Gå til hovedinnhold

Ung investor lærer av andre på Shareville

JahariR har kun spart i aksjer i et år, men interessen er gryende. Han er opptatt av tålmodighet, forarbeid og langsiktighet. Investeringene preges av norske vekstselskaper som følges tett.

Finn ut hvilke aksjer han har tro på i fremtiden og se hvordan han bruker Shareville til læring i dette intervjuet.

  1. Hvordan vil du beskrive deg selv som investor og hvor lenge har du holdt på?

Jeg vil beskrive meg selv som en tålmodig og lærevillig investor, der jeg studerer de forskjellige selskapene nøye før jeg kjøper en aksje.
Jeg har holdt på med dette siden november 2017. I starten gjorde jeg en del feil, men man lærer heldigvis av sine feil. Noe jeg har tatt med videre. Feilene var ofte at jeg solgte meg ut av selskap som senere fikk en sinnsyk oppgang.

  1. Hvordan bruker du Shareville?

Jeg bruker Shareville til å dele nyheter og mine synspunkter på de forskjellige aksjene jeg følger med på. Jeg leser også om hva andre investorer sier og synes om forskjellige aksjer. Ved flere anledninger har jeg blitt overbevist av andre Shareville-medlemmer til å kjøpe aksjer som jeg nok ikke hadde kjøpt uten å lese det de har delt om aksjene.

  1. Hvordan ser din investeringsstrategi ut?

Min investeringsstrategi er å studere en aksje svært nøye før du kjøper den. Når jeg kjøper en aksje har jeg som regel fulgt den i flere måneder. Jeg selger med enten gevinst eller med et lite tap. Tålmodighet er viktig for meg, jeg vil ikke selge en aksje som jeg vet kommer til å gå opp i nær fremtid.

  1. Hvilke handler har du gjort i det siste og hvilke planlegger du fremover?

I det siste har jeg investert i aksjer som jeg ser en oppside på langsikt. Og der har jeg valgt Nel, Scatec Solar, Fingerprint cards, Funcom og XXL. De aksjene tror jeg vil prestere bra i fremtiden og vil få en opptur etter lang og dårlig nedtur (XXL, Funcom). Jeg vil også holde et øye på disse aksjene; Hexagon, Idex, Nordic Nanovector og Nordic Semiconductor. De aksjene vil jeg tro man kan få en god avkastning på i nær fremtid.

  1. I tillegg til Shareville, hvilke andre kanaler bruker du for å finne tips og inspirasjon til investeringene dine?

I tillegg til Shareville så bruker jeg E24 og Hegnar til å lese om nyheter om aksjer og finne tips og inspirasjon til investeringen min.

  1. Du har en overvekt av vekstselskap fremfor store og trygge selskaper. Er dette en bevisst strategi og hvorfor har du valgt dette?

Jeg har valgt å investere på aksjer som har inspirert meg, som jeg tror vil få en fin fremtid og vil bli store selskaper etterhvert. Nel er en aksje jeg tror kommer til å nå langt. Mens de andre aksjene jeg eier har jeg kjøpt etter å ha vurdert det fremtidige potensialet de har. Nå til dags er det viktig å tenke på miljø og fremtid, når man skal velge aksjer.

JashariR står også bak Instagram-kontoen Investurfuture hvor han legger ut ulike nyheter fra aksjemarkedet.

Husk at du kan følge og diskutere med JashariR eller 200 000 andre investorer på Shareville.

Lykke til med investeringene.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer