Gå til hovedinnhold

Xtrackers by DWS – ETF med EU-standarder for klimainvesteringer på det nordiske markedet.

Dette er en betalt annonse fra Xtrackers by DWS.

Xtrackers by DWS gir nordiske investorer muligheten til å investere i en portefølje i samsvar med EU-standarder for investeringer basert på Parisavtalen. Med et bredt utvalg av ETFer (børsnoterte fond) innen dette området kan du redusere din eksponering mot klimarelaterte finansielle risiko, samtidig som du øker eksponeringen mot selskaper som aktivt arbeider med å redusere sine karbonutslipp.

ETFen Xtrackers Nordic Net Zero Pathway Paris Aligned UCITS ETF er resultatet av et samarbeid mellom fondsselskapet DWS, indeksleverandøren Solactive og nordiske investorer. Resultatet er en balansert portefølje av nordiske aksjer – skreddersydd for deg som nordisk investor.

Nordic Net Zero Pathway ETFen tilbyr en godt diversifisert portefølje med rundt 180 nordiske aksjer. I tillegg, ved å ekskludere de minste selskapene (mikroselskapene) og sikre at en enkelt aksje kun kan utgjøre maksimalt 9 prosent av den totale porteføljen, reduseres konsentrasjonen i enkeltaksjer. Dette sikrer balansen mellom diversifisering og oppnåelse av en representativ verdiutvikling som ligner det totale investerbare universet på det nordiske aksjemarkedet.

Du kan lese mer om Xtrackers Nordic Net Zero Pathway Paris Aligned UCITS ETF og risikoen ved å investere i den her. For mer produktinformasjon kan du se Nordic Net Zero Pathway Paris Aligned UCITS ETF 1C | Xtrackers by DWS.

Indeksens sammensetning, 29. desember 2023:

Invester med diversifisering med Xtrackers CORE ETFer.

Xtrackers CORE er et utvalg ETFer med direkte replikering og lave kostnader. CORE ETFene spiller en avgjørende rolle som byggesteiner i sammensetningen av porteføljen. De kan utgjøre kjernen i porteføljen, eller være kostnadseffektive komponenter i portefølje av flere produkter.

Les mer om Xtrackers ETFer.

Materialet er produsert av Xtrackers by DWS og skal anses som markedsføringsmateriale. Formålet med materialet er å gi generell informasjon om fondene, og skal ikke anses som en investeringsanbefaling. Nordnet tar forbehold om nøyaktigheten av den oppgitte informasjonen, enten den er levert av Xtrackers by DWS eller hentet fra offentlig tilgjengelige kilder.

Nordnet er ikke ansvarlig for handlinger eller unnlatelser basert på informasjonen. Nordnet anbefaler kvalifisert og profesjonell veiledning ved investeringsbeslutninger. Nordnet mottar provisjon fra Xtrackers by DWS.

Viktig å vite om risiko og avkastning.

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Historisk utvikling er ingen garanti for fremtidig avkastning. Før du investerer i ETFer bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.I tillegg til forvaltningsavgift i ETFen må du betale kurtasje og valutavekslingsavgift ved kjøp og salg.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer