Gå til hovedinnhold

WebTV Investtech uke 8 – 2023 #LINK

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV Investtech uke 8 – 2023#LINK

I ukens WebTV ser vi på Oslo Børs og Link Mobility Group, som er blant ukens norske tradingidéer. Vi er også innom S&P 500, Stockholmsbørsen og Københavns Fondsbørs.

Arkiv WebTV >>

Twitter: @espengronstad

Tirsdag 28. februrar og onsdag 1. mars kan du bli med på direktesendt lunsjwebinar med Investtech. Det blir et grunnleggende introduksjonskurs i teknisk analyse på tirsdagen og en generell innføring i teknisk analyse dagen etter. Det er mulighet for å stille spørsmål i chat-funksjonen begge dager. Webinarene holdes av porteføljeforvalter Mads Grønstad og associate Edvard Harto.

Morgenrapport 20. februar

Det ble en negativ utvikling i markedet fredag, og Hovedindeksen endte på 1229 poeng, noe som er en nedgang på 0.9 prosent. Uken som helhet ga en nedgang på 0.7 prosent.

På mellomlang sikt viser indeksen fremdeles en sidelengs utvikling mellom støtte i overkant av 1150 poeng og motstand rundt all-time-high ved 1287 poeng.

Den kortsiktige og den langsiktige hausseindeksen ligger på henholdsvis 67 og 63 poeng. Dette indikerer en overvekt av optimister blant både de kortsiktige og de langsiktige investorene på Oslo Børs.

Aktiviteten blant innsiderne har tatt seg opp etter at stadig flere selskaper har rapportert årsresultatene sine og innsiderne ikke lenger har handelsforbud. Siste måned er det rapportert 90 handler, med en kjøpsandel på 73 prosent. De fleste innsidere som handler, er positive på eget selskaps vegne, selv om kjøpsandelen nå er vesentlig lavere enn gjennomsnittet for det siste året.

Konklusjon: Oslo Børs anses nøytral på mellomlang sikt (1-6 måneder). Vi anbefaler langsiktige investorer å være investert i markedet hele tiden.

Skrevet av forskningssjef Geir Linløkken.

Ukens aksje: Link Mobility Group Holding

Link Mobility presenterte rapporten for fjerde kvartal torsdag 16. februar. Kursen steg 19 prosent på høyt volum etter meget stor kjøpsinteresse. Hoppet betegnes som et positivt kurssjokk, og kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon ble utløst. Ifølge Investtechs forskning har slike signaler statistisk blitt etterfulgt av en videre kursoppgang, og sterkere utvikling enn markedet forøvrig. Positiv volumutvikling styrker aksjen, og på kort sikt vises nå en stigenede trend. Ved reaksjoner tilbake er det støtte ved 9,60 kroner.

Skrevet av forskningssjef Geir Linløkken.

Følg dine aksjer med Investtech hos Nordnet >>

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer