Gå til hovedinnhold

Her er profilene som vokser raskest på Shareville

Investeringsnettverket Shareville har for øyeblikket over 200 000 brukere. I jungelen blant ivrige investorer er det mange nyttige strategier og tips å finne. Det kan imidlertid være vanskelig å finne de som er verdt å følge. Nedenfor har vi listet opp noen av profilene som har raskest vekst på Shareville nå.

Svenske profiler

Sparkjolen

Tross sin unge alder har Elin «Sparkjolen» Agorelius tilegnet seg mye kunnskap innen finans. Som leder for Ung Privatekonomi i Sverige inspirerer hun sine drøye 2000 følgere med tre ulike porteføljer, en langsiktig aksjeportefølje, en pensjonsportefølje og en portefølje med råvarer. Den mest populære er hennes aksjeportefølje som overlegent har slått indeks de siste årene, og med det gjort seg fortjent til tre stjerner 🌟🌟🌟

For å få tre stjerner på Shareville må du være blant de 10 % beste porteføljene med tanke på risikojustert avkastning.

Spargrisen86

Dette er en svensk portefølje som imponerer. De siste fem årene har den hatt en utvikling på over 1000 %. Selv beskriver han seg som bedriftsøkonom med interesse for aksjer og sparing som forsøker å balansere sparingen mellom velkjente, stabile selskap og høyrisikoselskap innen for blant annet fornybar energi. Shareville-porteføljen hans har overvekt av høyrisiko og bærekraftige investeringer. Han er for øvrig også administrator for gruppen Miljöteknik och innovation.

AktieAlbin

Albin «AktieAlbin» Kjellberg er i Sverige en velkjent aksjeprofil. Som reporter og programleder på økonomikanalen EFN har han tross sin unge alder flere års erfaring fra børsen. Han beskriver sin investeringsstrategi som små selskap med sterke tall og vekstmuligheter. Resultatene er også gode, siden 2015 har han hatt en avkastning på 72 %, et godt stykke over indeks.

Norske profiler

Mavrick

Med 2400 følgere er MAVRICK en av de mest populære norske profilene på Shareville. Med sin nesten helt perfekte kurve oppover har han siden starten oppnådd utrolige 56000 % avkastning. Hvordan det er mulig kan du høre mer om i episode 127 av #pengepodden.

Stockles

Den populære økonomibloggeren «Stockles» deler to porteføljer på Shareville. Han deler også nyttige tips og innsikt om markedet på de globale børsene.

Danske profiler

MJBHANSEN

Med et langsiktig syn på børsen og ifølge seg selv uten å la seg påvirke av børsklimaet, har Mark MJBHANSEN Hansen blitt en populær profil med sin trestjerners-portefølje 🌟🌟🌟 . Han kjøpte sin første aksje for åtte år siden som 18 åring og har de siste fem årene avkastning på over 250 % uten å ta overdreven risiko. Fokuset i porteføljen ligger på danske og amerikanske aksjer.

JGS_

Julie «JGS_» Stahrenberg kjøpte sin først aksje for ett år siden, men tross det har hun fått to stjerner på Shareville. Hun har fulltidsjobb og to små barn, og bruker fritiden til å leser seg opp på selskap og finne nye potensielle aksjer. Hennes porteføljer er bred og inneholder flere ulike nordiske aksjer, og har slått alle nordiske indekser det siste året.

Nordnets profiler

I tillegg til at Nordnet har en profil for informasjon og deling av nyheter og inspirasjon har hver av våre analytikere og økonomer sine profiler. De deler sine porteføljer, kjøp og salg og svarer på spørsmål.

Klikk deg inn på profilene for å se mer informasjon om de. Ønsker du flere forslag kan du gå inn på populære porteføljer eller utvalgte porteføljer.

Les mer og bli medlem av Shareville.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer