Nordnet Markets

 

Handle børsnoterte produkter
kurtasjefritt* for handler over 1000 kr.

 


Invester i opp- og nedgang

Gearing fra x1 til x20

Kurtasjefri* handel over 1000 kroner

 

Opp

Nordnet Markets er Nordens største kurtasjefrie* tilbud av børsnoterte produkter. Du kan spekulere i opp- og nedgang i børsindekser, råvarer og aksjer i hele verden. Du kan handle Mini Futures og Bull & Bear-sertifikater på aksjer, råvarer og indekser. Etterhvert kommer også Unlimited Turbos. 

Tilbudet gjelder alle Bull & Bear-sertifikater og Mini Futures i hele Norden med produktnavnet NORDNET på slutten. I Nordnet Markets-produktene har du mulighet til å investere med gearing fra x1 til x20 i markeder som ellers kan være utilgjengelig eller vanskelig å investere i.

*Produktene er kurtasjefrie hvis du legger en ordre på nordnet.no eller via noen av våre handelsapplikasjoner, for eksempel Infront der verdien på ordren er høyere eller lik 1 000 NOK/SEK/DKK eller 100 EUR. Telefonordre via meglere og/eller ordre under 1 000 NOK/SEK/DKK eller 100 EUR belastes kurtasje som beskrevet i Nordnets ved en hver tid gjeldende prislistelenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu. Ved handel med produkter i annen valuta enn din lokale valuta belastes en automatisk vekslingsavgift hvis du ikke har en aktiv valutakonto på kontoen din. Kontakt Nordnets Kundeservice for mer informasjon. Nordnet forbeholder seg rettigheten til å når som helst endre eller avslutte tilbudet. Investeringer i finansielle verdipapirer er forbundet med risiko og kan både øke og minke i verdi. Les mer om Risikoene nedenfor og under avsnittet Risiko.

Indekser

Handle i forskjellige indekser, som norske OBX, tyske DAX eller amerikanske S&P500.


Populære indekser


OBX

Kjøplenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

OMX30

Kjøplenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

DAX30

Kjøplenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Råvarer

Handle råvarer som ellers kan være vanskelig å få tilgang til som hverdagsinvestor.

Populære indekser


Olje

Kjøp

Gull

Kjøplenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Sølv

Kjøplenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Aksjer

Doble, triple eller få opp til 20 ganger igjen på aksjeeksponeringen din.


Populære aksjer


Norsk Hydro

Kjøplenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Frontline

Kjøplenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Statoil

Kjøplenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Valuta

Invester i valutapar, både med og uten gearing. Du kan for eksempel handle NOK og EUR hvis du tror en av de skal styrke seg.

Populære valutaer


Kommer snart

Kjøp

Kommer snart

Kjøp

Kommer snart

Kjøp

Vi hjelper deg

Finner du ikke det du er ute etter, eller har du spørsmål om produktene våre? Kontakt oss, så hjelper vi deg.

Risiko

Børsnoterte produkter er forbundet med høy risiko og passer derfor ikke alle. Les mer om risikoene og vilkårene før du handler.

Opplæring

Hvis du vil lære mer om Nordnet Markets og børsnoterte produkter, finner du mer informasjon i læringssenteret vårt.

Risiko

Produktene som beskrives på denne siden passer ikke for alle investorer. Alle produktene er kompliserte og krever god forståelse av det underliggende markedet og produktenes vilkår og egenskaper. Alle investeringer i finansielle instrumenter er forbundet med risiko og kan både øke og minke i verdi. Med et gearet produkt er det risiko for at du taper hele det investerte beløpet.

Ved å investere i børsnoterte produkter i Nordnet Markets tar du kredittrisiko mot Nordea Bank AB (publ). Nordeas kredittrating er i skrivende stund AA- med "negativ outlook" ifølge Standard & Poor’s, og Aa3 ifølge Moody’s. Merk at ratingen kan endre seg. Du kan lese mer om dette på www.standardandpoors.com og www.moodys.com.

Investerer du i disse produktene er det en risiko for at du taper hele det investerte beløpet. Det er viktig at du setter deg inn i hvordan finansieringen av børsnoterte produkter fungerer. Merk at det kan være tidspunkter der det er vanskelig eller umulig å kjøpe eller selge verdipapirene. Dette kalles likviditetsrisiko. Dette kan for eksempel oppstå hvis underliggende verdipapir er vanskelig å prissette, ved store kursendringer i markedet eller avbrudd som påvirker handelen. Det er også valutarisiko forbundet med de produktene der underliggende handles i en utenlandsk valuta.

En investering i disse produktene har også en markedsrisiko som innebærer at hvis underliggende beveger seg motsatt vei i forhold til din markedseksponering, kan investeringen falle på kort tid eller bli verdiløs. Jo høyere gearing, desto høyere risiko. Informasjonen på denne siden omfatter ikke alle risikoene forbundet med handel i børsnoterte produkter. Du som investor er ansvarlig for å sette deg inn i samtlige risikofaktorer forbundet med produktene. Denne informasjonen finner du i Grunnprospektetlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu og i de endelige vilkårene på Nordeas hjemmesidelenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Verken Nordea Bank AB (publ), eller noen av deres datterselskaper er ansvarlige for innholdet på denne og/eller andre nettsider tilhørende Nordnet AB. Innholdet på denne siden er heller ikke rettet mot personer bosatt i USA eller andre jurisdiksjoner som ikke er tillatt i følge Grunnprospektetlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu og de endelige vilkårene. Informasjonen på denne siden skal ikke oppfattes som finansiell rådgivning basert på hver enkelt investors individuelle forutsetninger. Nordnet AB er ikke ansvarlig for informasjonen utstederen gir.

Ofte stilte spørsmål

Hva er Nordnet Markets?

Nordnet Markets er Nordens største kurtasjefrie* tilbud av børsnoterte produkter der du kan spekulere i opp- og nedggng i forskjellige indekser, råvarer og aksjer i hele verden.

Tilbudet gjelder Bull & Bear-sertifikater og Mini Futures i hele Norden med produktnavnet NORDNET på slutten. I Nordnet Markets har du mulighet til å investere med geraring fra X1 til X20.

* Kurtasjefritt ved handel på Nordnets plattform med ordreverdi over 1000 NOK/SEK/DKK eller 100 EUR.

Er det helt kurtasjefritt å investere i Nordnet Markets?

Produktene i Nordnet Markets er kurtasjefrie hvis du legger en ordre på nordnet.no eller via noen av våre handelsapplikasjoner, for eksempel Infront der verdien på orderen er høyere eller lik 1 000 NOK/SEK/DKK eller 100 EUR. Telefonordre via meglere og/eller ordre under 1 000 NOK/SEK/DKK eller 100 EUR belastes kurtasje som beskrevet i Nordnets ved en hver tid gjeldende prislistelenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu. Ved handel med produkter i annen valuta enn din lokale valuta belastes en automatisk vekslingsavgift hvis du ikke har en aktiv valutakonto på kontoen din. Kontakt Nordnets Kundeservice for mer informasjon. Nordnet forbeholder seg rettigheten til å når som helst endre eller avslutte tilbudet.

Blir jeg belastet andre kostnader?

Investeringer i børsnoterte produkter har som regel kostnader. Det kan for eksempel være transaksjonsrelaterte kostnader som spread eller rentekostnad for å finansiere gearingen. På siden Kostnader har vi satt opp de ulike kostnadene i detalj. Mer informasjon finner du i Nordeas Grunnprospektlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu, datert 15. juni 2016.

Jeg savner et produkt i Nordnet Markets

Savner du et spesielt produkt kan du enten ringe oss på 23 33 30 23 eller sende oss en meldinglenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu når du er logget inn på Nordnet-kontoen din. Vi ønsker å ha et bredt tilbud av produkter der målet er å tilfredsstille alle kunders behov. Derfor setter vi stor pris på at du hører fra deg hvis det er noe du savner.

Hvilke handelstider gjelder for produktene i Nordnet Markets?

Produktene i Nordnet Markets er børsnoterte verdipapirer som handles på Oslo Børs, First North Sverige, First North Danmark og First North Finland. Du kan handle produktene til disse tidene:

Markedsplass

Handelstider

Oslo Børs

09.00 - 16.20

First North Sverige

08.15 - 17.25

First North Danmark

08.15 - 16.55

First North Finland

08.15 - 17.25


For detaljert informasjon om børsenes åpningstider, se børsenes nettsider.

Nordnet Markets, Nordens største kurtasjefrie tilbud

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.