Nordnet oppdatering.

Få med deg de siste oppdateringene fra nordnet.no.

Ny startside på nordnet.no

17. september 2019

Mens tech-avdelingen jobber med nye tekniske funksjoner har markedsteamet gitt startsiden et ansiktsløft. Startsiden inkluderer nå vår sparekalkulator og kontaktinformasjon til kundeservice. Målet med siden er å gjøre den mer brukervennlig og for å få plass til mer informasjon.

Tidligere oppdateringer.

Vi lanserer realtidskurser på Mine lister

10. september 2019

Nå får du strømmende realtidskurser på aksjer fra Oslo Børs og andre nordiske markeder også på Mine lister. Strømmende realtidskurser på alle nordiske markeder er gratis ut året og litt til.

Foreløpig er funksjonen kun tilgjengelig på nordnet.no, men vi planlegger å videreføre dette også til Nordnet-appen.

→ Til Mine lister

Realtids-snapshots på ikke nordiske aksjer

30. august 2019

Når du handler tyske, amerikanske eller canadiske aksjer får du nå realtids-snapshots i ordrevinduet. Dette kommer uten noen kostnad for deg som er kunde. Snart kommer dette også i Nordnet-appen.

Ønsker du realtidskurser på disse aksjene også på andre steder kan legge til dette mot en kostnad under Avtaler og abonnent.

→ Til Avtaler og abonnent

Nå får du teknisk analyse på vår nye nettside

29. august 2019

Nå har vi lansert de første teknisk analyse-funksjonene for grafene på nordnet.no. I første omgang lanseres støtte for glidende gjennomsnitt (SMA & EMA) og Bollinger Bands.

→ Les mer om Teknisk analyse

Nå er vår nye nettside endelig her. Det er en stor forandring, men også en klar forbedring av vår nåværende plattform. Et moderne design og nye tekniske løsninger gjør siden mer brukervennlig og gjør det enklere å legge til ny funksjonalitet i fremtiden. Det aller viktigste med den nye nettsiden er at du skal få en enda bedre spare- og investeringsopplevelse.

Er du ikke helt klar til å forlate vår gamle nettside enda, kan du benytte den ut 2019 når du er innlogget.

Strømmende realtidskurser gratis ut året og litt til.

Nå får du strømmende realtidskurser på Oslo Børs og de øvrige nordiske markedene gratis. Strømmende realtidskurser (level 1 og 2) aktiveres automatisk og er gratis fra og med 1. juni og ut året og litt til. Foreløpig er dette tilgjengelig på instrumentsider, ved ordrelegging og i Mine lister. På sikt vil det også bli tilgjengelig på flere lister og på kontooversikten. I Nordnet-appen er kun level 1 tilgjengelig.

Øvrige nyheter.

 • Min totaloversikt
  Her finner du alt du trenger å vite om investeringene dine.
 • Børs & Marked
  Benytt søkefunksjonene for å finne aksjer, fond og ETFer eller bli inspirert av våre nye inspirasjonssider for aksjer og fond.
 • Digital signering av avtalegiro.
  Det har blitt enklere å sette opp månedlig sparing.
 • Teknisk analyse på børshandlede instrumenter
  Benytt deg av glidende gjennomsnitt (SMA og EMA) eller bollinger bands på nordnet.no.

Tilbakemeldinger.

Mange av endringene som er gjort, er basert på tilbakemeldinger vi har fått fra deg som kunde. Takk til alle dere som har sendt inn idéer og forslag til siden mens vi har jobbet med den.

Vi setter pris på engasjement og vi tar gjerne mot konstruktiv kritikk. Fyll ut skjemaet dersom du har tilbakemeldinger eller forslag til forbedringer.

Har du noen spørsmål eller ting du lurer på om den nye nettsiden kan du kontakte kundeservice på telefon 23 33 30 23.

Fyll ut skjema for å sende oss tilbakemeldinger på nye nordnet.no