Gå til hovedinnhold

Nordnet investorkveld – on the road again

Snart legger vi ut på veien igjen med Nordnet investorkveld. Fra 22. september til 15. desember besøker vi seks byer rundt omkring i landet. Tromsø, Drammen, Bergen, Stavanger, Trondheim og Oslo står for tur. I de siste årene har vi holdt investorkvelden i de fleste store norske byene i to omganger – en runde før sommeren og en runde etter. Siden vi er en nettbutikk, en plattform for elektronisk handel av verdipapir, synes vi det er godt å komme utenfor de fire veggene på kontoret og treffe kundene våre der dere bor.

Tanken bak Nordnet investorkveld er å gi deg et hyggelig arrangement om hva som rører seg i det finansielle markedet. I tillegg til noen av våre egne ansatte krydrer vi programmet med flere gode samarbeidspartnere og interessante foredragsholdere. Denne høsten har vi med oss Nordea Markets, Holberg Fondene, Investtech og DNB.

Nordea skal prate om et sterkt voksende marked for børsnoterte tradingprodukter og hvordan du kan handle internasjonale indekser. Bull og Bear-produkter har blitt veldig populære de siste årene, også hos Nordnet. Vi får mange spørsmål om teknisk aksjeanalyse. Derfor har vi valgt å ta med Investtech som skal holde et kurs i dette og gå gjennom trender, ulike formasjoner og andre tekniske indikatorer som kan hjelpe deg å indentifisere kjøps- og salgssignaler i aksjer.

DNB skal snakke om fundamentet i all sparing – å sette opp en langsiktig portefølje og hva du bør tenke på med en slik strategi. Holberg Fondene gir deg innsikt markedspsykologi, og hvordan vi mennesker styres av frykt og grådighet, som også påvirker valgene våre på børs.

Sist i programmet vil Karl Oscar Strøm, investeringsøkonomen vår, holde en live Markedspuls. Karl Oscars videoblogg om hva som rører seg i markedet blir ukentlig sett av flere tusen seere rundt om i landet. På scenen ser han på trender og kommenterer interessante bevegelser og hendelser i markedet.

I tillegg til på scenen kan du møte oss i Nordnet, alle foredragsholderne og forvalterne på stand i pausen. Benytt muligheten til å spørre oss hvis du lurer på noe. Vi håper du sitter igjen med nye tips, inspirasjon og faglig påfyll slik at du kan gjøre enda bedre investeringer. Ta gjerne med deg venner eller kjente!

Meld deg på her.

Håper vi sees, hilsen Tommy.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer