Kurs og seminarer

Opp

Kurs og seminarer

Del:

Nyttige råd og tips

Deltar du på et arrangement i regi av Nordnet kan du få råd og tips om aksjer, fond og investeringer. Vi har nettbaserte kurs og seminarer tilpasset alle nivå. Vi gjennomfører også kurs og seminarer på forskjellige steder i landet.

Finner du ikke kurset eller seminaret du ser etter? Send kursforslaget ditt til: nordnetskolen@nordnet.no.

Kostnadsfrie arrangement:

Nettkurs og -møter

Selskapspresentasjoner

Markedsoppdateringer og opplæringsvideoer


Januar

TIRSDAG 24.

Hvilke aksjer og sektorer blir vinnere i 2017 - Alfred Berg v/Petter Tusvik

Nettmøte

I november 2014 fikk Alfred Berg Gambak toppkarakter, 5 stjerner, Morningstar. Morningstar annonserte tirsdag 8. mars vinnerne av Morningstar Fund Awards 2016. Alfred Berg Gambak vant kategorien norske aksjer. Fondet vant også prisen i 2015. Alfred Berg Gambak er det første fondet som vinner prisen tre ganger.

Fondet investerer i det norske aksjemarkedet og følger en sentiment-drevet investeringsprosess uavhengig av indeks. Fondet forvaltes av Leif Eriksrød og Petter Tusvik.

I dette nettmøtet vil forvalter Petter Tusvik gå gjennom sine tanker om aksjemarkedet i 2017. Sentrale tema er hvilke sektorer som kommer til å bli vinnere, og når skal man kjøpe oljeservice eller oljeaksjer? Hvor lenge varer festen i sjømat og hva er Gambaks aksjefavoritter for 2017?

Det blir anledning til å stille spørsmål direkte til forvalter i en egen Q &A.

Informasjon

Nivå Alle  
Sted PC, nettbrett eller mobil  
Dato og tid 24. januar 13.00-14.00  
Pris Kostnadsfritt  

MANDAG 30.

Hvilke muligheter ser vi i aksjemarkedet i 2017? - Arctic v/Albert Collett

Nettmøte

Albert Collett er med sine 20 år fra finansmarkedet en av nestorene i norsk fondsforvaltning. Sammen med Alexander Larstedt Lager forvalter han fondet Arctic Norwegian Equities. Fondet ble startet opp i 2010 med en målsetning om både å ha en vel diversifisert og robust portefølje, samtidig som fondet til enhver tid skal være investert i de mest attraktive selskapene.

Albert har tidligere vært ansvarlig for nordiske og norske, i tillegg til danske aksjer. Han har gjennom årene fått en rekke anerkjennelser for sin forvaltning av norske aksjer. Dette inkluderer blant annet Lipper 10-års fremragende avkastning (2010) og Morningstar Awards vinner (2007, 2008). Som forvalter har han i tillegg mottatt anerkjennelse av Wall Street Journal for beste europeiske fond (2006).

Arctic Fund Management er en nordisk forvalter av aksje- og renteprodukter. Teamene investerer regionalt og globalt, med helsefondet Arctic Aurora LifeScience som det nyeste tilskuddet i Arctics fondsportefølje.

Hør mer om Arctics oppsummering av året som har vært, og hva det norske teamet ser for seg av muligheter i aksjeåret 2017.

Du kan stille spørsmål direkte til forvalter i en egen Q &A.

Informasjon

Nivå Alle  
Sted PC, nettbrett eller mobil  
Dato og tid 30. januar 13.00-14.00  
Pris Kostnadsfritt  

E-postkurs over 20 dager

Få 20 tips på 20 dager. Lær deg mer om trading, fundamental analyse eller få tips til aksjeporteføljen.

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.