Nordnet oppdatering.

Få med deg de siste oppdateringene fra nordnet.no.

Oversiktsside for ordre og handler

16. oktober 2019

Siden gir deg en detaljert oversikt over ordrene dine, og status på disse. Her kan du også se hvilke handler som er gjennomført, og om du har noen aktive stop loss-ordre. Du velger selv om du vil se oversikten for alle kontoer, eller kun én konto.

Du kommer til siden via «Ordre» øverst til høyre på siden.

Tidligere oppdateringer.

Flere tekniske indikatorer på instrumentsidene

8. oktober 2019

Når vi lanserte teknisk analyse på nordnet.no i slutten av august skrev vi også at flere indikatorer var på vei. Nå er de lanserte og du kan benytte deg av RSI, MACD og Stochastic oscillator på instrumentsidene. De nye indikatorene blir synlige under grafen.

På nordnetbloggen kan du lese mer om teknisk analyse og de nye funksjonene.

→ Les mer om teknisk analyse

Nå kan du signere fullmakter digitalt

7. oktober 2019

Alle fullmakter på nordnet.no kan nå fylles ut digitalt og signeres med BankID. Dette gjelder fullmakt over konto, foreldrefullmakt og fullmakt for bedriftskonto og er tilgjengelig for alle kontotyper.

Du finner fullmaktene på skjemasiden i menyen under kundeservice.

→ Gå til skjemasiden

Ny oversiktsside for belåningsgrader

27. september 2019

Samtidig som vi endrer belåningsgrader på en rekke norske aksjer har vi lansert en ny og mer oversiktelig side for belåningsgrader. På denne siden får du en forklaring av Nordnets belåningsmodell og du får se både den høyeste og laveste belåningen du kan få per aksje. Hvor mye du kan låne per aksje bestemmes av diversifiseringen i porteføljen din.

→ Se alle belåningsgrader

Arkiv.

Vi lanserer realtidskurser på Mine lister

17. september 2019

Mens tech-avdelingen jobber med nye tekniske funksjoner har markedsteamet gitt startsiden et ansiktsløft. Startsiden inkluderer nå vår sparekalkulator og kontaktinformasjon til kundeservice. Målet med siden er å gjøre den mer brukervennlig og for å få plass til mer informasjon.

→ Gå til startsiden

Vi lanserer realtidskurser på Mine lister

10. september 2019

Nå får du strømmende realtidskurser på aksjer fra Oslo Børs og andre nordiske markeder også på Mine lister. Strømmende realtidskurser på alle nordiske markeder er gratis ut året og litt til.

Foreløpig er funksjonen kun tilgjengelig på nordnet.no, men vi planlegger å videreføre dette også til Nordnet-appen.

→ Til Mine lister

Realtids-snapshots på ikke nordiske aksjer

30. august 2019

Når du handler tyske, amerikanske eller canadiske aksjer får du nå realtids-snapshots i ordrevinduet. Dette kommer uten noen kostnad for deg som er kunde. Snart kommer dette også i Nordnet-appen.

Ønsker du realtidskurser på disse aksjene også på andre steder kan legge til dette mot en kostnad under Avtaler og abonnent.

→ Til Avtaler og abonnent

Nå får du teknisk analyse på vår nye nettside

29. august 2019

Nå har vi lansert de første teknisk analyse-funksjonene for grafene på nordnet.no. I første omgang lanseres støtte for glidende gjennomsnitt (SMA & EMA) og Bollinger Bands.

→ Les mer om Teknisk analyse

Nå er vår nye nettside endelig her. Det er en stor forandring, men også en klar forbedring av vår nåværende plattform. Et moderne design og nye tekniske løsninger gjør siden mer brukervennlig og gjør det enklere å legge til ny funksjonalitet i fremtiden. Det aller viktigste med den nye nettsiden er at du skal få en enda bedre spare- og investeringsopplevelse.

Er du ikke helt klar til å forlate vår gamle nettside enda, kan du benytte den ut 2019 når du er innlogget.

Strømmende realtidskurser gratis ut året og litt til.

Nå får du strømmende realtidskurser på Oslo Børs og de øvrige nordiske markedene gratis. Strømmende realtidskurser (level 1 og 2) aktiveres automatisk og er gratis fra og med 1. juni og ut året og litt til. Foreløpig er dette tilgjengelig på instrumentsider, ved ordrelegging og i Mine lister. På sikt vil det også bli tilgjengelig på flere lister og på kontooversikten. I Nordnet-appen er kun level 1 tilgjengelig.

Tilbakemeldinger.

Mange av endringene som er gjort, er basert på tilbakemeldinger vi har fått fra deg som kunde. Takk til alle dere som har sendt inn idéer og forslag til siden mens vi har jobbet med den.

Vi setter pris på engasjement og vi tar gjerne mot konstruktiv kritikk. Fyll ut skjemaet dersom du har tilbakemeldinger eller forslag til forbedringer.

Har du noen spørsmål eller ting du lurer på om den nye nettsiden kan du kontakte kundeservice på telefon 23 33 30 23.

Fyll ut skjema for å sende oss tilbakemeldinger på nye nordnet.no