Gå til hovedinnhold

What’s next på nye nordnet.no?

Bilde av hender som peker på skjerm

Det har vært en hektisk juni med lanseringen av nye nordnet.no, vi har fått mange nye kunder fra Netfonds, vi har lansert belåningInvesteringskonto Zero og en ny modell for belåning i forbindelse med dette. Det har vært mange endringer for både eksisterende og nye kunder. Vi har fått mange tilbakemeldinger (og kundeservice har jobbet så svetten siler den siste måneden). Vi har fått mye ros, men også en god del ris.

Jeg vil takke alle for tilbakemeldinger og feedback på hva som kan bli bedre, og hvilken informasjon og funksjonalitet man savner på den nye nettsiden. Vi tar til oss alt dette, og tar det med oss når vi nå utvikler Nordnet til å bli en enda bedre plattform for sparing og investering.

Så, hva jobber vi med nå?

Vi vil jobbe kontinuerlig fremover med å utvikle den nye nettsiden, og gamle nordnet.no vil som sagt være tilgjengelig frem til nyttår (eller til de nye nettsidene er så gode at vi kan stenge den gamle ned). Det vi jobber med vil bli sluppet til de nye nettsidene suksessivt og så snart det blir klart – med en tydelig ambisjon om så raskt som mulig. Det jeg beskriver under vil komme i løpet av sommeren, det vil si i løpet av juli eller august.

Strømmende kurser

Nye nordnet.no er bygd med støtte på for strømmende realtidskurser. Alle kunder får nå gratis realtidskurser med ordredybde for alle nordiske markeder på de nye sidene. Enn så lenge er det kun instrumentsiden og ved ordrelegging at kursene oppdateres automatisk, men en prioritert forbedring vi jobber med er å få på plass strømmende kurser i Mine lister og i kurslister.

Bedre grafer og teknisk analyse

Vi jobber også med å forbedre grafene på nordnet.no. I løpet av sommeren vil vi også lansere en første versjon av teknisk analyse i grafene. Teknisk analyse-modulen som vil integreres på sidene leveres av Highcharts, og i første versjon som blir lansert om ikke så lenge så vil det være støtte for glidende gjennomsnitt, bollinger band og RSI. Vi kommer til å legge til mer funksjonalitet og flere tekniske indikatorer suksessivt.

Instrumentside for enkeltaksjer

Et annet område vi jobber med å forbedre basert på feedback fra kundene er instrumentsiden for enkeltaksjer. Den vil snart inneholde mer og bedre selskapsinformasjon, mer data fra det sosiale investeringsnettverket Shareville, en tydeligere og enklere layout, samt kjøps-/salgsratio i ordreboken – funksjonalitet som mange Netfonds-kunder har etterspurt.

Dette er en svensk forhåndsvisning av hvordan de nye instrumentsidene vil se ut for enkeltaksjer på nye nordnet.no.

Favorittkontoer

En funksjonalitet som vi hadde på beta-versjonen av den nye nettsiden var muligheten for å velge favorittkontoer. Dette gjorde at du kunne følge utviklingen på kontoene samlet – og dermed også slippe å se kontoer du ikke følger. Dette vil snart bli tilgjengelig i appen. I løpet av sommeren blir det også tilgjengelig i totaloversikten på de nye nettsidene.

Min totaloversikt jobber vi også med å legge til en komponent som viser relevante nyheter for deg og dine verdipapirer.

Flere kunder har også etterspurt funksjonalitet for valutakonto og veksling på den nye nettsiden samt en forbedret ordrebok med bedre og oversikt og ytterligere detaljer for aktive og utførte ordrer. Dette er også på gang.

Fortsett å gi oss feedback om nye nordnet.no

Arbeidet med den nye nettsiden vil ha et kontinuerlig fokus i tiden som kommer og ut året. Vi har bare et ønske om at du skal få en så bra tjeneste for aksje- og fondshandel som mulig. For å levere dette trenger vi, og setter pris på, dine tilbakemeldinger og ønsker.

Bruk kommentarfeltet her på bloggen, skjema på den nye nettsiden, eller send en e-post til kundeservice@nordnet.no.

Samtidig ønsker jeg alle en riktig god sommer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
46 Kommentarer
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
27.09.2019 14:03

Veldig bra at dere tar aksjon på tilbakemeldinger …..og at vi får melding hva som skjer……
Kan dere vennligst gjøre følgende:
1 Lage en kopi av “ordrestatus” fra Netfonds. Som trader er det en umulig oppgave å følge med handel hvis en har 10-12 papirer en skal følge med på samtidig i en handels-situasjon. Slik som “ordre” er utført gir en fort opp og dere mister kunder som handler mye.
2 Lage “Gevinstberegninger” slik det var i NF. Dette gjør det veldig for kundene å følge med på hvordan resultatene utvikler seg.
Mvh
K S Lervik

Gjest
Gjest
10.09.2019 16:12

Mye bra på nye nordnet!
Hadde det vært mulig å laget en automatisering som rebalanserer en fondsportefølje? Feks valgt dato i året så oppretter IKZ kontoen transaksjoner for å gjenopprette balansen etter en spareavtale.

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
13.09.2019 16:12

Takk for forslaget Eivind. Jeg synes dette er en god funksjon, og jeg kan skjønne hvorfor du etterspør det. Jeg har tatt dette videre til vår IT/Produktavdeling.

Gjest
Gjest
03.09.2019 21:49

Konto oversikten i gamle nordnet var mye mer oversiktlig enn den nye, hvorfor er det ikke egne underfaner til transaksjoner, porteføljerapport osv… slik som det var på gamle nordnet? Generelt oppleves de nye nettsidene deres som mindre oversiktlige og jeg bruker mer tid på å lete etter informasjon osv enn jeg gjorde på den gamle nettsiden, men dette er mitt syn på saken. Mener også at det ble lovet strømmende realtidskurser uten å måtte betale for dette, men man må jo inn på hver enkelt aksje for å kunne se kursene i sanntid og da forsvinner hele poenget for min… Les mer »

Gjest
Gjest
12.08.2019 09:36

Hei og takk til alle som har lagt igjen forslag til forbedringer og feedback. Beklager sen respons, men har vært på ferie. Det er mange ting vi kjenner til og som vi jobber med å få på plass. Alt er nå samlet og sendt videre til vår Produkt/IT avdeling som vil jobbe videre med dette. //Anders

Gjest
Gjest
23.07.2019 11:20

Hei Gamle Nordnet vil være tilgjengelig ut året. Det ville jeg gjerne også skulle gjelde for Netfonds. Jeg har mye der som jeg ville tatt vare på (kopiert, notert). Det er jo som å miste alle data fra banken ang innskudd, bevegelser etc…….Er det overhode mulig? Har ikke jeg som kunde rett til historiske data iallfall ett år tilbake i tid? Ellers savner jeg veldig “Ordrestatus” til Netfonds hvor jeg hadde full oversikt over alle mine ordre med limit, utførte handler til hvilken kurs……hvor jeg veldig enkelt kunne endre/kansellere etc etc Videre må dere få med forrige dags sluttkurs i… Les mer »

Gjest
Gjest
17.07.2019 10:32

Jeg savner hurtiglinkene til “mine lister” og “nyheter” øverst på siden når man er innlogget på gamle Nordnet. På nye Nn er det ikke mulig å få nyheter til aksjene i mine lister i det hele tatt. Man må inn på hver enkelt aksje man ønsker å følge med på. Det krever også mer klikking for å komme seg inn på hver enkelt av listene på nye Nn. Hadde det ikke vært en idé å legge tilbake linja med hurtigvalg øverst på siden?

Gjest
Gjest
17.07.2019 10:12

Godt å lese i artikkel 8.7 om teknisk analyse på de nye nettsidene at det kommer nye grafer til flere funksjoner for teknisk analyse: først SMA, EMA, bollinger band og senere bla MACD og RSI. På netfonds kunne en også anvende disse tekniske indikatorene  på aksjefond for å kunne justere eksponeringen i det enkelte fond. Er dette noe dere vurderer å bestille fra Highcharts?

Gjest
Gjest
16.07.2019 10:00

Hei

Savner fondsammenligning muligheten som var på gamle Nordnet. Dette var en av de mest nyttige fondstjenestene, der man kunne enkelt sammenligne sine favorittfond og sortere på kostnader, utvikling etc. Håper den er på vei over til nye Nordnet.

Den ligger her: Fond -> Analysere -> Sammenlign fond

Gjest
Gjest
10.07.2019 14:27

Hei.
På Netfonds hadde vi mulighet for å laste ned historiske kurser på alle aksjer, obx etc i csv format (EOD med dato, volum open, high, low og close) fra siden til det enkelte verdipapiret. Dagens EOD var tilgjengelig en time eller to etter børsslutt
Dette finner jeg ikke mulighet for på Nordnet. Denne funksjonen var fin for de av oss som ønsker å analysere data i Excel eller andre analyseverktøy.
Kan dere ta med denne muligheten over fra Netfonds til Nordnet så vi kan benytte denne muligheten videre?

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
18.09.2019 20:28

Det er jo helt tydelig at det er “gambling” som blir alternativet fremover. For mange i alle fall. Men det er klart, at man kan nok anta at noen lastet ned fullstendig kursliste m/historikk, før denne forsvant fra Netfonds og Hegnar.no. Jeg ville også tro at disse dataene blir lagt ut igjen av noen, hvis ikke Nordnet ser å få gjort det selv. Lurer på hvordan loven forholder seg til det å la være å frigi statistisk informasjon ? Det må vi undersøke.

Gjest
Gjest
10.07.2019 09:22

I de nye nettsidene savner jeg å kunne se nøkkelinformasjon om fond, som “Price/Book” og “Price/Earnings”. Dette er tilgjengelig i Classic. De nye nettsidene må jeg kompensere med Classic eller morningstar.

Gjest
Gjest
09.07.2019 22:11

Hei, Netfonds sitt API er ikke lenger mulig å registrere seg for. Er planen å fortsatte dette tjenestetilbudet? Eventuelt kommer Nordnet Norge til å tilby samme API som Nordnet Se?

Gjest
Gjest
09.07.2019 22:03

Hei. Ønsker å kunne se hvor mange aksjer/fondsandeler jeg har i grafen for kursutvikling av en aksje eller fond. Når jeg ser på kursutviklingen til en aksje/fond jeg eier, lurer jeg ofte på når jeg kjøpte den. Traff jeg gunstig eller ugunstig? Hvis mine eierandeler vises i grafen (f.eks. på tilsvarende måte som omsetningstallene) kan jeg lett se når jeg gikk inn, og eventuelt ut, av aksjen/ fondet.