Gå til hovedinnhold

Ungdom og økonomi

Det kryr av russ rundt om i byen nå og de ser stadig slitnere ut. Det tar på å ha det gøy, men slik skal det jo være å være russ! De skal holde ut til 17. mai for deretter å sove, bli frisk og lese som de aldri har gjort før til avsluttende eksamen.

Fra høsten av er det mange av dagens russ som blir studenter. Kanskje flytter de til en annen by for å studere, kanskje skal de leie bolig, kanskje eie. Lånekassen blir alle studenter kjent med.

Jeg har lagd en presentasjon som gir økonomiske tips og råd til unge og studenter. Jeg har også vært rundt på flere videregåendeskoler med denne presentasjonen. Presentasjonen belyser ting jeg gjerne skulle visst da jeg selv vaklet meg opp på egne ben.

Du finner presentasjonen her:

Ungdom og økonomi

 

Mvh,

Sissel

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer