Gå til hovedinnhold

Fordelene med pensjonskonto hos Nordnet

Nå kan du gjøre det viktigste valget for pensjonssparingen din. Hos Nordnet får du tilgang til Norges største utvalg av fond og ETFer, en brukervennlig app og mye mer.

Velger du Nordnet som «ditt hjem» for pensjonssparing har du mange muligheter. Kanskje den aller største fordelen er at du kan skreddersy pensjonsporteføljen din slik du ønsker. Vi tilbyr et bredt utvalg av tematiske og regionale ETFer og fond på plattformen. Dette inkluderer også et stort utvalg av bærekraftige fond, teknologifond samt rimelige indeksfond. Ved hjelp av filtreringsverktøyene på nordnet.no kan du finne frem til investeringer du har langsiktig tro på.

Samle alt på ett sted

Ved å samle alle investeringene dine på ett sted får du bedre oversikt og full styring over sparingen din. Det er viktig å huske på at pensjonssparingen en dag skal utgjøre din fremtidige lønn. Få oversikt og kontroll over pensjonssparingen din i dag, så kan du være trygg på at du får en god økonomisk pensjonstilværelse.

Med Nordnet-appen kommer du også tettere på sparingen din, og kan enkelt bytte fond og sjekke kursutviklingen på mobiltelefonen.

Få inspirasjon av andre på Shareville

Som Nordnet-kunde har du også tilgang til investeringsnettverket Shareville. Her kan du følge mange dyktige investorer, og se hvordan andre velger å konstruere sine langsiktige pensjonsporteføljer. Der finner du blant annet pensjonsporteføljen til vår spareøkonom: BjørnNordnet.

Markedets mest offensive spareprofil

Dersom du ønsker hjelp til å velge fond til sparingen din kan du velge Nordnet alderstilpasset pensjon, som er den mest offensive spareprofilen i markedet. Med denne spareløsningen så trenger du ikke løfte en finger. Aksjeandelen er 100 prosent frem til 55 år, og består av Nordnets globale og regionale indeksfond. Aksjeandelen trappes gradvis ned til 20 prosent ved 75 år. En høy aksjeandel i mesteparten av yrkeslivet ditt vil gi deg en høyere forventet pensjon. Når du blir eldre reduseres aksjeandelen gradvis for å trygge pensjonsutbetalingene dine. Du kan lese mer om Nordnet alderstilpasset pensjon, priser og sammensetning her.

Det handler om å ta et valg! Et valg som gir dine pensjonspenger de beste mulighetene for å vokse frem mot pensjonsalder. Hvis du ikke tar et valg lar du andre ta valget for deg. Det er din fremtid og din pensjon det handler om, så gå inn å ta et aktivt valg i dag!

Er du usikker på hvordan du skal gå frem for å flytte pensjonen din til Nordnet? Se stegene her:

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
7 Kommentarer
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
04.02.2021 01:53

Hvorfor er ikke pensjonskapitalbevisene jeg har samlet hos Nordnet registrert hos Norsk Pensjon? Burde ikke dette vært fikset av Nordnet før Egen Pensjonskonto ble lansert?

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
04.02.2021 14:34

Jeg mener å huske at man finner dem på Norsk Pensjon hvis du man går inn på “Egen pensjonskonto” i stedet for “Få full pensjonsoversikt”. Da kan man også reservere seg mot flytting. Skjønt, om man velger å bruke Egen Pensjonskonto i Nordnet, er det kanskje ikke ønskelig å reservere seg mot flytting?

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
09.02.2021 16:28

Hei David. Du har helt rett 🙂 Hilsen Bjørn Erik, spareøkonom

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
09.02.2021 16:26

Hei Jan. Vi jobber med saken. Pensjonskapitalbevis som står i Nordnet vises på norskpensjon i innloggingen for Egen pensjonskonto, hvor pensjonskapitalbevis man slås sammmen eller reserveres. Men de vises p.t. ikke i innloggingen “Få full oversikt”, hvor alle pensjonsavtaler er samlet. Det jobber vi med å få på plass. Hilsen Bjørn Erik, spareøkonom

Gjest
Gjest
02.02.2021 12:36

Jeg ønsker å ha mer enn 10 fond i spareavtalen til EPK, og helst kunne kombinere det med ETF. Ikke enten eller. Er den nåværende løsningen spikret, eller kan det komme endringer som frembringer fleksibilitet?

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
26.02.2021 13:43

Hei Espen,
Vi ønsker å utvikle dagens løsning til å kunne tilby et bredere utvalg slik du beskriver over. Men, når dette vil være på plass kan jeg ikke si noe om p.t.

Gjest
Gjest
02.02.2021 00:08

Det burde kanskje også ligge en link til https://www.nordnet.no/pension-transfer/createhttps://www.nordnet.no/account-creation/list , så det blir enda enklere for flere å finne.

Videre bør vilkårene for Egen pensjonskonto ( https://classic.nordnet.no/pdf/no/egenpensjonskonto_avtale.pdf , https://classic.nordnet.no/pdf/no/allm_villkor_epk.pdf , https://classic.nordnet.no/pdf/no/allm_villkor_nap.pdf , https://classic.nordnet.no/pdf/no/forhandsinfo_epk.pdf , https://classic.nordnet.no/pdf/no/forhandsinfo_nap.pdf ) gjøres tilgjengelig på https://www.nordnet.no/no/kundeservice/skjema .

På sikt håper jeg det blir mulig å opprette Egen Pensjonskonto også uten å gå via Nordnet alderstilpasset pensjon, slik at man uansett om man vil benytte dette produktet eller ikke, kan ha Egen Pensjonskonto hos Nordnet.