3 spennende fondsnyheter hos Nordnet

Vi har gleden av å tilby ytterligere tre nye fondsleverandører på plattformen vår. Mange av dere har allerede etterspurt disse leverandørene, eller kjenner godt til de fra før. Sissener Canopus, FIRST Fondene og Harvest er nå alle tilgjengelig på nordnet.no

⭐ Sissener AS

Sissener Canopus forvaltes av den anerkjente finansnestoren Jan Petter Sissener. Fondet har lenge vært etterspurt av våre kunder, og vi er glade over å nå kunne tilby det på plattformen. Fondet er et absolutt avkastningsfond, med fleksibilitet til å plassere i bankinnskudd, derivater, obligasjoner og aksjer for å forsøke å optimere fondets avkastning, med en så balansert risiko som mulig. Vi har tidligere hatt besøk av Sissener i #pengepodden, hør mer om fondet her: Sissener Canopus & uro i markedene

Les mer om Sissener Canopus R her

⭐ FIRST Fondene

Fra og med nå er fire av FIRST sine fond tilgjengelig på nordnet.no og ytterligere to vil komme i løpet av den nærmeste tiden.

FIRST Globalt Fokus
Fondet er et globalt, aktivt forvaltet fond. Det baserer sine investeringsbeslutninger i enkeltpapirer på bakgrunn av en fundamental prosess som fokuserer på analyse av selskapenes verdsettelse og vekstpotensial.

FIRST Høyrente
Dette er et obligasjonsfond som i hovedsak investerer i obligasjoner notert på Oslo Børs. Fondet har levert en annualisert avkastning på hele 8,6 % de siste 3 årene. (Husk at historisk avkastning ikke er en garanti for fremtidig avkastning).

FIRST Nordisk Högranta
Om du som kunde gjøre investeringene dine i SEK kan du få eksponering i FIRST Høyrente med valutasikring gjennom å kjøpe andeler i FIRST Nordisk Högranta.

FIRST Rente
Fondets midler skal plasseres i finansielle instrumenter og/eller bankinnskudd. Fondets hovedfokus vil være det norske markedet, men fondet har også eksponering i verdipapir i andre markeder/land innen OECD-området.

Les mer om FIRST Fondene her

⭐ Fronteer Soulutions

Harvest er et såkalt faktorfond, det vil si at det er en hybrid mellom aktiv forvaltning og indeksfond. Faktorfond lar datamaskiner, basert på forvalternes algoritmer, bestemme hvilke aksjer som skal kjøpes med utgangspunkt i en rekke egenskaper/faktorer ved selskapene. Les mer om hva et faktorfond er her.

Harvest investerer globalt i aksjer og aksjerelaterte omsettelige verdipapirer, med eksponering mot både utviklede markeder og vekstmarkeder. Fondets referanseindeks er Thomson Reuters Global Equity Index (SEK).

Les mer om Fronteer Harvest K her.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer