Gå til hovedinnhold

Pengepodden

#pengepodden er podcasten for spørsmål rundt lommeboken din, aksjer, investeringer og sparepengene dine. Har du interesse for markedsvisninger, investeringer, sparing, fond og pensjon bør du høre på #pengepodden! Det slippes en ny episode hver torsdag. Podcasten ledes av Investeringsøkonom Mads Johannesen, spareøkonom Bjørn Erik Sættem og aksjeanalytiker Roger Berntsen. Som lytter setter du agendaen for de kommende episodene ved å sende inn spørsmål på nordnetbloggen.no, Facebook, Shareville eller Twitter. Episodene er tilgjengelig via iTunes, Spotify og Soundcloud.
Alle episoder

#pengepodden – Hvordan bli rik sakte

I denne #pengepodden-episoden har Bjørn Erik besøk av Harald Espedal, privat investor og tidligere sjef i Skagenfondene. Hør om hans investeringsstrategi og mange styreverv.

#pengepodden – Nordiske SMB-aksjer er en “sweet spot”

I denne episoden har Bjørn Erik besøk av Hans-Marius Ludvigsen, forvalter i DNB Nordic Small Cap. Du får vite mer om Norden som investeringsunivers, og fondets investeringsstrategi

#pengepodden – Slutt på lange perioder med børsfall?

Er det slutt på lange perioder med børsfall? Vil verdens sentralbanken redde aksjemarkedene hver gang vi får et kraftig fall? Dette diskuterer Nordnets økonomer i denne episoden.

#pengepodden – Tek-uro i Kina & status på sommerbørsen

Roger, Bjørn Erik og Mads er tilbake fra ferie, og trekløveret oppsummerer børssommeren. Tema: Kinesiske myndigheters strengere regulering av teknologisektoren og resultatsesongen.