Gå til hovedinnhold

Amerikanske aksjer – nå tilgjengelig i Nordnet Markets

Handel i amerikanske aksjer har økt kraftig blant våre kunder de siste årene. I 2018 økte antallet handler hos Nordnet på de amerikanske børsene, Nasdaq og New York Stock Exchange, med hele 45% fra 2017.

For å imøtekomme den økende interessen og etterspørselen fra våre kunder lanserer vi nå Nordnet Markets-produkter for en rekke populære amerikanske aksjer. Fra før har det vært mulig å handle de amerikanske indeksene S&P 500 og NASDAQ 100. Nå utvider vi utvalget ytterligere med en rekke enkeltaksjer som du, akkurat som før, handler kurtasjefritt* som kunde hos oss. Se hele utvalget i Nordnet Markets.

Børsnoterte produkter

Interessen for børsnoterte produkter har økt markant de siste årene i Norden og satte ny handelsrekord i 2018. En årsak til den økte interessen er at mange investorer setter pris på muligheten til å selv velge risikonivået på sine plasseringer, og i tillegg ha muligheten til å tjene penger både når markedet stiger og når det faller.

Børsnoterte produkter åpner dørene til verdens finansmarkeder og gir investorer muligheten å handle en rekke ulike aktiva som for eksempel indekser, råvarer og enkeltaksjer som normalt kan være dyre og utilgjengelig for vanlige småsparere.

Børsnoterte produkter er investeringer som medfører høy risiko for å tape hele eller deler av investert beløp. Det er derfor viktig at du forstår risikoen det innebærer å handle produktene.

Lær deg mer om børsnoterte produkter

Nå lanserer vi amerikanske aksjer

Som et første steg lanserer vi nå Bull & Bear-sertifikater på 12 amerikanske aksjer. De nærmeste ukene kommer vi også til å lansere flere amerikanske aksjer og flere nivåer med gearing. Vi kommer også til å lansere Mini Futures på de samme underliggende aksjene som nå blir lagt til for bull & bear-produktene. I listen nedenfor finner du noen av de Amerikanske aksjene du kan handle gjennom Nordnet Markets:

Holde deg oppdatert på samtlige produkter som kan handles ved å følge med på nettsiden til Nordnet Markets, der kan du også filtrere frem akkurat den eksponeringen du ønsker i investeringene dine. Savner du noen produkter i listen? Legg igjen en kommentar nedenfor 🙂

Nordens største kurtasjefrie tilbud

Nordnet Markets er Nordens største kurtasjefrie* tilbud av børsnoterte produkter der du kan investere i både opp- og nedgang i ulike indekser, råvarer og aksjer over hele verden. Det kurtasjefrie tilbudet omfatter alle Bull & Bear-sertifikater, Mini Futures og Unlimited Turbos i hele Norden som inneholder ”NORDNET” i produktnavnet. Nedenfor kan du se et antall underliggende aktiva og markeder som du kan få tilgang til via Nordnet Markets:

  • Nordiske aksjeindekser (OMXS30, OBX, OMXC20 och OMXH25)
  • Europeiske indekser (DAX, EURO STOXX 50)
  • Amerikanske aksjeindekser (S&P 500, NASDAQ 100)
  • Nordiske aksjer (aksjer med god likviditet/omsetning)
  • Utenlandske aksjer (f.eks. Apple, Facebook, Tesla)
  • Edle metaller (gull, sølv, kobber)
  • Olje (Brent)

Gjør deg kjent med risikoen før du investerer

Ved å investere i disse produktene risikerer du å tape hele beløpet du har investert. Det er viktig at du setter deg inn i hvordan finansieringen av produktene fungerer, og forstår risikoen som inngår i produktene du investerer i. Les mer om risikoen her.

*Produktene er kurtasjefrie om du legger en ordre via hjemmesiden/appen eller via handelstjenester som f.eks Infront, Infront Web Trader eller Autostock når verdien på ordren er høyere eller akkurat på 1 000 SEK/DKK/NOK eller 100 EUR.

Se tilbudet i Nordnet Markets her.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer