Gå til hovedinnhold

Fyll på med inspirasjon og kunnskap i sommer

Vi i Nordnet ønsker å gi kundene våre kunnskap og inspirasjon for å gjøre bedre investeringer. Derfor har vi de siste årene hatt et stort fokus på å avholde nettkurs og nettmøter tilpasset deres ønsker. Det er effektivt, både for oss og alle eksisterende og potensielle kunder. Fordelen er at vi enkelt når ut til alle som har en pc, nettbrett eller mobil, og ingen trenger å møte opp fysisk. Nettkursene har blitt fulgt av mennesker fra hele landet, noe vi synes er utrolig gøy! Vi tror at mer kunnskap gir bedre investeringer.

Det siste halvåret har vi hatt nettmøter med en rekke kjente aksjeforvaltere, eiendomsutviklere og CEOs. De har presentert markedet, i tillegg til favoritt aksjer- og sektorer. Under ser du en liste over nettmøter og kurs vi har hatt stor oppslutning om det siste halvåret:

  1. Dette er årets beste utbytteaksjer
  2. Kurs i teknisk analyse – Investtech
  3. Sparing er viktigere enn noen gang – Nettmøte med DNB Asset Management
  4. Går bulkshipping en lys tid i møte? – Nettmøte med Golden Ocean
  5. Boligmarkedet og selskapspresentasjon – Solon Eiendom
  6. Entra ASA: Næringseiendom og selskapspresentasjon
  7. Innføring i handel med ETFer 
  8. Link Mobility Group – Investeringsmuligheter i Small Cap-selskaper
  9. Nettmøte om pensjonskapitalbevis
  10. Hvorfor investere i utbytteaksjer?

Fordelen med å se disse nettkursene live er at du får tilgang til gode presentasjoner som kan inspirere og gi deg kunnskap, og ikke minst at du har muligheten til å stille spørsmål direkte til gjestene i studio underveis i kurset eller møte.

Som en av de største aktørene på Oslo Børs er det viktig for oss å invitere til interessante nettmøter med børsnoterte selskap, både store og små. Vi har ikke egne aksjeanalytikere i Nordnet, og vi synes derfor det er fint å gi kundene våre tilgang til selskapene direkte. Det siste halvåret har vi blant annet møte med Link Mobility Group, Entra ASA, Golden Ocean og Solon Eiendom. De har kommet med mange spennende synspunkter om fremtiden for deres respektive selskaper og industrier.

Har du ikke anledning til å følge nettmøtene og kursene live, vil vi alltid gjøre et opptak og sende deg disse i etterkant av eventet hvis du har meldt deg på. Her ser du listen over de kommende arrangementene. Opptakene vil også gjøres tilgjengelig på YouTube-kanalen NordnetNorge i ettertid.

Etter sommeren kommer vi også til å fylle opp kalenderen med interessante nettmøter og nettkurs . Vi vil gjerne vite hva som er av interesse for deg. Send innspillene dine til nordnetskolen@nordnet.no eller bruk kommentarfeltet under.

Ha en fin sommer!

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
7 Kommentarer
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
18.07.2018 09:28

Jeg kunne tenkt meg disse i fremtiden.
Nettmøte om aksjesparekonto, og hva vi kan vente oss av aksjesparekonto i fremtiden.
Nettmøte om IPS.
Forvalterne bak Alfred Berg Gambak.
Selskaper som Seadrill nå etter omstruktering, MPCC, Ship Finance, Fjordkraft, Ocean Yield, AMSC, Schibsted og sikkert flere også.
Intervju av brukere på Shareville som dere fremhever på bloggen innimellom.

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
20.07.2018 09:27

Hei Chris, Bra at du kommer med innspill! I forkant av lanseringen av aksjesparekonto i fjor avholdt vi flere nettmøter. Blant annet dette: https://www.youtube.com/watch?v=xBTYFna32z0&t=109s, men vi kan absolutt notere det på blokka for et potensielt nettmøte ved en senere anledning, hvor vi går nærmere inn på hvordan fremtiden for denne kontotypen ser ut. Nettmøte om IPS skal du få 🙂 Du kan allerede melde deg på her: https://www.nordnet.no/tjenester/analyse-og-verktoy/nordnetskolen.html. Nettmøte avholdes 15. august. Vi hadde besøk av Petter Tusvik fra Alfred Berg Gambak tidligere i år. Du finner intervju og nettmøte på YouTube-kanalen vår (NordnetNorge): https://www.youtube.com/watch?v=A2WrBOSdAFU&t=501s https://www.youtube.com/watch?v=MZhIxAtjfEI&t=3s Mange bra innspill til… Les mer »

Gjest
Gjest
16.07.2015 14:54

Dere er trendsettere innen økonomisk kommunikasjon
Sharewille er virkelig noe alle burde bruke aktivt.
Bare ved å følge “lederne” her jeg tjent godt den siste tiden.

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
20.07.2015 10:55

For en herlig tilbakemelding å få! Tusen takk! Kjempebra at du har fått nytte av å se hva andre gjør med pengene sine. Det er jo derfor Shareville er til 🙂 Lykke til videre med investeringene dine, og ha en flott sommer!

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
19.07.2018 20:01

Helt enig, shareville har stort potensiale! 🙂

Gjest
Gjest
15.07.2015 08:29

Dere gir høyere verdi enn det som forventes i mange sammenhenger. For eksempel slik som dette. Ikke rart kundemassen har eksplodert og kundene deres er svært fornøyde. Med vennlig hilsen fornøyd kunde:)

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
16.07.2015 14:51

Tusen takk for tilbakemeldingen Lars! Det setter vi utrolig stor pris på å høre. God sommer.