Gå til hovedinnhold

WebTV Investtech uke 17 – 2024 #ODFB

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV Investtech uke 17 – 2024 #ODFB

I ukens WebTV ser vi på Oslo Børs og Odfjell B, som er blant Investtechs norske Tradingidéer. Vi er også innom S&P 500, Stockholmsbørsen og Københavns Fondsbørs.

Arkiv WebTV >>

Twitter: @espengronstad

Investtech Invest: Bli med på webinar torsdag 25. april kl. 11.30 når forvaltningsleder Fredrik Tyvand og daglig leder Christian Sveen Harto går gjennom de beste og verste investeringene til fondet Investtech Invest så langt i 2024 og ser på spennende kandidater fremover. Les mer og meld deg på her.

Morgenrapport 22. april

Hovedindeksen beveget seg tilnærmet horisontalt fredag og sluttet på 1341 poeng (-0.1 prosent). Uken som helhet ga en nedgang på 2.5 prosent.

Indeksen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Kursen har nylig brutt opp gjennom det tidligere motstandsnivået i overkant av 1300 poeng, og et nytt kjøpssignal er utløst. Det er ingen motstand i kursdiagrammet, og en videre oppgang indikeres. Ved reaksjoner tilbake, er det nå støtte rundt 1313 poeng, og deretter i overkant av 1250 poeng.

Investtechs langsiktige optimismeindeks (hausseindeks) ligger på 60 prosent, mens den kortsiktige ligger på 61 prosent. Hausseindeksene indikerer at det nå er en overvekt av optimister blant både de kortsiktige og de langsiktige investorene på Oslo Børs.

Aktiviteten fra innsiderne har vært ganske normal den siste måneden, med 51 handler. Kjøpsandelen er på 76 prosent, litt lavere enn gjennomsnittet for det siste året.

Konklusjon: Oslo Børs anses positiv på mellomlang sikt (1-6 måneder). Vi anbefaler langsiktige investorer å være investert i markedet hele tiden.

Skrevet av analytiker Fredrik Dahl Bråten.

Ukens aksje: Odfjell B

Odfjell Bviser en sterk utvikling innenfor en stigende trend. Kursen er i all-time high, og videre oppgang signaliseres. Positivt momentum styrker aksjen på kort sikt. Middels risiko.

Skrevet av analytiker Asbjørn Taugbøl.

Følg dine aksjer med Investtech hos Nordnet >>

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer