Gå til hovedinnhold

Skolestart og nytt studenttilbud @Nordnet

I dag er det skolestart, og hvilken bedre dag enn dette til å lansere Nordnets nye studenttilbud. Fra og med i dag kan du som student hos Nordnet handle aksjer på Oslo Børs og i resten av Norden med 1 krone i minstekurtasje!

Skal du spare i enkeltaksjer sier teorien at du minimum bør ha en portefølje bestående av mellom 5 og 10 aksjer. Med bare en krone i minstekurtasje kan alle, også de med bare en liten tusenlapp sette sammen en diversifisert aksjeportefølje uten at kostnadene spiser opp hele overskuddet.

Med Nordnets nye studenttilbud handler du riktignok aksjer for en slikk og ingenting. Men det hjelper lite at det er billig, om du ikke har kunnskap til å velge strategi, investeringer og følge opp plasseringene dine. Jo mer du kan, jo bedre du kan det, jo bedre vil du lykkes med det! Sånn er det med det mest i livet, også investeringer.

Vi har tidligere skrevet her på bloggen om vårt samarbeid med Ungt Entreprenørskap, hvor vi besøker skoler og underviser i privatøkonomi. Nordnet-skolen, Nordnetbloggen og Shareville er andre viktige pilarer i vårt arbeid om å spre kunnskap om sparing og investering. I vårt nye studentkonsept så ligger et like stort ønske om å hjelpe studenter til å forstå finans, aksjer og hvordan man best forvalter sine egne penger. Vi kommer gjerne til din skole eller ditt universitet og forteller mer om, og gir en innføring til sparing i aksjer og fond. Ønsker du besøk av oss, ta kontakt med oss på nordnetskolen@nordnet.no.

Til alle studenter. Lykke til med studiestart, og ikke minst, lykke til med investeringene. Du kan lese mer om vårt nye studenttilbud her. Spre gjerne det glade budskap, og del gjerne studenttilbudet i sosiale medier, på mail, brev, prat eller i det formatet du måtte foretrekke.

/Anders

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer