Gå til hovedinnhold

Nordnet Indeksfond Norge.

Nordnet Indeksfond Norge speiler utviklingen i OBX-indeksen, altså de 25 mest omsatte selskapene på Oslo Børs. Fondet følger indeksen i både opp- og nedgangstider.

Er du ikke Nordnetkunde fra før, begynn med å opprette en konto - helt kostnadsfritt.

Du må være kunde hos Nordnet for å kjøpe Nordnet Indeksfond Norge. Minstetegning i fondet er 100 kroner. Dette gjelder også for spareavtaler i fondet.

Global

Velg mellom fire nordiske indeksfond.

Nordnet Indeksfond Sverige.

Indeksfond Sverige (Indexfond Sverige) gjenspeiler utviklingen i de 70 mest handlede selskapene på Stockholm-børsen. Fondet handles i lokal valuta, SEK, og vi veksler automatisk for deg med et påslag på 0,25 % av spottpris. Les mer om valutavekslingåpnes i nytt vindu.

Nordnet Indeksfond Danmark.

Indeksfond Danmark følger de 20 mest handlede selskapene på Københavns-børsen. Fondet handles i lokal valuta, DKK, og vi veksler automatisk for deg med et påslag på 0,25 % av spottpris. Les mer om valutavekslingåpnes i nytt vindu.

Nordnet Indeksfond Finland.

Superfondet Finland (Indeksrahasto Suomi) følger de 25 mest handlede aksjene på Helsiki-børsen. Fondet handles i lokal valuta, euro, og vi veksler automatisk for deg med et påslag på 0,25 % av spottpris. Les mer om valutavekslingåpnes i nytt vindu.

Nordnet Indeksfond Norge.

Indeksfond Norge følger de 25 mest handlede aksjene på Oslo Børs. Equinor, DNB og Telenor er noen av de største posisjonene i fondet.

Hjelp til å komme i gang.

Har du spørsmål eller trenger hjelp til å komme i gang?

Vi sitter klare for å svare på spørsmålene dine mandag til fredag 08:30-17:00. Ring oss på 23 33 30 23 eller send oss en melding når du er logget inn.