Gå til hovedinnhold

Bull Invest – Porteføljeoppdatering for 2023

Da lukkes bøkene for 2022 og vi kan se tilbake på et uvanlig svakt børsår. Med lite fokus på porteføljen mot slutten av året fikk vi virkelig svi for inaktiviteten vår. Vi går derimot inn i 2023 med ny motivasjon og er klare for å jakte avkastning.

Et par uker inn i 2023 sitter vi på følgende posisjoner:
Hafnia
Idex
2020 Bulkers
Shelf
Hoegh

Porteføljen vår består av svært få selskaper. Dette av den grunn at vi ønsker å eksponere oss kraftig mot enkeltsektorer vi tror skal ha medvind de neste ukene og månedene. Det er en relativt stor risiko over denne typen investering, noe vi fikk merke denne vinteren. Derimot vet vi at dersom vi gjør en god nok grunnleggende jobb og følger godt nok med, vil vi kunne tjene godt på å håndtere porteføljen vår slik. Et av de nyeste selskapene vi fikk inn i porteføljen vår var 2020 Bulkers. Dette er et selskap vi har god kjennskap til fra før av, og vi ønsker å kjøre en kalkulert risiko inn mot gjenåpningen av Kina. Hvem vet, kanskje kommer det flere handler av denne typen i tiden som kommer. I tillegg vet vi at vi kommer inn i en vår der flere sykliske selskaper pleier å gjøre det godt.

Vi har også en liten cashandel vi ønsker å kunne benytte oss av når vi finner andre selskaper og sektorer vi mener har en god tid i vente. Det vil fortløpende bli gjort nye analyser og oppdateringer av det makroøkonomiske bildet som gjør kan og vil lede til endringer i porteføljen.

Følg Bull Invest BI Trondheim sin portefølje på Shareville.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer