Gå til hovedinnhold

Invester i aksjer.

Invester i aksjer fra alle nordiske land,
Tyskland, USA og Canada.


Les mer om våre priser for aksjehandel.

For at du skal få en så god start som mulig med aksjesparingen din får du handle med minstekurtasje fra 1 krone på de nordiske markedene i én måned fra du oppretter konto.

Hos Nordnet kan du investere i aksjer direkte på børsene i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, USA og Canada. I tillegg kan du handle aksjer på London-børsen og Euronext via meglerbordet vårt.

Åpne konto
  • Se hvilke aksjer andre investerer i.

  • Sorter og finn gode aksjer.

  • Få god markedsoversikt.

Lær deg mer.

Hos Nordnet er vi opptatt av at du skal bli en flinkere investor, enten du er nybegynner eller erfaren. På Nordnetbloggen får du tilgang til kunnskap og inspirasjon om alt fra investeringsstrategi til oppdateringer om markedsutviklingen.

Lær mer om aksjer 
Aksjeinspirasjon.

Finn aksjer innen ulike kategorier for å finne dine favoritter. Kjøp og selg aksjer fra USA, Canada, Tyskland, Norge og resten av Norden.

Aksjeinspirasjon 
Aksjelister.

I kurslistene våre kan du sortere aksjer på 19 ulike markeder i 8 land. For hver enkelt aksje kan du se mer om kursutvikling, avkastning og viktige nøkkeltall. Du får også innsyn i de siste handlene og ordredybden per aksje.

Aksjelisten 
Kurtasjeklasser.


Se hvilke aksjer andre investerer i.

Som kunde hos Nordnet får til tilgang til Shareville, Nordens største nettverk av influencers innenfor sparing og investering. Her får du tips, kunnskap og inspirasjon fra dokumenterte fremgangsrike investorer, helt gratis. Er du helt ny med aksjehandel så anbefaler vi at du blir medlem av Shareville.

Finn ut mer om Shareville

NO_Marked-Aksjer-Shareville-770x400.jpeg

Handle det du vil - når du vil.

x2-NO_Marked-Aksjer-app-770x400.jpeg

Med appen får du full kontroll på kontoene dine og investeringene dine. Kjøp og selg aksjer og fond og følg utviklingen på verdens børser. Du får også praktisk overblikk over ordredybde, realtidskurser og relevante nyheter.

Finn ut mer om appen


Få markedsoversikt.

Markedoversikt Norge.

Se utviklingen på norske aksjer, og hvilke aksjer som er mest omsatt. Du kan også se nyheter, analyser på norske aksjer og aktuelle hendelser i det norske aksjemarkedet.

Markedoversikt Norge 
Markedoversikt Verden.

Følg med på utviklingen til aksjer på børsene ellers i verden. Du ser utviklingen til ulike indekser, valutaer, renter og råvarer.

Markedoversikt Verden 

Hold deg oppdatert, planlegg og ha oversikt.


Få oppdaterte nyheter fra de viktigste nyhetsbyråene så fort de slippes. Forbered dine investeringer med stop loss og la vårt handelssystem gjøre jobben. Lag overvåkingslister og følg de selskapene du interesserer deg for.

Ofte stilte spørsmål om hvordan aksjer fungerer.