Gå til hovedinnhold

Storm Capital tildelt anerkjent pris

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

Kjære lesere,

Mars ble nok en god måned for Storm Bond Fund med en oppgang på 2.1%, som da viser +8,7% for Q1 2017. Fondet er tilgjengelig på Nordnet og er også å finne på Topplister under navnet Storm Bond Fund RCN NOK, se link:

https://www.nordnet.no/mux/web/fonder/topplistorMeny.html?flik=&topplista=412&sortering=fc_1_Year

Vant anerkjent pris

Vi fokuserer på god aktiv forvaltning med detaljerte analyser som beslutningsverktøy. Prosessen og resultatene våre medførte at vi nylig vant Allocater/CNBC sin pris for beste Long Only Credit Fund for 2016 i Investors Choice Awards. Dette gjør oss stolte, men samtidig sterkt motiverte for å fortsette å levere en god risiko-justert avkastning og innholdsrik rapportering til våre kunder.

Tror internasjonale investorer igjen vil begynne å investere i nordiske høyrentefond

Fondet er nå kommet opp i 800 millioner kroner og for å beskytte våre muligheter til å levere klassens beste avkastning ser vi at ved en størrelse (gitt dagens marked) på ca. 2 milliarder vil vi gjøre en såkalt «soft close» av fondet.

Yielden i porteføljen er 8,2% (fortsatt meget god risk/reward) og løpetiden er 3 år.

De siste månedene har de nordiske høyrente fondene hatt solid inflow (hovedsakelig fra nordiske investorer). Gitt at en overvekt av obligasjonene i Norden har flytende rente, betydelig høyere yield nivåer enn internasjonale markeder, et mer veldiversifisert marked enn for noen år siden og et velfungerende rammeverk tror vi at flere internasjonale investorer igjen vil begynne å investere i nordiske høyrentefond.

Kort om Storm Bond Fund

Storm Bond Fund er et nordisk høyrentefond. Fondet forvaltes av Morten E. Astrup (investeringsdirektør) og Morten Venold (porteføljeforvalter). Morten E. Astrup er med familie største investor i Storm Bond Fund. Investeringsprosessen er basert på en kombinasjon av «top down»  og «bottom up» tilnærming, der vårt makro syn legger føringer på hvilke markeder og sektorer som skal prioriteres. Dette følges opp av modellering av selskapenes balanse og deres framtidsutsikter. Fondet ønsker å maksimere den risiko-justerte avkastningen. Dette gjøres ved en porteføljestrategi som skal balansere markeder, sektorer, kredittkvaliteter og løpende hensyn ta likviditeten i markedet. Fondet vil søke og fortløpende tilpasse seg ulike markedssykluser med tanke på opp og nedjustering av risiko. Fondet passer for alle typer investorer som ønsker eksponering mot det nordiske høyrente markedet.

 

Vi ønsker deg en riktig god påske!

Les hele månedsrapporten her:

Månedsrapport – Storm Bond Fund – mars 2017

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer