Gå til hovedinnhold

Ja takk, mer risiko!

Det ser unektelig ut som markedet priser inn at England fortsatt vil være en del av EU. “Exitpolls” kommer kl 22.00, men de har jeg fått opplyst vil være usikre, ettersom de ikke har tidligere datagrunnlag til sammenligning. Blir det jevnt må vi dessverre vente til kl 07.00 i morgen tidlig. 

Investorene på Oslo Børs søker risiko igjen, det ser man av hvilke aksjer som blir kjøpt i dag. Mange traderfavoritter og høybeta aksjer stiger mer enn markedet. Bare se på aksjene jeg jevnlig følger her på bloggen: REC +6%, GIG +6.8%, NEL +4%, THINFILM +4.7%, GOGL 4.7% og til slutt DNB opp til 107 kroner igjen. I Norges største bank kunne du tjent 10 kroner fra forrige uke, hvis du fulgte tipset som jeg illustrerte med et chart.

Elon Musk vil slå sammen SolarCity og Tesla. Han mener at et fremtidig selskap som kan tilby privat strømproduksjon (paneler), lagring (batteri) og bruk (biler) vil bli et profitabelt økosystem for alle som er opptatt av fornybar energi. Han spår at dette kan bli ett av verdens mest verdifulle selskap, med en marketcap på $1 trillion.  

HyperloopOne har signert avtale med Moskva om utvikling av fremtidens kollektivløsninger. Jeg blir imponert over hvor velvillige samferdselspolitikere over hele verden er til å se på ny teknologi. Det er kanskje et tegn på at økonomien i dette er mer fornuftig enn hurtigtog. Jeg har tidligere skrevet om Aecom som leverer infrastrukturen som Hyperloop blir bygget på. Aksjen har steget fra $23 til $33 de siste fem månedene.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer