Gå til hovedinnhold

Spareavtale
i fond og ETFer.

Sett av penger hver måned.
Akkurat slik du ønsker.

Hva passer deg?

Robot-icon-770x145.png

Enkelt og automatisk.

Nordnet One gir deg valget mellom tre spareprofiler som hver inneholder fond som investerer over hele verden.

Guidence-icon-770x145.png

Hjelp meg med å finne fond.

Basert på sparemål, tidshorisont og dine preferanser så hjelper vi deg sette sammen en fondsportefølje for månedlig sparing.

Fund-icon-770x145.png

Skreddersy egen spareavtale.

Opprett en spareavtale ved å bruke våre filtere eller ved å søke på spesifikke fond. Vi har Norges største utvalg.

ETF-icon-770x145.png

Finn ETFer på egenhånd.

Spar månedlig med børsnoterte fond (ETFer). Få eksponering mot spesifikke regioner, megatrender eller aktuelle bransjer. For mer inspirasjon.

Ta en titt i din fremtidige lommebok.

Bruk sparekalkulatoren for å se hvor mye dine sparepenger kan vokse. Det kan gå fortere enn du tror. Jo tidligere du kommer i gang, desto bedre.

Startbeløp
200 000 kr
Månedlig sparing
2 000 kr
Avkastning per år*
6 %
Sparing over antall år
10 år
Samlet verdi på sparing
684 698 kr
Samlet verdi på sparing


Opprett spareavtale

Dette må du vite om risiko og avkastning.

Dette er ikke og skal ikke tolkes som en investeringsanbefaling eller anmodning om å tegne, kjøpe eller selge verdipapirer. Når du tar en investeringsbeslutning må du basere den på din egen vurdering og ta hensyn til dine mål og økonomiske situasjon. Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Historisk utvikling er ingen garanti for fremtidig avkastning.

Nå sparemålene dine med månedlig sparing.

Med en månedlig spareavtale er du sikker på at du kommer i gang med sparingen din, samtidig som du slipper å gjøre noe hver måned. Rentes-rente effekten vil bidra til at den langsiktige sparingen din vokser gradvis.

I tillegg reduserer du risikoen for å investere på et dårlig tidspunkt siden du handler med jevne mellomrom - altså litt når det er billig, og litt når det er dyrt.Hvor mye bør jeg spare hver måned?

En tommelfingerregel er å prøve å spare 5-10 prosent av lønnen din. Ifølge Statistisk sentralbyrå er gjennomsnittslønnen i Norge cirka 50 000 kr per måned etter skatt. 5 prosent av dette beløpet betyr cirka 2500 kr i måneden, og en årlig investering på cirka 30 000 kr.


Man holding phone CMS picture.jpg
Untitled-6_1024x400.png

Lær mer om fond.

Fond er en populær sparemåte, da du kan få svært bred spredning og begrense risikoen på investeringene dine. Vi har derfor samlet en håndfull artikler under paraplyen “Lær om fond”. Forhåpentligvis gir dette deg kunnskapen du trenger for å selv sette i gang med sparingen.

tamara-gak-3VarlhRV_ns-unsplash.png

Sett sparingen på autopilot med en spareavtale.

Alle bør ha en månedlig spareavtale i aksjefond, mener spareøkonomen i Nordnet. Se hvor mye du må spare månedlig for å nå én million – avhengig av hvor gammel du er i dag.

Barnesparing 1024x400

Slik sparer dere smart til barna.

Hvordan skal vi spare til barna våre? Svaret kan oppsummeres med en setning: Spar månedlig i aksjefond i foreldrenes navn. I dette innlegget belyser spareøkonom Bjørn Erik Sættem de viktigste valgene for sparing til barn.

Ofte stilte spørsmål.