Gå til hovedinnhold

Skoleduellen er i gang!

Gruppebilde

Skoleduellen er i gang og vi i Verdi NTNU gleder oss til nok et spennende år med høyt nivå i konkurransen. Vi starter konkurransen med disse selskapene:

Aker BP: Analyser viser at oljeprisen vil være relativt høy de neste årene, og vi mener at Aker BP er et selskap som vil få en stor særlig stor fordel av dette.

Cadeler: Kort fortalt; et underpriset og bunnsolid ESG-selskap. En av aksjene som alle medlemmer var enige i å ha med. Selv om utviklingen har vært flat i flere måneder har vi fortsatt tro på selskapet, ettersom det underliggende caset fortsatt er like bra.

Norbit: Vi har eid Norbit i ca. ett år i Veldedighetsfondet, og utviklingen har vært veldig bra siden da. Verdi prøver å ha en velbalansert portefølje, og da er Norbit en god aksje for eksponering ovenfor teknologisektoren.

Salmar: Nok et godt drevet selskap, som etter vår mening vil øke i verdi som følge av høyere laksepriser de neste månedene.

Totens Sparebank: En av de mest solide aksjene vi har eid de siste årene. I fjorårets skoleduell var den utrolig nok lenge en av de aksjene som gjorde det best i porteføljen vår. Vi har tro på et stabilt og veldrevet selskap!

Vi har også ca. 16.6% i kontanter, som vi holder av til gode kjøpsmuligheter i fremtiden.

Måtte den beste i Skoleduellen vinne!

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer