesparekonto og Investeringskonto til sparekonto blir ansett som uttak og vil medføre en skattemessig realisasjon.

Hos Finansportalen kan du sammenligne innskuddsrenten du får i ulike banker. Finansportalen er en tjeneste fra Forbrukerrådet for forbrukere som sammenligner tilbud og priser i markedet innen bank, forsikring, investering og pengeoverføringstjenester. Alle finansforetak rapporterer sine priser og vilkår til Finansportalen.


Sparekapital
Innskuddsrente
Alle kunder
2,50 %
Private Banking
4,50 %
Active Trading
4,50 %

  • Ingen begrensninger i innskudd/uttak.

  • Garantert av Bankenes Sikringsfond.

  • For privatpersoner og bedriftskunder.

  • Gir deg en ekstra trygghet.


Åpne sparekonto med tre enkle steg.

Steg 1: Bli kunde.

For å åpne sparekonto hos Nordnet må du først bli kunde. Kom i gang enkelt og raskt med hjelp av BankID på noen få minutter. Følg bare lenken nedenfor.

Steg 2: Åpne sparekonto.

Når du først har blitt kunde, kan du åpne din sparekonto. Dette gjør du enkelt ved hjelp av BankID, og din sparekonto er åpnet og tilgjengelig på få minutter.

Steg 3: Gjør et innskudd.

Etter du har åpnet sparekontoen din kan du gjøre ditt første innskudd. Du kan overføre penger umiddelbart via Truslty eller med vanlig bankoverføring. Følg lenken under.

Sparekalkulator - se hva din sparekonto kan gi deg over tid.

Startbeløp
100 000 kr
Månedlig sparing
1 000 kr
Avkastning per år*
2,5 %
Sparing over antall år
10 år
Samlet verdi på sparing
264 263 kr
Samlet verdi på sparing

Rentes rente effekten på sparekonto.

Rentes rente effekten sparekonto.png

Grafen som presenteres illustrerer konseptet av renters renteeffekt og bygger på forutsetningen om at det ikke gjøres uttak fra sparekontoen i perioden, og at rentesatsen forblir konstant over tid. Det er viktig å være oppmerksom på at denne illustrasjonen ikke tar hensyn til eventuelle skattemessige implikasjoner som kan påvirke den faktiske avkastningen.

Vanlige spørsmål og svar om sparekonto.


Sparekonto med innskuddsgaranti.

Som kunde i Nordnet Bank NUF er du omfattet av garantien til Bankenes Sikringsfond og den svenske Riksgälden. Det innebærer at hver enkelt kunde er dekket for sine innskudd inntil NOK 2 000 000. Garantien gjelder likvide midler for både privatpersoner og juridiske personer. Dersom en bank begjæres konkurs, skal svenske Riksgälden dekke tap på innskudd så snart som mulig og senest syv arbeidsdager etter det tidspunktet konkurstilfellet oppstod. Riksgälden dekker beløp opp til 1 050 000 SEK. Bankenes Sikringsfond dekker det eventuelle restbeløpet mellom 1 050 000 SEK og 2 000 000 NOK.