Gå til hovedinnhold

Vi endrer handelssiden

I løpet av tirsdag 16. juni endrer vi på handelssiden på nordnet.no. Når du logger inn for å handle kan du se at siden ser en smule annerledes ut. Det nye designet har større tall og bokstaver, og er mer oversiktlig – i alle fall slik vi opplever det.

Dessuten har vi tilføyet flere forbedringer som for eksempel:

  • Dropdown-funksjon slik at du kan velge hvilken konto du vil handle fra:

  • Du kan se alle aksjene dine hos Nordnet uten å måtte gå ut av siden:

  • Grafer er integrert på siden:

  • Stop-loss er integrert:

  • Aksjesidene og handelssiden er integrerte, slik at du enkelt kan klikke deg frem til informasjonen du har bruk for:

Gjerne gi oss tilbakemelding om den nye handelssiden – hva er bra, og hva er dårlig? Kommenter under, eller send en melding til kundeservice her.

Hvis du vil bruke de gamle handelssidene kan du velge hvilken handelsside som vises under “Min konto” og “Innstillinger”. Denne valgmuligheten vil kunne være tilgjengelig i en overgangsperiode.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
6 Kommentarer
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
17.06.2015 15:40

Hadde vært fint om kurtasjen sto i kroner og øre. I stedenfor + kurtasje kunne det stått + kr 195 i kurtasje. Ellers ser det ut til å være en forbedring 🙂

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
18.06.2015 15:09

Takk for bra forslag BabaBolle! Det har vi veldig lyst til å få til. /Josephine Amlé, Forretningsutvikler Nordnet Norge

Gjest
Gjest
13.06.2015 14:44

Oppgraderingen ser veldig bra ut, men er det slik at man kan legge inn stoploss samtidig som man legger ordren? Dette mener jeg hvertfall at bør komme på plass. F.eks. legger man inn ordre på 100 aksjer i et selskap en kveld/etter børsens stengetid, og at man da samtidig legger inn stop dersom handelen gjennomføres neste dag. På den måten slipper man å logge seg inn rett etter åpning neste dag for å sjekke.

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
16.06.2015 15:09

Takk for bra feedback Morten! I denne versjonen så må du fortsatt legge stop loss etter at du har lagt ordren. /Josephine Amlé, Forretningsutvikler, Nordnet Norge

Gjest
Gjest
12.06.2015 22:53

Strålende! Ser litt 1990 ut pr i dag. Det nye designet ser knall ut 🙂

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
16.06.2015 13:55

Så kult at du liker oppdateringen Eirik! I morgen handler du fra de nye sidene 🙂 /Josephine Amle, Forretningsutvikler Nordnet Norge