Nå er vi live.

Velkommen til nye nordnet.no

Nå er vår nye nettside endelig her. Det er en stor forandring, men også en klar forbedring av vår nåværende plattform. Et moderne design og nye tekniske løsninger gjør siden mer brukervennlig og gjør det enklere å legge til ny funksjonalitet i fremtiden. Det aller viktigste med den nye nettsiden er at du skal få en enda bedre spare- og investeringsopplevelse.

Mange av endringene som er gjort, er basert på tilbakemeldinger vi har fått fra deg som kunde. Takk til alle dere som har sendt inn idéer og forslag til siden mens vi har jobbet med den.

Vi setter pris på engasjement og vi tar gjerne mot konstruktiv kritikk. Fyll ut skjemaet nederst på denne siden dersom du har tilbakemeldinger eller forslag til forbedringer.

For å feire den nye nettsiden får du strømmende realtidskurser på Oslo Børs og de øvrige nordiske markedene gratis ut året.

Er du ikke helt klar til å forlate vår gamle nettside enda, kan du benytte den ut 2019 når du er innlogget.

Responsivt design.

Siden fungerer like bra på mobil og nettbrett som på desktop. Dessuten er synkroniseringen mellom app og nettside forbedret.

Få bedre oversikt.

Nye nordnet.no har fått ny meny, nye inspirasjonssider for aksjer og fond samt forbedret søkefunksjoner for fond og ETFer.

 • Navigering og innhold.
  Vi har laget en helt ny og mer oversiktelig meny og sidestruktur for å gjøre det enkelere å finne det du trenger.
 • Mine sider.
  Under Mine sider finner du alt du trenger å vite om dine investeringene dine. Her finner du blant annet kontooversikten din, dine lister, spareavtaler samt transaksjoner og sluttsedler.
 • Min økonomi.
  Få tilgang til alle dine kontoer, et raskt overblikk over markedet og utviklingen til porteføljen din.
 • Børs & Marked.
  Benytt søkefunksjonene for å finne aksjer, fond og ETFer eller bli inspirert av våre nye aksje- og fondssider. Her finner du også Nordnet Markets.

Nå får du strømmende realtidskurser gratis

Nå får du strømmende realtidskurser på Oslo Børs og de øvrige nordiske markedene gratis. Strømmende realtidskurser (level 1 og 2) aktiveres automatisk og er gratis fra og med 1. juni og ut året. Foreløpig er dette tilgjengelig på instrumentsider og ved ordrelegging og, på sikt vil det også bli tilgjengelig på lister og på kontooversikten. I Nordnet-appen er kun level 1 tilgjengelig.

Øvrige nyheter.

 • Høyere kontrast for bedre lesbarhet.
 • Digital signering av avtalegiro.
 • Mer oversiktlige ETF- og fondssider.
 • Nye inspirasjonssider om aksjer og fond.
 • Hundrevis av mindre korrigeringer basert på tilbakemeldinger fra kunder.
 • Kommer snart: Forenklet meldingstjeneste med kun én innboks.

Ofte stilte spørsmål

Ja, i kontooversikten kan du se vinnere og tapere blant både aksjer og fond. Fondene er sortert på avkastning de siste tre månedene. Du finner fondsvinnere og tapere på kontooversikten ved å velge «Fond». Se screenshot til høyre.

Enkelte funksjoner, som avtaler og abonnement, er ikke flyttet til den nye nettsiden enda. Når vi har forbedret siden og gitt den en make-over lik resten av nordnet.no vil også den bli lansert på den nye plattformen.

Nei, fra og med 1. juni blir den nye nettsiden standard. Etter denne datoen vil du bli møtt med den nye siden når du går inn på nordnet.no. Alle kontoer, handler og avtaler er som tidligere, det er kun nettsiden som er ny.

Logg inn for å utforske den nye nettsiden allerede nå.

Ja, ut 2019 vil det være mulig å bruke den gamle handelsplattformen når du er innlogget på nordnet.no.

Selv om mange er godt kjente med de gamle sidene våre har vi fått tilbakemeldinger på at enkelte sider er vanskelig å finne. Når vi lagde nye nordnet.no hadde vi en mulighet til å rydde opp og gjøre menyen mer logisk og enklere for kunder å forstå. Den nye menyen tar også hensyn til nye funksjoner som aksje- og fondsinspirasjon, og dessuten linker den til mye av innholdet vi produserer på bloggen vår.

For å finne VPS-kontonummeret ditt må du foreløpig tilbake til den gamle versjonen av nordnet.no. Dette blir oppdatert om ikke så lenge.

Selvfølgelig, vi fortsetter å jobbe med siden og forbedrer den også etter lansering. Store deler av utbedringene som er gjort er basert på kunders tilbakemeldinger og slik vil det også være i fremtiden.

Tilbakemeldinger.

Har du noen spørsmål eller ting du lurer på om den nye nettsiden kan du kontakte kundeservice på telefon 23 33 30 23.

Helgen 1. og 2. juni vil kundeservice være åpent mellom klokken 10:00 og 15:00.

Fyll ut skjema for å sende oss tilbakemeldinger på nye nordnet.no