Nordnet oppdatering.

Få med deg de siste oppdateringene fra nordnet.no.

Ny og forbedret belåningsoversikt

11. desember 2019

Nå har vi lansert en ny side som gir deg oversikt over din belåning. Her kan du blant se hvor mye du kan låne, hvor mye som er investert og om du har en diversifisert portefølje ser du hvor mye du har økt belåningsgradene dine. Du får også oversikt over renten din, med påløpte rentekostnader for inneværende måned.

Merk at renter fra tidligere år og akkumelert rente for aksjesparekonto og Investeringskonto Zero kan inneholde feil. Vi jobber for å løse disse problemene. Grafen kan også se merkelig ut dersom du bruker Safari.

Siden vil være under kontinuerlig oppdatering og snart kommer tabell med historisk informasjon og mer informasjon om modellen.

Tidligere oppdateringer.

Fondssider flyttes til den nye nettsiden

29. november 2019

Alle linker og fondssider på den gamle nettsiden flyttes nå til den nye nettsiden. Om du søker opp, eller klikker på en lenke til et fond på den gamle nettsiden vil du automatisk bli sendt til den nye. Dette gjelder også fondstorget og øvrige linker under Fond-fanen på den gamle nettsiden.

Det vil være mulig å legge kjøp og salgsordre fra kontooversikten.

→ Til fondslisten

Nå kan du ta ut penger direkte i appen

27. november 2019

Nordnet-appen har blitt oppdatert igjen. Nå kan du både legge til konto for uttak og ta ut penger uten å logge deg inn på nettsiden.

→ Last ned appen

Forbedrete nøkkeltall i aksjelistene

21. november 2019

I aksjelistene finner du nå finansielle nøkkeltall på amerikanske, canadiske og tyske aksjer i tillegg til de nordiske. Du kan sortere aksjene ut i fra P/E, P/S, P/B, resultat per aksje, direkteavkastning og utbytte per aksje. Snart blir samme informasjon tilgjengelig også i Mine lister.

Dessverre vises ikke negative tall i listene per nå. Dette jobber vi med å løse.

→ Gå til aksjelisten

Arkiv.

Nå kan du endre GAV-pris i kontooversikten

18. november 2019

Som på gamle nordnet.no kan du nå endre gjennomsnittlig anskaffelsespris på aksjer, ETFer og fond i kontooversikten. Klikk på GAV-prisen for å sette en annen pris enn det vi har i vårt system.

Når du gjør endringen vil det ta cirka 5 minutter før GAV blir oppdatert. Ønsker du å gå tilbake til Nordnets lagrede GAV-pris kan dette ta opptil én ukedag.

→ Til kontooversikten

Nå kan du handle flere produkter i appen

11. november 2019

I den siste oppdateringen av Nordnet-appen har vi lagt til mulighet til å handle flere komplekse børshandlede produkter. Nå kan du kjøpe og selge kjøpsopsjoner, salgsopsjoner, forwards og futures uansett hvor du er.

→ Last ned appen

Forbedring av lesbarhet i lister på nettsiden

6. november 2019

Basert på tilbakemeldinger fra kunder har vi nå gjort forbedringer av lesbarheten på aksjelister, mine lister og lister for børshandlede produkter. Reduksjonen av skriftstørrelsen gjør det enklere for deg å få oversikt over bevegelsene i markedet.

→ Gå til aksjelisten

Åpne konto for bedrift eller mindreårige digitalt

5. november 2019

Nå kan også bedriftskunder og kontoer for mindreårige åpne konto med BankID på nordnet.no. Du kan åpne kontoene via Bli kunde-knappen øverst på nettsiden og velge Bedrift eller Under 18.

Du kan lese mer om kontotypene og åpne konto via produktsidene til Bedrift og Under 18.

→ Åpne kontolenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Strømmende realtidskurser gratis frem til sommeren

24. oktober 2019

På vår nye nettside får du strømmende realtidskurser på Oslo Børs og de øvrige nordiske markedene gratis. Nå er perioden du får dette forlenget frem til sommeren 2020 (30. juni). Strømmende realtidskurser er foreløpig tilgjengelig på instrumentsider, ved ordrelegging og i mine lister.

→ Gå til aksjelisten

Oversiktsside for ordre og handler

16. oktober 2019

Siden gir deg en detaljert oversikt over ordrene dine, og status på disse. Her kan du også se hvilke handler som er gjennomført, og om du har noen aktive stop loss-ordre. Du velger selv om du vil se oversikten for alle kontoer, eller kun én konto.

Du kommer til siden via «Ordre» øverst til høyre på siden.

→ Gå til ordre og handler

Flere tekniske indikatorer på instrumentsidene

8. oktober 2019

Når vi lanserte teknisk analyse på nordnet.no i slutten av august skrev vi også at flere indikatorer var på vei. Nå er de lanserte og du kan benytte deg av RSI, MACD og Stochastic oscillator på instrumentsidene. De nye indikatorene blir synlige under grafen.

På nordnetbloggen kan du lese mer om teknisk analyse og de nye funksjonene.

→ Les mer om teknisk analyse

Nå kan du signere fullmakter digitalt

7. oktober 2019

Alle fullmakter på nordnet.no kan nå fylles ut digitalt og signeres med BankID. Dette gjelder fullmakt over konto, foreldrefullmakt og fullmakt for bedriftskonto og er tilgjengelig for alle kontotyper.

Du finner fullmaktene på skjemasiden i menyen under kundeservice.

→ Gå til skjemasiden

Vi lanserer realtidskurser på Mine lister

27. september 2019

Samtidig som vi endrer belåningsgrader på en rekke norske aksjer har vi lansert en ny og mer oversiktelig side for belåningsgrader. På denne siden får du en forklaring av Nordnets belåningsmodell og du får se både den høyeste og laveste belåningen du kan få per aksje. Hvor mye du kan låne per aksje bestemmes av diversifiseringen i porteføljen din.

→ Se alle belåningsgrader

Vi lanserer realtidskurser på Mine lister

17. september 2019

Mens tech-avdelingen jobber med nye tekniske funksjoner har markedsteamet gitt startsiden et ansiktsløft. Startsiden inkluderer nå vår sparekalkulator og kontaktinformasjon til kundeservice. Målet med siden er å gjøre den mer brukervennlig og for å få plass til mer informasjon.

→ Gå til startsiden

Vi lanserer realtidskurser på Mine lister

10. september 2019

Nå får du strømmende realtidskurser på aksjer fra Oslo Børs og andre nordiske markeder også på Mine lister. Strømmende realtidskurser på alle nordiske markeder er gratis ut året og litt til.

Foreløpig er funksjonen kun tilgjengelig på nordnet.no, men vi planlegger å videreføre dette også til Nordnet-appen.

→ Til Mine lister

Realtids-snapshots på ikke nordiske aksjer

30. august 2019

Når du handler tyske, amerikanske eller canadiske aksjer får du nå realtids-snapshots i ordrevinduet. Dette kommer uten noen kostnad for deg som er kunde. Snart kommer dette også i Nordnet-appen.

Ønsker du realtidskurser på disse aksjene også på andre steder kan legge til dette mot en kostnad under Avtaler og abonnent.

→ Til Avtaler og abonnent

Nå får du teknisk analyse på vår nye nettside

29. august 2019

Nå har vi lansert de første teknisk analyse-funksjonene for grafene på nordnet.no. I første omgang lanseres støtte for glidende gjennomsnitt (SMA & EMA) og Bollinger Bands.

→ Les mer om Teknisk analyse

Nå er vår nye nettside endelig her. Det er en stor forandring, men også en klar forbedring av vår nåværende plattform. Et moderne design og nye tekniske løsninger gjør siden mer brukervennlig og gjør det enklere å legge til ny funksjonalitet i fremtiden. Det aller viktigste med den nye nettsiden er at du skal få en enda bedre spare- og investeringsopplevelse.

Er du ikke helt klar til å forlate vår gamle nettside enda, kan du benytte den ut 2019 når du er innlogget.

Strømmende realtidskurser gratis ut året og litt til.

Nå får du strømmende realtidskurser på Oslo Børs og de øvrige nordiske markedene gratis. Strømmende realtidskurser (level 1 og 2) aktiveres automatisk og er gratis frem til sommeren 2020 (30. juni). Foreløpig er dette tilgjengelig på instrumentsider, ved ordrelegging og i Mine lister. På sikt vil det også bli tilgjengelig på flere lister og på kontooversikten. I Nordnet-appen er kun level 1 tilgjengelig.

Tilbakemeldinger.

Mange av endringene som er gjort, er basert på tilbakemeldinger vi har fått fra deg som kunde. Takk til alle dere som har sendt inn idéer og forslag til siden mens vi har jobbet med den.

Vi setter pris på engasjement og vi tar gjerne mot konstruktiv kritikk. Fyll ut skjemaet dersom du har tilbakemeldinger eller forslag til forbedringer på nettsiden. Merk at tilbakemeldingene du sender inn her ikke kommer til kundeservice og at alle ikke blir besvarte. 

Har du noen spørsmål eller ting du lurer på om den nye nettsiden kan du kontakte kundeservice eller se i ofte stilte spørsmål.