Gå til hovedinnhold

Pengepodden

#pengepodden er podcasten for spørsmål rundt lommeboken din, aksjer, investeringer og sparepengene dine. Har du interesse for markedsvisninger, investeringer, sparing, fond og pensjon bør du høre på #pengepodden! Det slippes en ny episode hver torsdag. Podcasten ledes av Investeringsøkonom Mads Johannesen, spareøkonom Bjørn Erik Sættem og aksjeanalytiker Roger Berntsen. Som lytter setter du agendaen for de kommende episodene ved å sende inn spørsmål på nordnetbloggen.no, Facebook, Shareville eller Twitter.
Alle episoder

#pengepodden – Slik får du eksponering mot Private Equity

I denne #pengepodden-episoden har Bjørn Erik digitalt besøk i studio av svenske Tom Berggren, forvalter i Carnegie Listed Private Equity. Tema er Private Equity og hvordan småspare

#pengepodden – Q&A om børsuro, fond, aksjer og pensjon

I denne episoden av #pengepodden svarer Bjørn Erik og Mads på en rekke spørsmål fra lytterne. De dekker temaer som om du bør selge eller kjøpe aksjer og fond nå som børsene faller.

#pengepodden – Investeringer i gaming-sektoren

I denne episoden snakker Bjørn Erik og Roger om drivere og risikofaktorer i video gaming-sektoren. Begge har barn som bruker litt for mye av fritiden på video gaming.

#pengepodden – Slik fikser du skatt på aksjer og fond

denne episoden av #pengepodden vil dere få høre opptak av et webinar vår spareøkonom Bjørn Erik nylig hadde med Joachim Johannessen, advokat i Skattebetalerforeningen.

#pengepodden – Attraktive utbytteaksjer på Oslo Børs

I denne #pengepodden-episoden har Bjørn Erik og Mads besøk av Christoffer Callesen, forvalter i aksjefondet Fondsfinans Utbytte. Tema er utbyttestrategier og utbytteaksjer på Oslo.