Gå til hovedinnhold

Svak seier for optimistene!

Selv om markedet er “opp” i dag, er det vanskelig å spore noen form for entusiasme. De fleste børsene i Europa, inkludert Oslo Børs, åpnet høyt og har handlet på lavt volum sidelengs hele dagen. Ingen nye kjøpere på vei inn m.a.o. Skulle jeg veddet, tenker jeg at utviklingen på Wall Street i kveld like godt kan bli ned. 

Det foregår et stygt skifte i obligasjonsmarkedet, som nærmest alltid er et forvarsel om at økonomien går inn i en svakere periode. Grafen under er differansen mellom 2 årig og 10 årige renter i USA. I en sunn økonomi skal man få bedre rente hvor lengre ut på kurven man går. 10 år skal koste mer enn 2 år, fordi det skal prise inn en bedring i økonomien. Situasjonen nå er at denne differansen forsvinner ettersom obligasjonsmarkedet plutselig priser inn en forverring…

Arctic Securites har oppgradert NEXT Biometrics fra 125 kroner til 206 kroner, og peker på to viktige milepæler; Ferdig smartkortsensor og første kunde innen dette viktige segmentet. Jeg tror det kan komme flere ordre gjennom sommeren, spesielt nå som risikoen knyttet til produksjon er redusert gjennom en emisjon de nettopp har gjort.

Neste uke har Nordnet flere webinarer, blant annet Bakkafrost på mandag og Nordic Nanovector på onsdag. Klikk dere inn her og meld dere på, så kommer det en påminnelse i forkant!

Her kan dere få et innblikk i hvordan fremtiden blir med augmented reality. Virker som et mareritt, og jeg tviler sterkt på at noen ønsker å leve slik, men uansett et lite satirisk blikk på hvordan alt men ingenting forandrer seg!

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer