Gå til hovedinnhold

 

Skoleduellen.

Følg utviklingen på Shareville.

Slik fungerer konkurransen.

I Skoleduellen utfordrer vi 14 børsgrupper ved ulike universiteter og høyskolen i Norge til å konkurrere om å oppnå høyest avkastning, samt gjøre det bedre enn analytikernes mest anbefalte aksjer. Hver skole får 100 000 kroner å handle for og vinneren er den børsgruppen som har høyest avkastning ved konkurransens slutt. Skoleduellen varer ett skoleår (sept-juni).

Du kan følge skolene live på Shareville, på Nordnetbloggen og hver mandag i Finansavisen. På Shareville ser du alle handler, utvikling og beholdning.

Alle studenter under 25 år får studentrabatt hos oss.

Skoleduellen.

  • 14 skoler konkurrerer om å få høyest avkastning.
  • Følg alle porteføljene live på Shareville.
  • Les kommentarer og følg de mest populære aksjene.

Søknad om deltakelse i Skoleduellen 2022-2023

For skoleduellen 2022-2023 med oppstart i midten av september åpner vi for en ny deltakergruppe. Har du og din børsgruppe lyst til å forvalte 100 000 kroner og konkurrere mot 13 andre børsgrupper fra høyskoler og universiteter over hele landet? Da må dere fortelle oss hvorfor det er akkurat dere som skal få den muligheten. Benytt dere av søknadsskjemaet til høyre og gi oss et godt innblikk i hvordan deres børsgruppe er organisert.

Søknadsfristen er 31. mai. Dere hører fra oss innen 10. juni.

Hvis søknadsskjemaet ikke fungerer eller dere ønsker å sende ytterligere informasjon: Send mail.
Fyll ut informasjon om gruppen deres (antall medlemmer, kjønn, alder, studieretning).

Vi ønsker å høre mer om hvorfor akkurat deres børsgruppe skal få muligheten til å delta i Skoleduellen. Gi oss en oppsummering av hvordan gruppen deres er organisert, møtestruktur, kunnskapsnivå og deres ambisjoner.

Skoleduellen 2021-2022.