En sosial måte å investere på

Gjør som over 180 000 andre investorer

Delta på Shareville

Opp

Få tips fra de beste

Shareville er som andre nettsider i andre bransjer der du kan kommentere på for eksempel en hotellovernatting eller et restaurantbesøk. Har du en dårlig opplevelse på en restaurant vil du jo helst tipse venner, bekjente og andre om å finne et annet sted å spise. Det samme gjelder alle de gode opplevelsene.

Shareville fungerer på samme måte bare for verdipapir og er et sosialt forum for investorer. Du deler porteføljen din, kan være helt anonym og ingen ser hvor mye penger du har investert. På Shareville kan du kommentere, stille spørsmål, diskutere og inspirere!

Bli med på Shareville - helt kostnadsfritt

Klikk på Delta på Shareville

For deg som ikke er innlogget eller kunde enda, klikk på Bli med på Shareville og følg instruksjonene

Velg hvilke kontoer du vil dele  

Opprett den anonyme profilen din

Slik fungerer Shareville

Du velger selv hvilke kontoer du vil dele på Shareville. Personer over 18 år kan dele alle Nordnet-kontoer som det er mulig å handle aksjer og fond på, og som er registrert på deg som person. Du kan være anonym hvis du vil, og ingen kan se hvor mye penger du har eller hvor mange aksjer eller andeler du eier.

Alle medlemmene på Shareville kan se den historiske utviklingen for porteføljen din i prosent, uansett om de følger deg eller ikke. De som følger deg kan se hvilke verdipapirer du har i porteføljen din og fordelingen din i prosent.

Følgerne dine kan også se hvilke verdipapirer du har kjøpt eller solgt tidligere. De ser ikke antallet eller hvilke beløp du har handlet for.

Alt du skriver på Shareville kan leses av alle andre som også er på Shareville.

Du kan følge andre medlemmer for å bli inspirert av deres porteføljer og handler. For å finne en god portefølje å følge, kan du ta en titt på topplistene våre.

Følg og kopier

Populære porteføljer

Porteføljer med mange følgere

Høy aktivitet

Flere enn 10 transaksjoner i måneden

Medium aktivitet

3 til 9 transaksjoner i måneden

Lav aktivitet

Færre enn 3 transaksjoner i måneden

Last ned Shareville-appen

Shareville tilgjengelig for iPhone og Android

iPhone- og Android-app

Shareville-appen er tilgjengelig både for iPhone og Android, slik at alle Shareville-medlemmer kan ha kontoll på porteføljen sin direkte på mobilen. Du kan handle aksjer og fond som normalt via appene, og det koster ingenting ekstra å bruke Shareville-appen.

  • Handle aksjer og fond direkte via Nordnet-kontoen din
  • Appen koster ingenting
  • Følg andre medlemmer, verdipapir eller grupper

Aktuelt på Shareville

Kommentarer

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.