Nordnet Indeksfond Norge.

Nordnet Indeksfond Norge er et helt kostnadsfritt indeksfond. Fondet speiler utviklingen i OBX-indeksen, altså de 25 mest omsatte selskapene på Oslo Børs. Fondet følger indeksen i både opp- og nedgangstider. Det viktigste av alt - fondet gir alt til deg og ingenting til oss.

  • 0 kr i forvaltningsavgift
  • 0 kr i kjøps- og salgskostnader
  • 0 kr i kurtasje

Er du ikke Nordnetkunde fra før, begynn med å opprette en konto - helt kostnadsfritt.

Du må være kunde hos Nordnet for å kjøpe Nordnet Indeksfond Norge. Minstetegning i fondet er 100 kroner og maksbeløpet for kjøp er begrenset til 100 000 kroner per konto, per gjennomførte handel. Dette gjelder også for spareavtaler i fondet.

På en eller annen måte tvinges jeg til å betale, tenker du. Nei, det er faktisk helt kostnadsfritt. Vi er bare glade for at du blir fornøyd med sparingen din og håper og tror at det vil skape tillit, slik at du også vil kjøpe andre tjenester fra oss i fremtiden.

Norgessjef, Anders Skar

Velg mellom fire nordiske indeksfond.

Nordnet Indeksfond Sverige.

Indeksfond Sverige (Indexfond Sverige) gjenspeiler utviklingen i de 70 mest handlede selskapene på Stockholm-børsen. Fondet handles i lokal valuta, SEK, og vi veksler automatisk for deg med et påslag på 0,25 % av spottpris. Les mer om valutavekslingåpnes i nytt vindu.

Nordnet Indeksfond Danmark.

Indeksfond Danmark følger de 20 mest handlede selskapene på Københavns-børsen. Fondet handles i lokal valuta, DKK, og vi veksler automatisk for deg med et påslag på 0,25 % av spottpris. Les mer om valutavekslingåpnes i nytt vindu.

Nordnet Indeksfond Finland.

Superfondet Finland (Indeksrahasto Suomi) følger de 25 mest handlede aksjene på Helsiki-børsen. Fondet handles i lokal valuta, euro, og vi veksler automatisk for deg med et påslag på 0,25 % av spottpris. Les mer om valutavekslingåpnes i nytt vindu.

Nordnet Indeksfond Norge.

Indeksfond Norge følger de 25 mest handlede aksjene på Oslo Børs. Superfondet er Norges første helt kostnadsfrie indeksfond.

Hjelp til å komme i gang.

Har du spørsmål eller trenger hjelp til å komme i gang?

Vi sitter klare for å svare på spørsmålene dine mandag til fredag 08:30-17:00. Ring oss på 23 33 30 23 eller send oss en melding når du er logget inn.