Gå til hovedinnhold

#pengepodden – Møt MAVRICK, sheriffen på Shareville

Blant tusenvis av medlemmer på Shareville så finnes det mye kunnskap og erfaring. Vi har fått mange forespørsler om vi kan invitere Shareville-medlemmet MAVRICK som med sin enestående avkastning er en åpenbar sheriff på Shareville. Bare det siste året kan han skilte med over 700 % avkastning på Shareville-porteføljen sin, de siste 3 årene over 11 000 % avkastning, og slik fortsetter det. Det mange lurer på er selvsagt, hvordan går det an? Hvordan gjør han det? Hvordan finner han casene sine? Hva er egentlig hemmeligheten? Vi har besøk av MAVRICK i studio hvor han letter på sløret og forteller hvordan han forvalter trading-porteføljen hans.

Hvem er egentlig denne “MAVRICK”?

Bli bedre kjent med MAVRICK, og hør når han forteller om sitt første aksjekjøp, dyrekjøpte erfaringer og sin beste trade som var like mye flaks som dyktighet. I dag er investering og trading en fulltidsjobb for han, og det er mange års selvstudier og erfaring som har vært veien til dit han er i dag. Han forteller om sitt forhold til Shareville, og litt om responsen han får på porteføljen hans der.

Langsiktige investeringer

I dag er MAVRICK både en langsiktig investor og kortsiktig trader. Han forteller litt om forskjellen mellom porteføljene og hvor mye kapital han allokerer til de ulike strategiene. Du får en kort introduksjon til hans litt mer langsiktige strategi, porteføljesammensetting og hvordan han velger aksjer.

Intradagstrading

Mesteparten av dagens episode handler om MAVRICKs Shareville-portefølje. Dette er en portefølje som utelukkende benyttes til intradagstrading. Han handler med et stort utvalg aksjer, men hovedsakelig volatile og mindre likvide small- og mid aksjer – ikke blue-chip/OBX-aksjer som mange andre tradere. MAVRICK forteller om hvilke aksjer han trader i, hvor store beløp han handler for, hvordan han velger ut aksjer å trade, og triggers for både kjøp og salg. Han gir deg sine beste tips for å lykkes i markedet, forteller om psykologiske utfordringer for en investor, og deler til slutt hvilke verktøy han bruker, og hvordan setup’en hans ser ut med skjermer og hvilken informasjon han ser på for å følge markedet.

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer