Nordnet oppdatering.

Få med deg de siste oppdateringene fra nordnet.no.

Få digital hjelp til å opprette spareavtale

16. september 2020

Nå kan du få hjelp til å finne fond som passer til dine sparemål og sparehorisont når du oppretter en spareavtale for månedlig sparing. Det tar deg mellom 5 og 10 minutt å svare på spørsmålene og opprette en spareavtale.

Et tips er å også opprette en Avtalegiro som gjør at penger trekkes fra lønnskonto samme deg som spareavtalen utføres.

Du kan fremdeles opprette spareavtale på samme måte som før, uten rådgivning.

Tidligere oppdateringer.

Nordnet appen versjon 10.5

19. juni 2020

I den nyeste versjonen av Nordnet-appen er startsiden for søk og Mine lister oppdatert. Når du trykker på søk vil du fremdeles ha søkefeltet øverst på siden, mens du nedenfor vil se bloggartikler og dagens vinnere og tapere.

I Mine lister har vi lagt til to kolonner med utvikling, 3 mnd. og 1 år.

→ Mer om appen

Strømmende realtidskurser gratis ut året

15. juni 2020

Tilbudet med gratis strømmende realtidskurser forlenges ut året. Det betyr at du, på den nye nettsiden, får se live kurser på alle aksjer på Oslo Børs og de øvrige nordiske markedene. Strømmende realtidskurser vises i aksjelister, dine overvåkningslister og på instrumentsidene.

Det er ikke bestemt hva som vil skje med tanke på pris fra 1. januar.

→ Gå til aksjelisten

Nye mer detaljerte ETF-sider lansert

5. juni 2020

Ca. halvparten av våre kunder får nå opp nye ETF-sider når de ser på ETFer på nordnet.no. Siden har et helt nytt design og inneholder mer informasjon enn tidligere. Dette er nytt:

 • Du kan se «Relaterte ETFer»
 • Du får opp informasjon om bærekraft
 • Du får opp informasjon om risiko og volatilitet
 • Ny komponent for nøkkeldata og informasjon
 • Ordredybde og siste handler er flyttet til ordresiden

Om 2-3 uker vil de nye sidene være tilgjengelig for alle kunder.

→ Til ETF-listen

Oppdateringer som kommer snart.

Vi jobber hele tiden med våre nye nettsider, her kan du lese litt om noen av oppdateringene vi jobber med akkurat nå. Enkelte av oppdateringene er like rundt hjørnet, andre kan være noe vi jobber langsiktig med.

Lenger ned på siden kan du sende inn dine tilbakemeldinger på nettsiden.

 • Oppdatering av tabeller
  Alle tabellene vil få et mer brukervennlig design.
 • Raskere innlogging
  Siden for innlogging får nytt desgin og det vil gå raskere å logge inn.
 • Forbedringer av belåningsoversikten
  Vi jobber med å legge til rente- og transaksjonshistorikk i belåningsoversikten.

Arkiv.

Forbedringer på valutakonto i appen

3. juni 2020

Dersom du har en valutakonto får du nå bedre oversikt over kontantbeholdningen i appen. Tidligere viste kontooversikten kontantbeholdningen du hadde i lokal valuta, mens nå kan du se hva du har i de ulike valutaene.

I tillegg er måten du velger favorittkonto endret, dette gjøres nå ved å trykke på stjernen øverst i høyre hjørne inne på kontoen.

→ Mer om appen

Ny versjon av appen ute nå

18. mai 2020

Nå lanserer vi versjon 10.3.0 av Nordnet-appen. Vi har lagt til snarveier til overføringer og transaksjoner fra kontooversikten og siste handler i ordrebildet blir strømmende.

I tillegg har vi gjort en rekke mindre feilrettinger, deriblant en feil i «Mine lister» som gjorde avkastningstallene sorte.

→ Mer om appen

Valutakonto tilgjengelig på den nye nettsiden

27. april 2020

Nå kan du endelig veksle fra norske kroner til andre valuta med valutakonto uten å gå tilbake til den gamle nettsiden. Valutavekslingen er tilgjengelig i kontooversikten under egenkapitalen din. Du kan veksle mellom NOK, SEK, DKK, EUR, USD og CAD. Valutakonto er tilgjengelig på aksje- og fondskonto.

Flere funksjoner, som historikk, kommer snart.

→ Til kontooversikten

Bytt fond på den nye nettsiden

7. april 2020

Via kontooversikten din kan du nå bytte fond. På denne måten reduserer du tiden det tar mellom salg og kjøp. Som på den gamle nettsiden velger du hvilken konto og hvilket fond du ønsker å bytte ut, og eventuelt hvor stor andel av posisjonen. På høyre side gjør du valgene for fondet eller fondene du ønsker å bytte til.

→ Gå til kontooversikten

Ny versjon av appen ute nå

25. mars 2020

Denne uken lanseres versjon 10.0.0 av Nordnet-appen. Den nye versjonen inkluderer et nytt ordrebilde med en rekke nye funksjoner:

 • Automatisk utregning av hvor mange aksjer du kan kjøpe når du skriver inn hvor mye du ønsker å investere.
 • Keybordet er alltid synlig i ordrebildet
 • Sveip for å se siste handel eller ordredybde

I tillegg finner du nå flere indekser og indikatorer i appen, både for sammenligning og under Marked.

→ Mer om appen

Fondssider flyttes til den nye nettsiden

13. februar 2020

En av funksjonene vi har fått mye tilbakemelding på er søkefunksjonen på nordnet.no. Nå er funksjonen forbedret og du kan nå søke opp alle sider på nordnet.no i tillegg til verdipapirer. Søkefeltet utvider seg og viser resultatene i grupper. Du kan søke etter verdipapir, sider på nettsiden og nyheter. Det er også gjort forbedringer som skal gjøre søket raskere.

→ Gå til startsiden

Ny og forbedret belåningsoversikt

23. januar 2020

Nå er utregningen for avkastning på Mine totaloversikt, kontooversikt og porteføljerapporten oppdatert. Den nye utregningen skal gi et mer riktig bilde av avkastningen din. Merk at den nye utregningen ikke implementeres på våre gamle sider, så avkastningen din kan se forskjellig ut.

→ Gå til porteføljerapporten

Nye og forbedrede overvåkningslister

3. januar 2020

Nå kan du legge til fond i «Mine lister», samtidig ser du nå mer informasjon om verdipapirene du har på listen. I tillegg til de siste bevegelsene kan du nå se nøkkeltall (for alle markeder) og avkastning over tid i oversikten. Kursene oppdateres i realtid.

Snart vil du også kunne se listene i alfabetisk rekkefølge og listene vil lagres slik de var sist du besøkte siden.

→ Til Mine lister

Fondssider flyttes til den nye nettsiden

13. desember 2019

Nå har vi lansert en ny instrumentside med en rekke forbedringer:

 • Ordredybde: Enklere oversikt over av ordredybden med kjøp- og salgsvolum i realtid. Du kan også se summert ordredybde.
 • Siste handler: Nå ser du instrumentets dagsomsetning i lokal valuta. Du kan også se volumvektet snittpris (VWAP) for aksjen, en indikasjon som angir snittprisen fra dagens handel.
 • Om selskapet: Under «Om selskapet» finner du nå all finansiell data og nøkkeltall. Oppe i høyre hjørne kan du se Morningsstars faktablad. En god nyhet er at dette nå også er tilgjengelig for ikke nordiske aksjer.

Minner også om at strømmende realtidskurser på norske og nordiske aksjer er gratis ut juni 2020. På amerikanske, tyske og canadiske aksjer får du en realtidssnapshot på ordresiden.

→ Til aksjelisten

Ny og forbedret belåningsoversikt

11. desember 2019

Nå har vi lansert en ny side som gir deg oversikt over din belåning. Her kan du blant se hvor mye du kan låne, hvor mye som er investert og om du har en diversifisert portefølje ser du hvor mye du har økt belåningsgradene dine. Du får også oversikt over renten din, med påløpte rentekostnader for inneværende måned.

Merk at renter fra tidligere år og akkumelert rente for aksjesparekonto og Investeringskonto Zero kan inneholde feil. Vi jobber for å løse disse problemene.

Siden vil være under kontinuerlig oppdatering og snart kommer tabell med historisk informasjon og mer informasjon om modellen.

→ Gå til belåningsoversikten

Nå kan du ta ut penger direkte i appen

29. november 2019

Alle linker og fondssider på den gamle nettsiden flyttes nå til den nye nettsiden. Om du søker opp, eller klikker på en lenke til et fond på den gamle nettsiden vil du automatisk bli sendt til den nye. Dette gjelder også fondstorget og øvrige linker under Fond-fanen på den gamle nettsiden.

Det vil være mulig å legge kjøp og salgsordre fra kontooversikten.

→ Til fondslisten

Nå kan du ta ut penger direkte i appen

27. november 2019

Nordnet-appen har blitt oppdatert igjen. Nå kan du både legge til konto for uttak og ta ut penger uten å logge deg inn på nettsiden.

→ Last ned appen

Nå kan du endre GAV-pris i kontooversikten

21. november 2019

I aksjelistene finner du nå finansielle nøkkeltall på amerikanske, canadiske og tyske aksjer i tillegg til de nordiske. Du kan sortere aksjene ut i fra P/E, P/S, P/B, resultat per aksje, direkteavkastning og utbytte per aksje. Snart blir samme informasjon tilgjengelig også i Mine lister.

Dessverre vises ikke negative tall i listene per nå. Dette jobber vi med å løse.

→ Gå til aksjelisten

Nå kan du endre GAV-pris i kontooversikten

18. november 2019

Som på gamle nordnet.no kan du nå endre gjennomsnittlig anskaffelsespris på aksjer, ETFer og fond i kontooversikten. Klikk på GAV-prisen for å sette en annen pris enn det vi har i vårt system.

Når du gjør endringen vil det ta cirka 5 minutter før GAV blir oppdatert. Ønsker du å gå tilbake til Nordnets lagrede GAV-pris kan dette ta opptil én ukedag.

→ Til kontooversikten

Nå kan du handle flere produkter i appen

11. november 2019

I den siste oppdateringen av Nordnet-appen har vi lagt til mulighet til å handle flere komplekse børshandlede produkter. Nå kan du kjøpe og selge kjøpsopsjoner, salgsopsjoner, forwards og futures uansett hvor du er.

→ Last ned appen

Forbedring av lesbarhet i lister på nettsiden

6. november 2019

Basert på tilbakemeldinger fra kunder har vi nå gjort forbedringer av lesbarheten på aksjelister, mine lister og lister for børshandlede produkter. Reduksjonen av skriftstørrelsen gjør det enklere for deg å få oversikt over bevegelsene i markedet.

→ Gå til aksjelisten

Åpne konto for bedrift eller mindreårige digitalt

5. november 2019

Nå kan også bedriftskunder og kontoer for mindreårige åpne konto med BankID på nordnet.no. Du kan åpne kontoene via Bli kunde-knappen øverst på nettsiden og velge Bedrift eller Under 18.

Du kan lese mer om kontotypene og åpne konto via produktsidene til Bedrift og Under 18.

→ Åpne kontolenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Strømmende realtidskurser gratis frem til sommeren

24. oktober 2019

På vår nye nettside får du strømmende realtidskurser på Oslo Børs og de øvrige nordiske markedene gratis. Nå er perioden du får dette forlenget frem til sommeren 2020 (30. juni). Strømmende realtidskurser er foreløpig tilgjengelig på instrumentsider, ved ordrelegging og i mine lister.

→ Gå til aksjelisten

Oversiktsside for ordre og handler

16. oktober 2019

Siden gir deg en detaljert oversikt over ordrene dine, og status på disse. Her kan du også se hvilke handler som er gjennomført, og om du har noen aktive stop loss-ordre. Du velger selv om du vil se oversikten for alle kontoer, eller kun én konto.

Du kommer til siden via «Ordre» øverst til høyre på siden.

→ Gå til ordre og handler

Flere tekniske indikatorer på instrumentsidene

8. oktober 2019

Når vi lanserte teknisk analyse på nordnet.no i slutten av august skrev vi også at flere indikatorer var på vei. Nå er de lanserte og du kan benytte deg av RSI, MACD og Stochastic oscillator på instrumentsidene. De nye indikatorene blir synlige under grafen.

På nordnetbloggen kan du lese mer om teknisk analyse og de nye funksjonene.

→ Les mer om teknisk analyse

Nå kan du signere fullmakter digitalt

7. oktober 2019

Alle fullmakter på nordnet.no kan nå fylles ut digitalt og signeres med BankID. Dette gjelder fullmakt over konto, foreldrefullmakt og fullmakt for bedriftskonto og er tilgjengelig for alle kontotyper.

Du finner fullmaktene på skjemasiden i menyen under kundeservice.

→ Gå til skjemasiden

Vi lanserer realtidskurser på Mine lister

27. september 2019

Samtidig som vi endrer belåningsgrader på en rekke norske aksjer har vi lansert en ny og mer oversiktelig side for belåningsgrader. På denne siden får du en forklaring av Nordnets belåningsmodell og du får se både den høyeste og laveste belåningen du kan få per aksje. Hvor mye du kan låne per aksje bestemmes av diversifiseringen i porteføljen din.

→ Se alle belåningsgrader

Vi lanserer realtidskurser på Mine lister

17. september 2019

Mens tech-avdelingen jobber med nye tekniske funksjoner har markedsteamet gitt startsiden et ansiktsløft. Startsiden inkluderer nå vår sparekalkulator og kontaktinformasjon til kundeservice. Målet med siden er å gjøre den mer brukervennlig og for å få plass til mer informasjon.

→ Gå til startsiden

Vi lanserer realtidskurser på Mine lister

10. september 2019

Nå får du strømmende realtidskurser på aksjer fra Oslo Børs og andre nordiske markeder også på Mine lister. Strømmende realtidskurser på alle nordiske markeder er gratis ut året og litt til.

Foreløpig er funksjonen kun tilgjengelig på nordnet.no, men vi planlegger å videreføre dette også til Nordnet-appen.

→ Til Mine lister

Realtids-snapshots på ikke nordiske aksjer

30. august 2019

Når du handler tyske, amerikanske eller canadiske aksjer får du nå realtids-snapshots i ordrevinduet. Dette kommer uten noen kostnad for deg som er kunde. Snart kommer dette også i Nordnet-appen.

Ønsker du realtidskurser på disse aksjene også på andre steder kan legge til dette mot en kostnad under Avtaler og abonnent.

→ Til Avtaler og abonnent

Nå får du teknisk analyse på vår nye nettside

29. august 2019

Nå har vi lansert de første teknisk analyse-funksjonene for grafene på nordnet.no. I første omgang lanseres støtte for glidende gjennomsnitt (SMA & EMA) og Bollinger Bands.

→ Les mer om Teknisk analyse

Nå er vår nye nettside endelig her. Det er en stor forandring, men også en klar forbedring av vår nåværende plattform. Et moderne design og nye tekniske løsninger gjør siden mer brukervennlig og gjør det enklere å legge til ny funksjonalitet i fremtiden. Det aller viktigste med den nye nettsiden er at du skal få en enda bedre spare- og investeringsopplevelse.

Er du ikke helt klar til å forlate vår gamle nettside enda, kan du benytte den ut 2019 når du er innlogget.

Strømmende realtidskurser gratis ut året og litt til.

Nå får du strømmende realtidskurser på Oslo Børs og de øvrige nordiske markedene gratis. Strømmende realtidskurser (level 1 og 2) aktiveres automatisk og er gratis frem til sommeren 2020 (30. juni). Foreløpig er dette tilgjengelig på instrumentsider, ved ordrelegging og i Mine lister. På sikt vil det også bli tilgjengelig på flere lister og på kontooversikten. I Nordnet-appen er kun level 1 tilgjengelig.

Tilbakemeldinger.

Mange av endringene som er gjort, er basert på tilbakemeldinger vi har fått fra deg som kunde. Takk til alle dere som har sendt inn idéer og forslag til siden mens vi har jobbet med den.

Vi setter pris på engasjement og vi tar gjerne mot konstruktiv kritikk. Fyll ut skjemaet dersom du har tilbakemeldinger eller forslag til forbedringer på nettsiden. Merk at tilbakemeldingene du sender inn her ikke kommer til kundeservice og at alle ikke blir besvarte. 

Har du noen spørsmål eller ting du lurer på om den nye nettsiden kan du kontakte kundeservice eller se i ofte stilte spørsmål.